Rus Askerleri

Rus Askerleri

Son dakika rus askerleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus askerleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus askerleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Askerleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus askerleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 rus askerleri haberi bulunmuştur. Tüm rus askerleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna'da teslim olan Rus askerlerinin korkunç sonu! Dünyayı şok eden görüntüler...
Ukrayna'da teslim olan Rus askerlerinin korkunç sonu! Dünyayı şok eden görüntüler... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş tüm şiddetiyle devam ediyor. Tüm dünyanın gözü Rusya'nın işlediği savaş suçlarına odaklanmışken gelen son haberler dikkatleri Ukrayna ordusna çevirdi. Rus güçlerinin Ukraynalı sivilleri ve askerleri işkence ederek öldürdüğü iddia edilmiş, dünya lideri Rusya'yı kınamıştı. Ancak sosyal medyada yayılan yeni bir video, savaştaki rüzgarın yönünü değiştirdi.
23.11.2022 Dünya
Azov Taburu, Mariupol’de Rus askerlerini pusuya düşürdü!
Azov Taburu, Mariupol’de Rus askerlerini pusuya düşürdü! Rus ordusunun kontrolü tamamen sağlamaya çalıştığı Mariupol kentinde direnişine devam eden Azov Taburu’na bağlı birlikler, Rus ordusuna lojistik destek sağlayan askerleri pusuya düşürdü.
18.04.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia Rusya-Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken, Moskova yönetiminin istediği başarıyı elde edemediği ve bu sebepten ordu içinde huzursuzluk yaşandığı iddia edildi. Batılı devletlerden sızdırılan akılalmaz söylenti gündemde bomba etkisi yarattı.
26.03.2022 Dünya
İmkansız deniliyordu bir ilk gerçekleşti! Rus tanklarının arasındaki tek gazeteci:
İmkansız deniliyordu bir ilk gerçekleşti! Rus tanklarının arasındaki tek gazeteci: Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta Rus birliklerinin arasına girmek imkansız gibi görünürken Çinli muhabir Lu Yuguang kendine özel bir erişim açmış gibi görünüyor. Yaptığı haberler için Rus hükümetinden birçok ödül alan Çinli muhabir Ukrayna hakkında yaptığı yorumlarla eleştiri oklarının hedefinde...
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Ukrayna First Lady'si Olena Zelenska, dünyaya çağrı yaptı! 'Korkunç gerçeği duyurun!'
Ukrayna First Lady'si Olena Zelenska, dünyaya çağrı yaptı! 'Korkunç gerçeği duyurun!' Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin eşi ve Ukrayna First Lady'si Olena Zelenska ülkesinde yaşanan son gelişmelere sosyal medya hesabından isyan etti. First Lady, Putin'in askerlerinin çocukları 'bilinçli ve alaycı bir şekilde' öldürdüğüne dikkat çekerek dünya medyasına 'korkunç gerçeği duyurun' çağrısında bulundu.
7.03.2022 Dünya
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu Rusya’nın işgalinin ardından tüm dünyanın gözü kulağı Ukrayna’dan gelen haberlere çevrildi. Sivil halk Rusya bombardımanından kaçmak için metrolara saklanırken, ülkeden tarihe geçecek görüntüler gelmeye devam ediyor. Ukraynalı kadınlar, teslim olan bir Rus askerine sıcak yiyecek verip, teselli etti. Genç adam telefonda annesi ile konuşunca gözyaşlarına boğulurken, yetkililer Rus askerlerine 'teslim olun Ukrayna halkı sizi doyuracak' çağrısı yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler viral oldu.
3.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi!
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi! Ukrayna, silah bırakan Rus askerlerini affedeceğini açıklayıp para teklif etti. Teklif Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov tarafından duyuruldu. Reznikov pazartesi günü Ukrayna'da çatışmaya katılan Rus askerlerine, "Katil olup ölmek istemeyenler kendini kurtarabilir" diye çağrıda bulundu.
28.02.2022 Dünya
Ukraynalı askerlerle ilgili gündemi sarsan haber!
Ukraynalı askerlerle ilgili gündemi sarsan haber! Rus askerlerinin 17 hektarlık adada küçük bir birliğin direnişiyle karşılamış ve 13 Ukraynalı askerin verdikleri mücadele ve ardından yaşananlar sosyal medyada viral olmuştu. Şimdiyse Washington Post gazetesinin haberi gündeme bomba gibi düştü.
27.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
300 Rus öncü kuvveti Kiev’e sızdı!
300 Rus öncü kuvveti Kiev’e sızdı! Rusya'nın Ukrayna işgalinin ikinci gününde 300 kadar Rus öncü kuvveti, Ukrayna üniforması giyerek başkent Kiev’e girdi. Ukrayna ordusu da başkenti korumak için şehre girerken sokak aralarında çatışmalar yaşanıyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı ülke genelinde 1000’den fazla Rus askerinin öldürüldüğünü öne sürdü.
26.02.2022 Dünya
MSB duyurdu: Sosyal mesafe kuralı uygulanarak icra edildi
MSB duyurdu: Sosyal mesafe kuralı uygulanarak icra edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk ve Rus askerlerinin Fırat'ın doğusundaki 38'inci kara devriyesinin icra edildiğini duyurdu.
2.04.2020 Gündem
Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri...
Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri... Devriye gezen Rus aracının geçişini engelleyen Amerikan zırhlısının görüntüleri, şok etkisi yarattı.
20.02.2020 Dünya
MSB'den açıklama: Türkiye'ye yönlendirilmiş 75 adet roket!
MSB'den açıklama: Türkiye'ye yönlendirilmiş 75 adet roket! Milli Savunma Bakanlığı tarafından Türk-Rus askerlerinin 4 saat sonra tamamlanan ortak devriyesi ile ilgili yapılan açıklamada; "Tel Abyad'da Türkiye'ye yönlendirilmiş ve seri bağlanmış vaziyette 75 adet Roket tespit edilmiştir." denildi.
4.11.2019 Gündem
İşte 10 maddelik İdlib mutabakatı
İşte 10 maddelik İdlib mutabakatı Pazartesi günü Putin ile Erdoğan’ın bir araya geldiği Soçi zirvesinde uzlaşılan İdlib’le ilgili mutabakatın zaptı ortaya çıktı. Zapta göre taraflar İdlib konusunda 10 maddelik anlaşmaya vardı....
19.09.2018 Siyaset
Tel Rıfat satrancı
Tel Rıfat satrancı Tel Rıfat’ın dış mahalleleri TSK ve ÖSO tarafından kuşatıldı. İçerideki YPG’ye ise Esad milisleri destek veriyor. Küçük bir Rus askeri grubu da bölgeye hakim bir tepede konuşlu. Yerel kaynaklar, satranç tahtasına benzeyen bu ortamda müzakerelerin devam ettiğini söylüyor
28.03.2018 Dünya
Son dakika... 'Rus askerleri öldürüldü' haberi savaşı...
Son dakika... 'Rus askerleri öldürüldü' haberi savaşı... Rus haber ajansı RIA'nın son dakika haberine göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus paralı askerleriyle alakalı çıkan haberlere cevap verdi
19.02.2018 Dünya
Rus uzmanlar: Rusya askerlerini çekti çünkü...
Rus uzmanlar: Rusya askerlerini çekti çünkü... Türkiye’nin Afrin’deki terör hedeflerine yönelik düzenlediği 'Zeytin Dalı Harekatı', başkent Moskova’da RİA Novosti tarafından düzenlenen yuvarlak masa toplantısında Rus uzmanlar tarafından ele alındı.
26.01.2018 Dünya
‘Biz çıkarız, siz girersiniz’
‘Biz çıkarız, siz girersiniz’ Deutsche Welle Türkçe, Suriye’deki askerlerine çekilme talimatı veren Rusya Devlet Başkanı Putin’in, TSK’nın Afrin operasyonuna da yeşil ışık yaktığı yorumunu yaptı
29.09.2021 Gündem
Rus askerlerini YPG koruyacak!
Rus askerlerini YPG koruyacak! Rus Sputnik haber ajansı bir Rus generalin YPG sözcüsüyle bir araya geldiği toplantının perde arkasını yazdı
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık: 6 kişilik komisyon açığa alındı
Bakan Işık: 6 kişilik komisyon açığa alındı Milli Savunma Bakanı Işık, Manisa'da askerlerin zehirlenmesiyle ilgili 6 kişilik Gıda Kontrol Komisyonu'nun açığa alındığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Ağar: Afrin'de daha büyük fırtınalar kopabilir
Abdullah Ağar: Afrin'de daha büyük fırtınalar kopabilir TSK'nın sınıra zırhlı birlik ve asker sevkiyatı yapması, "Afrin'e kara harekatı olur mu?" sorusunu akıllara getirdi. Afrin odaklı gelişmeleri değerlendiren güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Türkiye'nin olası bir harekatında Afrin'de daha büyük fırtınaların kopabileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Flaş gelişme! 'Rus askerleri çekiliyor'
Flaş gelişme! 'Rus askerleri çekiliyor' Türkiye'nin operasyon yapması beklenen Afrin'de bulunan Rus askerlerinin üsleri boşaltmaya başladığı iddia edildi.
29.06.2017 Dünya
Erdoğan Rusya'ya gitmeden söyledi: Kabinede....
Erdoğan Rusya'ya gitmeden söyledi: Kabinede.... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Soçi'ye gitmeden önce canlı yayında kabine açıklaması da yaptı.
3.05.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rus Askerleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus askerleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.