Ruh Hali

Ruh Hali

Son dakika ruh hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ruh hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ruh hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ruh Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ruh hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.014 ruh hali haberi bulunmuştur. Tüm ruh hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi...
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi... Lityum bir alkali metaldir ve suda doğal olarak bilinir. Ruh sağlığı üzerinde etkili olan lityum kalp sağlığına da iyi gelir.
30.01.2024 Yaşam
B6 Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B6 Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
B6 Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B6 Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... B6 vitamini Piridoksin vitamini olarak da bilinir. B grubu vitaminlerinden birisidir. Dışarıdan alınabilen, vücutta depolanmayan ve enerji takviyesi olarak alınabilir. Işığa ve ısıya karşı hassas bir yapısı vardır. Herkes B6 vitaminini dışarıdan almalıdır özellikle sporcular tarafından etkin bir şekilde kullanılması önerilir.
16.01.2024 Sağlık
Rüyada Büyük Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Büyük Ev Satın Almak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Büyük Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Büyük Ev Satın Almak Nasıl Yorumlanır? Yaşanan sıkıntılardan ve dertlerden yakın zamanda kurtulmak rüyada büyük ev görmek üzerinden yorumlanır. Özellikle büyük umutlar, gelecek üzerine önemli projeler ve başarılar şeklinde delalet eder. Rüyada ev almak ise değişim üzerinden delalet eder. Bu değişim yeni şehir, yeni iş hayatı ya da yeni ev biçiminde ifade edilebilir. Genel olarak rüya sahibi adına olumlu gerçekleşen durumlar olarak değerlendirilir.
9.01.2024 Eğitim
Opal Taşı Özellikleri Nelerdir? Opal Taşının En Bilinen Faydaları...
Opal Taşı Özellikleri Nelerdir? Opal Taşının En Bilinen Faydaları... Opal taşı kuvars çeşitlerinden biridir ve silis grubuna ait olan bir mineral olarak da bilinir. Yer altındaki suların hareket etmesi ve kayaların arasındaki boşluklarda çökmesi ile ortaya çıkmıştır.
4.01.2024 Yaşam
Triptofan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Triptofan Barındıran Gıdalar Listesi...
Triptofan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Triptofan Barındıran Gıdalar Listesi... Triptofan insan vücudu tarafından üretilmeyen ve öncelikle bitki bazlı ya da hayvansal bazlı protein kaynaklarından beslenme yoluyla elde edilen bir amino asittir.
4.01.2024 Sağlık
Sigara kullananlarda 'erken menopoz' riski bulunuyor
Sigara kullananlarda 'erken menopoz' riski bulunuyor  Sigara kullanan kadınlara erken menopoz uyarısında bulunan Prof. Dr. Müzeyyen Uyanık, 40 yaş öncesi ortaya çıkan menopozun 'erken menopoz' olduğunu açıkladı.
22.12.2023 Yaşam
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale'nin ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
1.12.2023 Corona Virüsü
Kış depresyonu deyip geçmeyin, belirtilere dikkat! Uzmanından 2 hafta uyarısı geldi
Kış depresyonu deyip geçmeyin, belirtilere dikkat! Uzmanından 2 hafta uyarısı geldi Mevsimsel değişiklikler, sadece hava koşullarını etkilemiyor; insanların duygu durumunu da derinden etkiliyor. Kış mevsimiyle güneş ışınları azalıyor, günler kısalıyor. Bu değişiklikler birçok insanın yaşam kalitesinin düşmesine, dolaylı olarak kış depresyonu olarak bilinen rahatsızlığa kapı aralıyor. Kış depresyonu çoğu zaman hafif semptomlarla kendini gösterse de bazı kişileri intihara sürükleyebiliyor. Klinik Psikolog Kübra Aytekin Al da mevsimsel depresyonun bir depresyon türü olduğunu hatırlatarak ağır geçiren vakaların çoğunlukla intihar düşüncesinde olduğuna dikkat çekti ve nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
29.10.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur’an-ı Kerim’e saldırı nefret suçu ve barbarlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur’an-ı Kerim’e saldırı nefret suçu ve barbarlıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Müslüman Organizasyonları Konseyi Genel Sekreteri Usame Cemal ve heyetini kabul etti.
6.09.2023 Gündem
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
D Vitamini Damlası Nasıl Kullanılır? D Vitamini Damlası Kullanırken Yapılması Gerekenler...
D Vitamini Damlası Nasıl Kullanılır? D Vitamini Damlası Kullanırken Yapılması Gerekenler... Sağlıklı bir vücuda sahip olmak için bazı vitaminlere ihtiyaç duyulmaktadır. D vitamini de en çok kullanılan vitaminler arasında yer alır. D vitaminini kullanırken bazı detaylara dikkat edilmelidir.
8.07.2023 Sağlık
Uzman Diyetisyen Gündüz: D vitamini seviyesini besinlerle yükseltmek pek mümkün değil
Uzman Diyetisyen Gündüz: D vitamini seviyesini besinlerle yükseltmek pek mümkün değil Ülkemizde D vitamini eksikliğinin yaygın görüldüğüne dikkat çeken Uzman Diyetisyen Çisem Gündüz, “D vitamini seviyesini besinler ile yükseltmek pek mümkün değildir. Eğer D vitamini eksikliği yaşıyorsanız, halsizlik ve yorgunluktan yakınıyorsanız mutlaka hekiminize danışınız” dedi.
2.06.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım Sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik paylaşımlar geldi.
16.04.2023 Magazin
Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi.
24.03.2023 Gündem
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti amdaki Kız'ın 70. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicisinin nefesini kesti. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın son bölümünde Hayri'nin ailesi olduğu ortaya çıktı. Peki bu sırrı gören kişi söyleyecek mi? İşte detaylar...
17.03.2023 Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
6.01.2023 İddaa
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir yakınını hastaneye götüren kişi, doktorun davranışlarından şüphelenip kimliğini görmek istedi. Başhekimin de “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık daha da karıştı. Sahte sanılan doktorla ilgili gerçek böyle ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu Türkiye günlerce sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmuştu. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında peş peşe sıcak gelişmeler yaşanmıştı. En son Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşılmış ve her şeyi anlatmıştı. Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından sahte diploma detayıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu.
7.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ruh Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ruh hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.