Rusya Lideri Vladimir Putin

Rusya Lideri Vladimir Putin

Son dakika Rusya lideri Vladimir Putin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rusya lideri Vladimir Putin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rusya lideri Vladimir Putin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Lideri Vladimir Putin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya lideri vladimir putin gelişmeleri de dahil olmak üzere 841 rusya lideri vladimir putin haberi bulunmuştur. Tüm rusya lideri vladimir putin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama Kremlin'den yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'in Rusya'da Mart ortasında yapılacak seçimlerden önce Türkiye'yi ziyaret edebileceği duyuruldu.
14.02.2024 Gündem
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi Azerbaycan'ın 24 saatlik müthiş operasyonu sonrası Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı. Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarması üzerine koşa koşa Erivan'a giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonne, Ermenistan'a silah sağlayacaklarını "Fazla ayrıntı veremem" diyerek açıkladı. Saydığı bahaneler arasında ise Türkiye de vardı.
4.10.2023 Dünya
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi!
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi! Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF '20 yıldır zirvede' yorumunda bulundu. CNN International 'Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı' dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan'ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.
29.05.2023 Dünya
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80 El Arabiya muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun milliyetçi bir tona büründüğünü yazdı, Fransız Le Monde 'tehlikeli değişiklik' yorumunu yaptı. AFP ise, 'Erdoğan tarihi ikinci turda üçüncü on yıllık iktidarı gözlüyor' diyor.
21.05.2023 Gündem
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim Kahramanmaraşlı depremler sonrası dünya Türkiye için seferber olurken Rus siyasetçiden skandal açıklamalar geldi. Rusya Devlet Duması üyesi olan Semyon Bagdasarov, katıldığı bir TV programında söylediği sözlerle skandala imza attı.
20.03.2023 Dünya
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
Time yılın kişisini seçti! Yılın Kişisi kim seçildi?
Time yılın kişisini seçti! Yılın Kişisi kim seçildi? Time dergisi "Yılın Kişisi"ni seçti. ABD merkezli prestijli Time dergisi dünya çapında bir figür olarak tarihe geçen ve ilham veren şahsiyetleri 1927’den bu yana "Yılın Kişisi" olarak seçiyor. Peki, 2022 yılında Time dergisi yılın kişisi kim oldu? Volodimir Zelenski kimdir? Time neden yılın kişisi olarak Volodimir Zelenski’yi seçti? İşte detaylar…
8.12.2022 Dünya
Kremlin'den flaş açıklama: Ukrayna görüşmesi Türkiye'de olabilir
Kremlin'den flaş açıklama: Ukrayna görüşmesi Türkiye'de olabilir Kremlin'den yapılan açıklamada "Putin ve Erdoğan, Türkiye'nin Rusya-Ukrayna görüşmesine ev sahipliği teklifini görüşebilir" ifadeleri yer aldı.
10.10.2022 Siyaset
Avrupa ülkelerinden Rusya'ya yanıt: İlhakı asla tanımayacağız
Avrupa ülkelerinden Rusya'ya yanıt: İlhakı asla tanımayacağız AB ülkelerinin liderleri ortak açıklama yaparak Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki bölgeleri ilhakının yasa dışı olduğunu ve ilhakı asla tanımayacaklarını bildirdi.
30.09.2022 Dünya
Avrupa'da enerji krizi! Kara kış geliyor kömür ve nükleerde U dönüşü...
Avrupa'da enerji krizi! Kara kış geliyor kömür ve nükleerde U dönüşü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sonrasında gelen kuraklık Avrupa’yı büyük bir enerji darboğazıyla karşı karşıya bıraktı. Rusya’nın yaptırımlara karşılık doğalgaz vanasını kısmasıyla zor bir kışa hazırlanan Avrupa’da kömür santralları ve nükleer enerji yeniden gözde olmaya başladı.
12.08.2022 Dünya
Avrupa'da kimyasal suikast alarmı! Rusya Devlet Başkanı Putin'in eski danışmanı apar topar hastaneye kaldırıldı...
Avrupa'da kimyasal suikast alarmı! Rusya Devlet Başkanı Putin'in eski danışmanı apar topar hastaneye kaldırıldı... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş tüm şiddetiyle devam ederken dünya Putin'in eski danışması Anatoly Chubais'in başına gelenleri konuşuyor. New York Times Ukrayna savaşı sonrası ülkeyi terk eden Chubais'in hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Chubais'in kaldığı odanın kimyasal koruyucu kıyafetli uzmanlar tarafından incelenmesi suikast iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.
1.08.2022 Dünya
Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin kararı infial yarattı Zelenski küplere bindi!
Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin kararı infial yarattı Zelenski küplere bindi! Rus ordusunun saldırıları tüm şiddetiyle devam ederken Kiev'de askerlik depremi yaşandı. Lysychansk'ı Rusya'ya terk eden ordu, yeni kısıtlamaların devreye gireceğini duyurdu. Bu adım Zelenski'yi sinirlendirirken ülkede de infiale neden oldu.
6.07.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Gıda tedariğinde sorun yaşanacak
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Gıda tedariğinde sorun yaşanacak Rusya Devlet Başkanı Putin son dakika açıklamalarda bulundu. Gıda tedariğinde sorun yaşanacağını söyleyen Putin, yaşanan ve yaşanacak sorunun sebeplerinin Rusya olmadığını belirtti.
17.06.2022 Dünya
Dünyanın merakla beklediği planın detayları netleşti! Türk askerine kritik görev, savaş gemileri eşlik edecek...
Dünyanın merakla beklediği planın detayları netleşti! Türk askerine kritik görev, savaş gemileri eşlik edecek... Rusya-Ukrayna savaşı sürerken tüm dünyada tahıl krizinin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor. Bu krizin çözümüyle ilgili merakla beklenen planın detayları netleşmeye başladı. Rus basınında ortaya atılan iddiaya göre, Türkiye'nin yaptığı temaslar sonrası ortaya çıkan plan kapsamında, Ukrayna'nın elindeki geçen yıla ait tahıl rekoltesinin deniz yoluyla dünyaya taşınması için Türk donanması önemli bir görev üstlenecek. Karadeniz tahıl güvenlik koridorunun karargahı ise İstanbul merkezli olacak.
7.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Büyük indirim beklentisi! Motorin, benzin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Büyük indirim beklentisi! Motorin, benzin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili rüzgarı terse çevirebilecek hamle! Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış herkesi olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son zamlarla birlikte Türkiye'de benzin fiyatları 26.23 TL'yi aşarken motorinin litre fiyatı da 25.89 TL'den satışa sunuluyor. Hem Rusya - Ukrayna savaşı hem de enerji krizi nedeniyle gözler yeni bir ülkeye çevrildi. Türkiye dahil tüm ülkeler oradan gelecek iyi haberi bekliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
6.06.2022 Ekonomi
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili bomba gelişme! Yakında ilan edilebilir
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili bomba gelişme! Yakında ilan edilebilir Ukrayna’da savaş Rusya yanlısı ayrılıkçıların ele geçirmeye çalıştığı Donbas’ın Lugansk bölgesine yoğunlaşmış durumda. Bölgeyi yerle bir ederek ilerleyen Ruslar yakında Lugansk’ta tam kontrol ilan edebilir.
29.05.2022 Dünya
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu!
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu! Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildirildi. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
19.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in NATO hesabı tutmadı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in NATO hesabı tutmadı Ukrayna-Rusya savaşı başlamasıyla Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyelik için resmen başvurup onay almaları halinde Rusya lideri Putin’in NATO’yu zayıflatma planı darbe yemiş olacak.
14.05.2022 Dünya
Rus ordusuna büyük darbe! '200'den fazla kayıp'
Rus ordusuna büyük darbe! '200'den fazla kayıp' Ukrayna birlikleri, Rusların işgali yönettiği Harkov bölgesindeki Izyum’da bir Rus karargahını vurduğunu duyurdu.
3.05.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler...
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler... Suriye istihbaratı El Muhaberat ajanlarının katliamları dünyayı şok etti. Bir acemi askerin izlediği video kaydının Suriye dışına çıkarılması üç yıl aldı. Görüntülerde, Şam'ın dış mahallelerinden Tadamon'da elleri ve gözleri bağlı sivillerin teker teker vurulup bir çukura atılması vardı. Koşmaları istenen sivilleri katleden Suriyeli istihbaratçılar kurbanlarla alay ederken, en az 41 kişinin cesetlerinin yakıldığı görüldü.
29.04.2022 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres'den Türkiye'ye kritik ziyaret
BM Genel Sekreteri Guterres'den Türkiye'ye kritik ziyaret BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya ve Ukrayna'ya düzenleyeceği ziyaretler öncesi pazartesi günü Türkiye'ye gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.
24.04.2022 Siyaset
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor...
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 44. gün yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıya hazırlandığı Donbas'ta yaşayan bir Ukraynalı, "Bu cehennemden kaçmak istiyorum" diyor. Ukrayna'nın 'İkinci Dünya Savaşı'nı hatırlatacak' dediği muharebenin kaderini, Batılı ülkelerin göndereceği silahlar çizecek. Kamikaze droneların cephedeki gidişatı kısa sürede değiştirmesi bekleniyor. Avustralya ise, değeri 37 milyon doları bulan zırhlı araçları Ukrayna'ya sevk etmeye başladı. Araçları taşıyan uçağın hangi Avrupa ülkesine ineceği ise açıklanmadı.
8.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Lideri Vladimir Putin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya lideri vladimir putin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.