Rus Büyükelçi

Rus Büyükelçi

Son dakika rus büyükelçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus büyükelçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus büyükelçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Büyükelçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus büyükelçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 rus büyükelçi haberi bulunmuştur. Tüm rus büyükelçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi Polonya, Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine Rusya'nın Varşova Büyükelçisi Siergiej Andriejew'i Dışişleri Bakanlığına çağırdı. Rus Büyükelçi Andriejew, Dışişleri Bakanlığına gitmedi.
25.03.2024 Dünya
Karadeniz'de ABD-Rusya gerilimi! Bakan Akar: Olayı yakından takip ediyoruz
Karadeniz'de ABD-Rusya gerilimi! Bakan Akar: Olayı yakından takip ediyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Karadeniz'de yaşanan ABD-Rusya gerilimine dair açıklamada bulundu. Bakan Akar, "Dün bildiğiniz gibi böyle bir hadise meydana geldi. Rusya federasyonuna ait uçaklar ile Amerikan kuvvetlerine ait bir ilişki çerçevesinde bir drone düştüğü bilgisini aldık. Olayı yakından takip ediyoruz. Çeşitli temaslarımız var." dedi.
15.03.2023 Gündem
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
Rus Büyükelçi'den çarpıcı sözler! 'Türkiye'de çok ilginç bir sistem geliştirildi'
Rus Büyükelçi'den çarpıcı sözler! 'Türkiye'de çok ilginç bir sistem geliştirildi' Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde, Türk tarafının, turist akışını sürdürme ve tatile gelen turistlerin sağlık ve güvenliğini sağlama çabalarından etkilendiğini belirtti.
27.06.2020 Gündem
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı FETÖ’nün Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a yönelik suikast soruşturmasında, cinayetin TRT ana haber bülteninde yayınlanmasını sağlayarak, örgüt adına propaganda yaptıkları iddiasıyla TRT Merkez Haber Müdürü, Haber Koordinatörü, Merkez Haberler Sorumlusu, iki muhabir ve iki montajcı toplam 6 kişi hakkında dava açıldı.
26.11.2019 Gündem
Finlandiya Dışişleri Rusya Büyükelçisini bakanlığa çağırdı
Finlandiya Dışişleri Rusya Büyükelçisini bakanlığa çağırdı Finlandiya Dışişleri Bakanlığı, NATO'nun Norveç'teki Trident Juncture tatbikatı sırasında "GPS sinyallerinin bozulmasıyla ilgili endişeler ve bunun neden olduğu güvenlik risklerini" görüşmek üzere Rusya'nın Helsinki Büyükelçisini bakanlığa çağırdı.
19.11.2018 Dünya
"Zeytin Dalı Harekatı'nı yakından takip ediyoruz"
"Zeytin Dalı Harekatı'nı yakından takip ediyoruz" Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Harekatı yakından takip ediyoruz. Konuya itidalli davranma açısından yaklaşıyoruz. Suriye genelinde güvenlik ve barışın, 'sözde Suriye krizleri'nin siyasi istişareler yoluyla çözülmesiyle güvence altına alınması gerektiği gerçeğinden hareket ediyoruz. Biz Rusya olarak bu noktada, gittikçe daha fazla çaba göstermek için Türkiye ile birlikte hareket ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
24.01.2018 Gündem
Karlov suikastiyle ilgili yeni gelişme! Ankara'ya geldiler
Karlov suikastiyle ilgili yeni gelişme! Ankara'ya geldiler Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikaste ilişkin elde edilen bulguların değerlendirilmesi için Rusya'dan gelen heyet, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri ile görüştü
29.09.2021 Gündem
FETÖ tetikçisinin gizli mesajları deşifre oldu
FETÖ tetikçisinin gizli mesajları deşifre oldu Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a “El Kaide” süsü ile suikast düzenleyen FETÖ tetikçisi polis Mevlüt Mert Altıntaş’ın, WhatsApp grubunda “El Kaide karşıtı” mesajları ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Rus büyükelçinin ölüm nedeni belli oldu!
Rus büyükelçinin ölüm nedeni belli oldu! Dün Sudan'daki rezidansında ölü bulunan Rus Büyükelçi Mirgayas Şirinskiy'nin ölüm sebebi belli oldu.
24.08.2017 Dünya
Sürpriz gelişme! Karlov cinayetinde Rus kadın...
Sürpriz gelişme! Karlov cinayetinde Rus kadın... Rus Büyükelçi'nin öldürülmesiyle ilgili soruşturmada bir Rus kadın tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Mert Altıntaş ile ilgli yeni bomba! Öldükten 2 saat sonra...
Mert Altıntaş ile ilgli yeni bomba! Öldükten 2 saat sonra... Başkent’te geçen yıl 19 Aralık’ta Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrey Karlov’u öldüren polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş’a ait Gmail hesabındaki mail’lerinin, kendisi etkisiz hale getirildikten 2 saat sonra silindiği tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Karlov suikastında flaş gelişme!
Karlov suikastında flaş gelişme! Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan 1 polis memuru daha tutuklandı. Soruşturma kapsamında dün de biri polis memuru 2 kişi tutuklanmıştı.
29.09.2021 Gündem
Karlov suikastında flaş gelişme!
Karlov suikastında flaş gelişme! Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan biri polis memuru 2 kişi, terör örgütü üyeliği suçundan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Karlov'un adı Ankara'da yaşayacak!
Karlov'un adı Ankara'da yaşayacak! Uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Rusya Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un ismi silahlı saldırıya uğradığı sokağa verildi.
17.06.2021 Dünya
Karlov'un katili bilgisayarında bakın neyi araştırmış
Karlov'un katili bilgisayarında bakın neyi araştırmış Olayla ile ilgili soruşturmada, katil zanlısı Mevlüt Mert Altıntaş'ın ev arkadaşı Avukat Serkan Ö'nün bilgisayarından, Ekim 2016'da Karlov hakkında araştırma yapıldığı belirlendi
29.09.2021 Gündem
Suikast haberlerine yayın yasağı geldi
Suikast haberlerine yayın yasağı geldi Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesine ilişkin haberler hakkında yayın yasağı kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Talimat FETÖ'den: Örgütlere sızın...
Son dakika: Talimat FETÖ'den: Örgütlere sızın... FETÖ’nün örgüt mensuplarına gizlenmeleri için ‘terör örgütlerine sızın’ emri verdiği ortaya çıktı. Bu emri uygulayanlardan biri de Rus Büyükelçiyi öldüren tetikçi Altıntaş...
29.09.2021 Gündem
İzmir ve Aydın'da kilit isimlere gözaltı
İzmir ve Aydın'da kilit isimlere gözaltı RUSYA Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikastla ilgili yürütülen soruşturmanın iki önemli noktası durumundaki İzmir ve Aydın'da, gözaltındaki 12 kişinin işlemlerinin sürdüğü açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Ankara ve Berlin'de yaşananlar İngiltere ve Fransa'yı alarma geçirdi!
Ankara ve Berlin'de yaşananlar İngiltere ve Fransa'yı alarma geçirdi! Ankara ve Berlin'de gerçekleşen terör eylemleri, İngiltere ve Fransa'yı alarma geçirdi. Fransa, tehdit seviyesini en yükseği çekti. İngiltere'de polis Noel alanlarını korumaya aldı
17.06.2021 Dünya
Marina Karlov'un en zor günü! Haberi böyle aldı
Marina Karlov'un en zor günü! Haberi böyle aldı Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren Rusya Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov'un eşi Marina Karlov güçlükle ayakta durabildi. Sağlık Bakanı bir an oldun Karlov'u yalnız bırakmadı.
29.09.2021 Gündem
Rus Büyükelçi'nin berberi konuştu
Rus Büyükelçi'nin berberi konuştu RUSYA Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı suikast sonucu öldürülmesinin ardından büyükelçilik önündeki güvenlik tedbirleri artırılırken mahalledeki 2 yıllık berberi büyükelçi Karlov'u anlattı.
29.09.2021 Gündem
Lavrov: Korkunç bir trajedi
Lavrov: Korkunç bir trajedi Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Büyükelçi Karlov cinayetinin hedefinin “Suriye’deki son gelişmeler fonunda Moskova ile Ankara arasındaki ilişkileri tahrip etmek olduğunu” söyledi. Lavrov, olayı “korkunç bir trajedi” diye niteledi.
17.06.2021 Dünya
Rus Büyükelçi'yi öldüren Mevlüt Mert Altıntaş neden sağ yakalanmadı?
Rus Büyükelçi'yi öldüren Mevlüt Mert Altıntaş neden sağ yakalanmadı? Dünyayı sarsan suikast sonrası herkes 'Rus Büyükelçi'yi öldüren Mevlüt Mert Altıntaş neden sağ yakalanmadı?' sorusunu soruyor.
29.09.2021 Gündem
"ABD'nin FETÖ'yü Türkiye'ye teslim etme süreci başlamıştır"
"ABD'nin FETÖ'yü Türkiye'ye teslim etme süreci başlamıştır" AK Parti İzmir İl Başkan yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Tozlu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülmesi üzerine yaptığı açıklamada, “Bu suikast ile Amerika Birleşik Devletleri'nin FETÖ elebaşısını Türkiye'ye teslim etme süreci de başlamıştır” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rus Büyükelçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus büyükelçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.