Ryan Dillon

Ryan Dillon

Son dakika Ryan Dillon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ryan Dillon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ryan Dillon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ryan Dillon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ryan dillon gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 ryan dillon haberi bulunmuştur. Tüm ryan dillon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teröristlerin bomba eğitimleri ABD'den
Teröristlerin bomba eğitimleri ABD'den PKK’lı teröristlere mayın ve el yapımı patlayıcı (EYP) eğitimini Suriye’de ABD’li askerler veriyor. ABD’liler teröristlere eğitim verdikleri ana ait fotoğrafları paylaştı.
6.10.2018 Dünya
ABD öncülüğündeki koalisyona EYP saldırısı!
ABD öncülüğündeki koalisyona EYP saldırısı! İngiltere Savunma Bakanlığı ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyona ait bir konvoya Suriye'de el yapımı patlayıcıyla (EYP) düzenlenen saldırıda ölenlerden birinin İngiliz askeri olduğunu açıkladı
30.03.2018 Dünya
Son dakika... ABD: Türkiye savaş açarsa biz de...
Son dakika... ABD: Türkiye savaş açarsa biz de... Pentagon Sözcüsü Manning, "Menbiç’teki DSG güçlerinin hedef alınması durumunda sahadaki ortaklarınızı koruyacak mısınız?" sorusuna "(Menbiç'te) ABD güçlerinin bulunduğunu tüm taraflar biliyor. Çatışmaları önlemek için tedbir alacağız" dedi. Bu da ABD'nin, Türkiye’nin Münbiç’e yönelik olası bir operasyon başlatması halinde PKK’yı koruyacağı anlamına geliyor.
21.03.2018 Dünya
Rejim yanlısı gruplar ABD destekli El Tanif kampına saldırdı
Rejim yanlısı gruplar ABD destekli El Tanif kampına saldırdı ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye'de rejim yanlısı grupların ülkenin güneydoğusunda yer alan ve ABD destekli muhalif grupların elinde bulunan El Tanif kampına top atışlarıyla saldırı düzenlediğini bildirdi
14.03.2018 Dünya
Skandal! Teröristlere dünyaya ilan edilen ABD desteği
Skandal! Teröristlere dünyaya ilan edilen ABD desteği ABD teröristlere verdiği desteği açıkça ilan etti. Bir yandan ABD'li Korgeneral Paul Funk, Twitter hesabından "Bu cesur erkek ve kadınlarla büyük bir gurur duyuyorum" mesajını, diğer yandan Albay Ryan Dillon teröristlere verdikleri patlayıcı eğitiminin fotoğraflarını paylaştı.
28.02.2018 Dünya
ABD kılıf uyduruyor! PYD/PKK sınır gücü...
ABD kılıf uyduruyor! PYD/PKK sınır gücü... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Suriye'de sınır güvenliği için ayrılan 250 milyon doların ana odağının önce Irak-Suriye sınırı, daha sonra Lübnan ve Ürdün sınırları olacağını açıklamasının ardından bir düzeltme daha yaparak "Lübnan ve Ürdün dahil çatışma alanlarına yakın olan ülkelerin sınırlarının güvenliğine yönelik" harcanacağını bildirdi.
14.02.2018 Dünya
ABD'den PYD/PKK sınır gücüne "Irak-Suriye sınırı" kılıfı
ABD'den PYD/PKK sınır gücüne "Irak-Suriye sınırı" kılıfı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), uzun süredir kabul etmediği, Suriye’nin kuzeyinde PYD/PKK'nın paravanı SDG öncülüğünde kurulacak sınır koruma gücünde ana odağın Irak ve Suriye sınırı olacağını savundu.
13.02.2018 Dünya
ABD, Deyrizor'da Rus yapımı bir tankı vurdu
ABD, Deyrizor'da Rus yapımı bir tankı vurdu ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun Suriye'nin Deyrizor kentinin güneyinde yer alan Tebiye köyü yakınlarında koalisyon askerlerinin de bulunduğu alana ateş açan bir Rus yapımı T-72 tankını vurduğu bildirildi.
13.02.2018 Dünya
Pentagon'dan Suriye’de "sınır gücü" itirafı!
Pentagon'dan Suriye’de "sınır gücü" itirafı! ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Başmüfettişliği raporunda ABD destekli SDG ismini kullanan PYD/PKK’nın Suriye’de “iç güvenlik gücü”, “sınır güvenliği gücü” ve “patlayıcı uzmanı” eğitmeye başladığı ve terörle mücadele güçlerini tekrar şekillendirmeyi planladığı bildirildi.
13.02.2018 Dünya
Son dakika... Skandal! ABD teröristlerle...
Son dakika... Skandal! ABD teröristlerle... Menbiç'i ziyaret eden IŞİD'le mücadele koalisyonunun en üst düzey ABD'li komutan Korgeneral Paul E. Funk, ABD birliklerinin Menbiç'te kalacağını ve terör örgütü YPG'ye desteklerinin süreceğini söyledi. ABD'nin buradaki askeri varlığının gerginliği azaltma amaçlı olduğunu söyeleyen Funk teröristler için, "Kimse yapamazken onlar Rakka'yı geri aldı. Bence bu onlara masada bir sandalye kazandırdı" dedi.
8.02.2018 Dünya
DEAŞ'tan en çok faydalanan PYD/PKK
DEAŞ'tan en çok faydalanan PYD/PKK DEAŞ ve PYD/PKK arasındaki çıkar ilişkisi, kamuoyuna da yansıyan somut örneklerle ortaya çıkıyor.
31.01.2018 Gündem
Son dakika: Bine yakın PKK'lı sınıra konuşlandı
Son dakika: Bine yakın PKK'lı sınıra konuşlandı ABD ordusunun, Suriye-Türkiye sınırındaki Tel Abyad hattında yaptığı keşiflerin ardından bine yakın PYD/PKK’lı bölgeye yerleştirildi.
19.01.2018 Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Afrin operasyonu açıklaması
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Afrin operasyonu açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Türkiye'nin Afrin'e operasyon yapıp yapmayacağını bilmediklerini belirterek "Türkiye'yi böyle bir adım atmamaya çağırıyoruz. Herkesin gözü DEAŞ'ta olmalı." dedi. Nauert'in Afrin açıklaması ile Pentagon Sözcüsü Eric Pahon'ın Nauert'ten dakikalar önce AA muhabirine verdiği demeçler kafaları karıştırdı.
18.01.2018 Dünya
Amerika'dan flaş PYD/PKK açıklaması
Amerika'dan flaş PYD/PKK açıklaması Pentagon PYD/PKK paravanı SDG'yi çatışma gücünden “İstikrar sağlama gücü” ve “Alan kontrol gücüne” dönüştürmek için eğitimden geçirdiklerini açıkladı.
18.01.2018 Dünya
ABD geri adım attı
ABD geri adım attı Pentagon'dan yapılan açıklamada, yeni bir ordunun ya da sınır devriyesinin kurulmayacağı bildirildi. ABD Savunma Bakanlığı, Türkiye'nin meşru güvenlik endişelerinin farkında olduğunu belirterek, "Terörle mücadelede Türkiye'nin yanındayız" ifadelerine yer verildi
18.01.2018 Dünya
Suriyeli muhalif Kürtlerden tepki!
Suriyeli muhalif Kürtlerden tepki! Suriye Kürt Ulusal Konseyi Dışilişkiler Sorumlusu Bıro,"ABD'nin YPG/PKK'dan 30 bin kişilik sınır birlikleri kurma planı, başka bir çatışmanın fitilini ateşleyebilir." dedi.
17.01.2018 Dünya
Ilk hedef Minnak!
Ilk hedef Minnak! YPG’nin 2016’da ele geçirip adını Serok Apo Üssü olarak değiştirdiği en büyük hava üssü olan Minnak, Afrin operasyonunun ilk hedefi olacak. Böylece, kara bağlantısı tamamen kesik olan YPG’ye havadan ABD yardımı gelmesi de engellenecek
16.01.2018 Gündem
ABD'den flaş açıklama
ABD'den flaş açıklama Pentagon, "Suriye Sınır Güvenliği Gücü" konusunda Türkiye'nin kaygılarını anladıklarını, Türkiye ile konuyu görüştüklerini açıkladı.
16.01.2018 Dünya
Pentagon'dan Afrin açıklaması
Pentagon'dan Afrin açıklaması ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Afrin'deki PYD/PKK unsurlarını desteklemediklerini ve onları DEAŞ ile mücadele operasyonlarının parçası olarak görmediklerini açıkladı.
16.01.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den Türkiye'ye işaret geldi!
Son dakika... ABD'den Türkiye'ye işaret geldi! ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü Dillon, TSK operasyonuna karşı Afrin'i destekleyip desteklemeyeceklerine yönelik soruya, "Afrin operasyon alanımız değil." şeklinde cevap verdi.
16.01.2018 Dünya
"ABD'nin planı Suriye'yi parçalamak"
"ABD'nin planı Suriye'yi parçalamak" Rus uzmanlar, ABD’nin Suriye’de sözde “sınır güvenlik gücü” kurulmasıyla ilgili planlarının Suriye’yi parçalamaya yönelik olduğunu, bu tehlikeli hamlenin bölgedeki gerilimi daha da artıracağı belirtti. Uzmanlara göre PYD/PKK'dan oluşan terör ordusu kurulmasıyla ilgili planların Rusya, Türkiye ve İran’a yönelik bir mesaj olduğunu düşünüyor.
16.01.2018 Dünya
ABD "PYD/PKK ordusu" planını açıkladı
ABD "PYD/PKK ordusu" planını açıkladı ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun Sözcüsü Albay Ryan Dillon, Suriye’de ağırlıkla (PYD/PKK'nın paravanı) Suriye Demokratik Güçleri'nden (SDG) oluşan ve 30 bin kişiyi bulacak "Sınır Güvenlik Gücü" kuracaklarını açıkladı.
14.01.2018 Dünya
ABD'li komutan: Şam'a doğru harekete geçtiler
ABD'li komutan: Şam'a doğru harekete geçtiler ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun sözcüsü Albay Ryan Dillon, PYD/PKK’nın kontrol ettiği bölgelerden kaçan bazı DEAŞ unsurlarının Suriye rejiminin kontrol ettiği alanlardan geçerek Şam’a doğru indiğini söyledi.
19.12.2017 Dünya
ABD Afrin’de YPG’yi korur!
ABD Afrin’de YPG’yi korur! Video konferans yöntemi ile ABD Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) bağlanan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun sözcüsü Albay Ryan Dillon, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
15.11.2017 Dünya
Rusya'nın Suriye görüntüleri bilgisayar oyunu çıktı
Rusya'nın Suriye görüntüleri bilgisayar oyunu çıktı Rusya Savunma Bakanlığı'nın ABD'nin terör örgütü IŞİD'e desteğinin kanıtı olarak sunduğu görsellerin bir bilgisayar oyununun ekran görüntüsü olduğu ortaya çıktı. Bakanlık yaptığı açıklamada söz konusu görüntülerin bir sivil çalışan tarafından paylaşıldığını belirtti.
15.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ryan Dillon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ryan dillon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.