Rus Avukat

Rus Avukat

Son dakika Rus avukat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rus avukat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rus avukat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Avukat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus avukat gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 rus avukat haberi bulunmuştur. Tüm rus avukat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Savcılık Ofisi, aracılık ettiğini yalanladı
Rusya Savcılık Ofisi, aracılık ettiğini yalanladı Rusya Savcılık Ofisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr'ın, babasının Demokrat rakibi Hillary Clinton'a zarar verebilecek bazı bilgilere sahip olduğunu söylediği iddia edilen Rus avukat Natalia Veselnitskaya'yla gerçekleştirdiği görüşmeye aracılık ettiği yönündeki iddiaları reddetti.
15.07.2017 Dünya
Trump Jr.'ın görüşmesinde ajan şüphesi!
Trump Jr.'ın görüşmesinde ajan şüphesi! Trump'ın oğluyla Rus avukatın görüşmesinde eski bir SSCB casusunun da olduğu iddia ediliyor. Eski ajanın çift pasaport taşıdığı düşünülüyor.
14.07.2017 Dünya
Kasırga gibi skandal
Kasırga gibi skandal Donald Trump’ın oğlu Trump Jr, Rus avukatla görüşmesini ayarlayan yayıncı Goldstone’la aralarındaki e-posta yazışmalarını yayınladı. Ancak yazışmalar, Trump’ın, Rusların seçimi kazanmasına yardım etme teklifini kabul ettiğini ispatlar nitelikte. Cumhuriyetçiler, skandalın ‘kasırga’ etkisi yaratmasından endişeli
12.07.2017 Dünya
‘Rus parmağı’ belgelendi
‘Rus parmağı’ belgelendi Başkan Trump’ın oğluyla Rus avukat Veselnitskaya arasındaki görüşmeyi ayarlayan İngiliz gazeteci Rob Goldstone’un Trump Jr’a yolladığı e-mail’de, “Rus hükümeti babana seçimi kazandıracak bilgilere sahip” diye yazdığı öne sürüldü
11.07.2017 Dünya
Oğlu da Ruslarla görüşmüş
Oğlu da Ruslarla görüşmüş ABD Başkanı Trump’ın oğlu Trump Jr’ın, babasının adaylığının kesinleşmesinden kısa süre sonra, Kremlin bağlantılı bir Rus avukatla görüştüğü ortaya çıktı
9.07.2017 Dünya
Rus kadın avukatın durumu ağır
Rus kadın avukatın durumu ağır ANTALYA’daki yazlık sitede tartıştığı komşusu Rus kadın avukat Ludmilla Drazdova’ya tabancayla 4 el ateş ederek göğsünden yaralayan Diyarbakır Barosu’na kayıtlı avukat Mustafa Kemal S...
1.07.2015 Yaşam
Karadeniz'de göç başladı!
Karadeniz'de göç başladı! Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Karadeniz'de hamsilerin erken göç'e başladığını vurgulayan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Coşkun Erüz, birçok balık neslinin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.Erüz, "Hamsinin de eskiden olduğu gibi 1 milyon ton, 600 bin ton avlanmayacağını kabul edip, balıkçılığımızı ona göre planlamamız gerekiyor"dedi.
5.04.2024 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Kiralara fahiş zam, tam üç kat arttı! Çözümü açıkladı! Gençler, dar gelirliler, yeni evliler...
Kiralara fahiş zam, tam üç kat arttı! Çözümü açıkladı! Gençler, dar gelirliler, yeni evliler... Ev fiyatları ve kiralara zam üstüne zam geldi. Ukrayna-Rusya savaşını fırsat bilenler fiyatlara fahiş zamlar yaptı. Savaş sonrası en fazla göç alan şehir Antalya’da evlere yoğun ilgi fırsatçıları harekete geçirdi ve kira fiyatları neredeyse üçe katlandı. Daha önce 3-4 bin lira olan kiralar 8 bin liradan başlıyor. Lüks semtlerde ise 35 bin ile 90 bin lira arasında değişiyor. Sektör temsilcileri ‘geri dönülmez bir yükseliş’ uyarısında bulundu. Enflasyondaki hızlı yükselişin de ev kiralarında limitleri zorladığını belirten sektör temsilcileri, Türkiye genelindeki artışların yüzde 26’lara kadar dayanması sonrası geçici tavan sınırı çağrısında bulundu. Sektör uzmanları, artışlara yüzde 25-26 gibi bir sınır getirilmesi, 5 yılı dolan kiracıdan bölge rayiç bedeli isteme süresinin 7 ila 8 yıla çıkarılması ve kira yardımı gibi desteklerle sorunun çözülebileceğine işaret ediyor.
12.04.2022 Ekonomi
Ukraynalı Olga: Ukrayna'ya Ruslar da yardım ediyor
Ukraynalı Olga: Ukrayna'ya Ruslar da yardım ediyor Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'ne ülkesindeki savaş mağdurlarına gönderilmek üzere teslim edilen yardım malzemelerinin paketlenmesi işinde gönüllü çalışan Olga Şah Torun, bazı Rus arkadaşlarının da para gönderip, insani yardımda bulunduğunu söyledi. Olga, "Bugün bir Rus arkadaşım korkarak, çekinerek, 'Senin hesabına para gönderiyorum, sen de oraya gönder. Biz barış istiyoruz, savaş istemiyoruz' dedi" diyerek gözyaşı döktü.
2.03.2022 Gündem
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler...
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler... İtalya'da para karşılığı bazı gizli bilgileri Rusya'ya sızdırırken yakalanan İtalyan subay Walter Biot, sorgusunda konuşmadı ve cezaevine gönderildi.
1.04.2021 Dünya
Skandal sözler söyleyen Adil Gür'e şok
Skandal sözler söyleyen Adil Gür'e şok Canlı yayında "Bütün kadınlardan özür diliyorum ama Ruslardan başka türlü dost olur sadece" diyen araştırma şirketi sahibi Adil Gür hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Gür'ün sözlerine çeşitli kesimlerden sert tepki geldi.
4.03.2020 Gündem
Sönmezateş'ten 'William Wallace' benzetmesi
Sönmezateş'ten 'William Wallace' benzetmesi Darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili aralarında sözde 'Yurtta Sulh Konseyi' üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'teki oteline giden timin başında bulunan eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş savunma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Ceylan'ın katili her yerde aranıyor
Ceylan'ın katili her yerde aranıyor Türkiye'yi sarsan Ceylan Timuroğlu cinayetinde ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Katil ağabeyin hikayesi kan donduran cinsten
10.03.2017 Yaşam
Karlov'un katili bilgisayarında bakın neyi araştırmış
Karlov'un katili bilgisayarında bakın neyi araştırmış Olayla ile ilgili soruşturmada, katil zanlısı Mevlüt Mert Altıntaş'ın ev arkadaşı Avukat Serkan Ö'nün bilgisayarından, Ekim 2016'da Karlov hakkında araştırma yapıldığı belirlendi
29.09.2021 Gündem
Taşıyıcı anne çocuğunu kaçırdı!
Taşıyıcı anne çocuğunu kaçırdı! Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye askeri alanı ihlal ederek geçmeye çalışırken bebeğiyle birlikte yakalanan Rus uyruklu Svetlana Bezpiatalia tutuklandı. Svetlana Bezpiatalia’nın kucağındaki bebeğin taşıyıcı annesi olduğu ve çocuğu ailesinden kaçırdığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Tutuklu Rus sanık; ’IŞİD üyesi değil emlakçıyım’
Tutuklu Rus sanık; ’IŞİD üyesi değil emlakçıyım’ ANTALYA’da düzenlenen G-20 Zirvesi öncesinde IŞİD militanı olduğu iddiasıyla tutuklanan Rus 34 yaşındaki Aleksei Alekseev, yargılandığı mahkemedeki savunmasında örgüt üyesi olmadığını, emlakçı olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Avukat Rus kadına kurşun yağdırdı
Avukat Rus kadına kurşun yağdırdı ANTALYA’daki yazlık sitede tatil yapan Diyarbakır Barosu’na kayıtlı avukat 35 yaşındaki Mustafa Kemal S., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı komşusu Rus avukat Ludmilla Drazdova’yı, Türk eşinin yanında tabancayla ateş ederek 4 kurşunala ağır yaraladı.
30.06.2015 Yaşam
IŞİD'e katılan Fransız ve Rus kadına gözaltı
IŞİD'e katılan Fransız ve Rus kadına gözaltı Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği tarafından Rus haber ajansı Ria Novosti'ye yapılan açıklamada, "Varvara Karaulova Kilis şehrinde yasa dışı yollardan Suriye sınırını geçmek isterken yakalandı...
5.06.2015 Dünya
5 Rus Almanya’da bir Türk’ü döverek öldürdü!
5 Rus Almanya’da bir Türk’ü döverek öldürdü! Kızını tren istasyonuna bırakıp dönerken yolda 5 Rus’un sopalı saldırısına uğrayan Harun Aydurmuş adlı Türk’ün kafatası parçalandı. Aydurmuş hastanede yaşamını yitirdi.
18.05.2015 Dünya
Sevgiliye şok cihazlı tecavüz!
Sevgiliye şok cihazlı tecavüz! Antalya’da 4 yıl önce evine götürdüğü eski sevgilisi 26 yaşındaki Ö.P.’yi elektroşok cihazıyla bayıltıp tecavüz ederken çektiği görüntüleri internette yayınlamakla suçlanan turist rehberi 36 yaşındaki M.Ç., 5 yıl birlikte olduğunu söylediği Ö.P.’nin kendisini birkaç kez aldattığını savundu. M.Ç., tecavüz suçlamasını ise reddetti.
3.02.2015 Yaşam
Zamane Sülün Osman’ı ‘AY’ı sattı!
Zamane Sülün Osman’ı ‘AY’ı sattı! Kenan Doğulu ve Beren Saat de Ay’da komşu
1.10.2012 Ekonomi
Kanuni ve Hürrem Sultan'ın kullandığı tabaklar bulundu!
Kanuni ve Hürrem Sultan'ın kullandığı tabaklar bulundu! Edirne Sarayı kazılarında Kanuni ve Hürrem Sultan'ın kullandığı tabaklar bulundu!
29.09.2021 Gündem
İstanbul Sarıkamış'ı unutmadı
İstanbul Sarıkamış'ı unutmadı Sarıkamış için 5 dilde ağıtlar yakıldı
29.09.2021 Gündem
Sevilen dizi setinde olay var!
Sevilen dizi setinde olay var! ’Karadağlar’ın setinde kavga çıktı. Ünlü oyuncu karakolluk oldu
27.05.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rus Avukat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus avukat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.