Gönül Yazar

Gönül Yazar

Son dakika Gönül Yazar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gönül Yazar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gönül Yazar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gönül Yazar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gönül yazar gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 gönül yazar haberi bulunmuştur. Tüm gönül yazar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Sağlık durumu...
Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Sağlık durumu... ‘Taş bebek’ lakabıyla tanınan 'Altın Plak' ödüllü Gönül Yazar, evinde geçirdiği kaza sonucu gözünü duvarın sivri kısmına çarpmış ve ardından operasyon geçirmişti. Usta isim, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.
6.05.2022 Magazin
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı…
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı… Cüneyt Arkın "Benim Kahramanım Türk Halkıdır" kitabında, Hürriyet'in eski sahibi Erol Simavi tarafından ölümle tehdit edildiğini anlattı. Söz konusu açıklamaların ardından Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Sorularına yanıt aranma başladı. İşte Erol Simavi’nin hayatı…
30.03.2022 Magazin
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti 'Yeşilçam'ın fotoğrafçısı' olarak ünlenen Ali Mermer, 92 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam tarihine iz bırakan fotoğrafları çeken Ali Mermer ile uzun yıllar çalışan Ekrem Hür, "Çok değerli bir insandı. Şöhret olmak isteyenler onun stüdyosuna gelirdi" açıklamasında bulundu.
7.03.2022 Magazin
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor...
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor... Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, açıklamaların ardından Bülent Ersoy'un Mustafa Keser'e tazminat davası açacağını duyurdu.
7.10.2021 Magazin
Gönül Yazar’dan yıllar sonra gelen evlilik itirafı!
Gönül Yazar’dan yıllar sonra gelen evlilik itirafı! Bir dönemin efsane ismi Gönül Yazar, özel hayatıyla ilgili daha önce hiç bilmeyen bir itirafta bulundu. Gönül Yazar, özel hayatıyla ilgili yanlış bilinen bir detayı ilk kez anlattı.
29.09.2021 Magazin
Gönül Yazar ve kardeşi Belkıs Özener'in acı günü!
Gönül Yazar ve kardeşi Belkıs Özener'in acı günü! Gönül Yazar'ın kız kardeşi usta sanatçı Belkıs Özener'ın 37 yaşındaki kanun sanatçısı torunu Atilla Ateren, yakalandığı koronavirüs sonucu kalp krizinden dolayı hayata gözlerini yumdu.
29.09.2021 Magazin
Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Türk sanat müziğinin ve Türk sinemasının usta ismi Gönül Yazar evde geçirdiği kaza sonucu kaburgalarını kırdı. Yazar, hastaneye kaldırıldı.
26.07.2021 Magazin
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti Besteci, keman virtüözü İlyas Tetik( 60) hayatını kaybetti.
5.07.2021 Yaşam
Saadet Gürses kimdir? Saadet Gürses kaç yaşında ve nerelidir? Saadet Gürses’in hastalığı ve gençliği…
Saadet Gürses kimdir? Saadet Gürses kaç yaşında ve nerelidir? Saadet Gürses’in hastalığı ve gençliği… Yeşilçam’ın ünlü oyuncuları arasında yer alan Saadet Gürses’in hayatı merak edilmeye başlandı. Katıldığı TV programlarıyla zaman zaman gündeme gelen Saadet Gürses bu kez Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Peki, Saadet Gürses kimdir? Saadet Gürses kaç yaşında, nereli?
16.03.2021 Gündem
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi?
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın bir süredir birlikte olduğu kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Maden ile 8. kez nikah masasına oturduğu iddia edildi. Yazar, sosyal medya hesabından evlilik iddialarına yanıt verdi. Peki Gönül Yazar ile Rüzgar Maden evlendi mi?
20.01.2020 Magazin
Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve daha birçok ünlü isim bu sahnede!
Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve daha birçok ünlü isim bu sahnede! “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının birincisi Sefa Doğanay, komedyenlik hayatına tam gaz devam ediyor.
16.12.2019 Magazin
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden ayrıldı! Nedeni ise...
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden ayrıldı! Nedeni ise... Gönül Yazar kendisinden 32 yaş küçük yönetmen sevgilisi Rüzgar Mağden'den ayrıldı.
18.11.2019 Magazin
Bu açıklamalar şoke etti!
Bu açıklamalar şoke etti! Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in internet üzerinden bir kadınla sanal arkadaşlık kurup cinsel içerikli mesajlar yolladığı iddia edildi.
11.11.2019 Magazin
"Zerrin Özer'in kocası beni de yokladı"
"Zerrin Özer'in kocası beni de yokladı" Sosyal medya hesabından yanlışlıkla şifrelerini paylaşan sinema oyuncusu Gönül Yazar, konuyu anlatmak için telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında Zerrin Özer'in dolandırıcı olduğu iddia edilen eşi Murat Akıncı'nın yıllar önce kendisini de kandırmaya çalıştığını söyledi.
7.10.2019 Magazin
Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz!
Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz! Taş Bebek lakaplı sanatçı Gönül Yazar, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu ve kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi ile ilgili bomba açıklamalar yaptı.
3.09.2019 Magazin
Gönül Yazar, Amerika’da hastaneye kaldırıldı!
Gönül Yazar, Amerika’da hastaneye kaldırıldı! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ‘Taş Bebek’ lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar’ın Amerika’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Gönül Yazar'dan iyi haber geldi.
4.01.2019 Magazin
Yaşar Alptekin boşandığı eşi ile yeniden evleniyor
Yaşar Alptekin boşandığı eşi ile yeniden evleniyor teve2'deki '2. Sayfa' programına konuk olan eski manken Yaşar Alptekin, kızının annesiyle yeniden evleneceğini açıkladı
23.10.2018 Magazin
Canlı yayında frikik verince stüdyoyu terk etti
Canlı yayında frikik verince stüdyoyu terk etti Sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarla gündem olan şarkıcı Hatice, bugün katıldığı '2. Sayfa' programında gülme krizine girdi. Sunucuların şaşkınlıktan ne yapacağını bilemediği anlarda elbisesinin azizliğine uğrayarak göğüsleri açılan Hatice, stüdyoyu terk etti.
6.09.2018 Magazin
Ercan Bostancıoğlu (Ateşböceği Ercan) kimdir?
Ercan Bostancıoğlu (Ateşböceği Ercan) kimdir? "Ateşböceği Ercan" lakabıyla ünlenen usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu'nun hayatı gündemde araştırılıyor. Zatürre teşhisi konulan Ercan Bostancıoğlu'nun sağlık durumu nasıl? İşte Ercan Bostancıoğlu kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
30.01.2018 Gündem
'Mesleğime geri döndüm' Sarık da sakal da gitti...
'Mesleğime geri döndüm' Sarık da sakal da gitti... Muhafazakar giyim tarzından vazgeçen Yaşar Alptekin, “Benim düşüncelerim ve inancım değişmedi sadece mesleğime geri döndüm” dedi.
29.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gönül Yazar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gönül yazar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.