Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden ayrıldı! Nedeni ise...
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden ayrıldı! Nedeni ise... Gönül Yazar kendisinden 32 yaş küçük yönetmen sevgilisi Rüzgar Mağden'den ayrıldı.
18.11.2019 Magazin
Bu açıklamalar şoke etti!
Bu açıklamalar şoke etti! Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in internet üzerinden bir kadınla sanal arkadaşlık kurup cinsel içerikli mesajlar yolladığı iddia edildi.
11.11.2019 Magazin