Rtük Başkanı

Rtük Başkanı

Son dakika RTÜK Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan RTÜK Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını RTÜK Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rtük Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rtük başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 rtük başkanı haberi bulunmuştur. Tüm rtük başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi Meclis’te geçtiğimiz hafta yeni Üyeleri belli olan RTÜK’te bugün Başkanlık seçimi heyecanı vardı. Yapılan seçimde Ebubekir Şahin, yeniden Üst Kurul Başkanı oldu.
18.10.2023 Gündem
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum…
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum… Atatürk dizisi iptal mi oldu? 2022 yılında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karara sert tepki gösterirken, RTÜK de Disney Plus hakkında incele kararı aldı. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi?
2.08.2023 Televizyon
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ankara'da 11'inci sınıf öğrencilerinin düzenlediği 'İyilik Zirvesi' söyleşisine konuk oldu. Uslu, "Hangi görevde olursak olalım öncelikle kendi iyiliğimiz için iyilik yapmaya, iyilik yapan kurumların parçası olmaya devam edeceğiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Çabalarınız boşuna, bizi sindiremezsiniz
RTÜK Başkanı Şahin: Çabalarınız boşuna, bizi sindiremezsiniz RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Siyasi ikbal ve menfaatleri için bile bile yalana ortak olup Üst Kurulumuza her türlü iftirayı atmaktan çekinmeyen müfterilere pabuç bırakmayacağız." dedi.
23.03.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den, CHP'li Özgür Özel'e cevap
RTÜK Başkanı Şahin'den, CHP'li Özgür Özel'e cevap Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, kendisini eleştiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e Twitter'dan cevap verdi. Şahin, "Yapılan bir değerlendirmeyi başka yerlere çekmek insafsızlıktır, vicdansızlıktır, art niyetliliktir" dedi.
30.01.2021 Gündem
RTÜK Başkanı yeniden Ebubekir Şahin seçildi
RTÜK Başkanı yeniden Ebubekir Şahin seçildi Üst Kurul’da yapılan seçimde 2 yıllık görev süresi biten Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi.
25.01.2021 Gündem
NETFLIX ve Amazon Prime açıklaması! RTÜK duyurdu
NETFLIX ve Amazon Prime açıklaması! RTÜK duyurdu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, "İnternet üzerinden isteğe bağlı yayıncılık yapan uluslararası platformlar NETFLIX ve Amazon Prime Video tıpkı yerli örnekleri gibi yükümlülüklerini yerine getirerek RTÜK'ten lisans aldı." dedi.
5.11.2020 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı
RTÜK Başkanı Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Türk milletinin ve İslam dünyasının bayramını kutladı.
23.05.2020 Gündem
RTÜK 10. kez başkanını seçemedi
RTÜK 10. kez başkanını seçemedi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), başkanlık seçiminden sonuç alınamaması üzerine 7 Ekim'de tekrar toplanacak...
29.09.2021 Gündem
RTÜK seçiminde flaş gelişme!
RTÜK seçiminde flaş gelişme! Başkanın AK Parti'den veya muhalefet bloğundan birinin olması konusunda, HDP'li üyenin oyu kilit haline geldi. MHP'li adayın HDP'li üyenin oyu ile RTÜK başkanı seçilmesi ihtimalinin ortaya çıkması, ilginç bir siyasi tablo oluşturdu. Seçim gelecek hafta yenilenecek.
29.09.2021 Gündem
RTÜK Başkanı değişebilir
RTÜK Başkanı değişebilir AK Parti'nin 7 Haziran'da yapılan genel seçimde Meclis'teki çoğunluğunu kaybetmesi, bazı kurumların yönetim yapılarına da yansıyacak
29.09.2021 Gündem
'Gerekirse döveriz'
'Gerekirse döveriz' RTÜK'te kavga çıktı...Süleyman Demirkan yaşananları VATAN'a anlattı
29.09.2021 Gündem
RTÜK Başkanı değişmedi
RTÜK Başkanı değişmedi Davut Dursun 3. kez başkan seçildi
29.09.2021 Gündem
Arınç'tan Akman'a çağrı
Arınç'tan Akman'a çağrı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç istifada ısrarlı
7.06.2009 Siyaset
Deniz Feneri davasında son gelişme
Deniz Feneri davasında son gelişme Almanya'nın Frankfurt Eyalet Mahkemesi'nde, Deniz Feneri derneğinin 3 yöneticisi hakkında açılan dolandırıcılık davasında ismi kurye olarak geçen RTÜk Başkanı Zahit Akman bir basın toplantısı düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Erotik kanalları Parçala Behçet yaktı!
Erotik kanalları Parçala Behçet yaktı! Rtük Başkanı Fatih Karaca, erotik kanalların Digitürk paketinden çıkarılmasına SinemaTürk'e gelen şikayetlerin neden olduğunu söyledi: Asıl şikayet, eski porno filmleri yayınlayan SinemaTürk içindi. Diğer kanallar da bu kapsamda incelendi. Yani erotik kanalları bir anlamda SinemaTürk yaktı
29.09.2021 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
RTÜK Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi
RTÜK Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi. Başkan Vekili ise Orhan Karadaş oldu.
25.01.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 kişinin vefat ettiğini, 2'sinin ağır 81 kişinin de yaralandığını söyledi. Oktay, 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi.' dedi. Bakan Soylu, "Eylem talimatının Kobani'den geldiği değerlendirmesi var. Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Yaşam
Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama
Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CNN TÜRK’te Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı. AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden istifası ile ilgili olarak Ünal, "Şu anda konu henüz sıcak olduğu için sosyal medyanın bu açıklamanın gerçekliği ile ilgili teyit henüz söz konusu değil. Ne partiye ne Meclis'e bununla ilgili yazılı belge ulaşmadığı için bunun üzerinden bir tweet üzerinden siyasi mülahazalarda bulunmayı doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.
20.10.2022 Siyaset
Muharrem İnce: Muhalefetin RTÜK ve HSK'dan şikayet etme hakkı yok
Muharrem İnce: Muhalefetin RTÜK ve HSK'dan şikayet etme hakkı yok Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, RTÜK'ün bazı televizyon kanallarına verdiği para cezalarının yanı sıra CHP'nin bu konudaki politikalarını da eleştirerek, "Hem RTÜK'ü eleştireceksin hem RTÜK'e üye vereceksin. 'Bu düzen, doğru bir düzen değil' deyip boykot edeceksin, üye vermeyeceksin. Ne RTÜK'ten ne HSK'dan bu muhalefetin şikayet etme hakkı yoktur" dedi.
31.05.2022 Siyaset
Avcılar ve Esenyurt'ta operasyon! Kadının çantasından çıktı
Avcılar ve Esenyurt'ta operasyon! Kadının çantasından çıktı İstanbul Avcılar ve Esenyurt'ta düzenlenen operasyonlarda yaklaşık 6 kilogram metamfetamin ele geçirilirken, biri kadın, diğeri yabancı uyruklu iki şüpheli yakalandı.
1.03.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan ABD'ye RTÜK cevabı: "ABD, Türkiye'nin düzenlemelerini eleştiremez"
İletişim Başkanı Altun'dan ABD'ye RTÜK cevabı: "ABD, Türkiye'nin düzenlemelerini eleştiremez" Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, RTÜK’ün bazı yabancı haber kuruluşlarına yönelik lisans kararına ilişkin ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price’ın paylaşımına tepki gösterdi. Altun, "ABD, Türkiye'nin düzenlemelerini eleştiremez" dedi.
24.02.2022 Dünya
İletişim Başkanı Altun: ABD, Türkiye'nin düzenlemelerini eleştiremez
İletişim Başkanı Altun: ABD, Türkiye'nin düzenlemelerini eleştiremez İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Amerika Birleşik Devletleri (ABD), kendi topraklarında yabancı medya kuruluşlarının faaliyetlerini düzenlerken, Türkiye'nin düzenlemelerini eleştiremez. İkili ilişkilerde eşitsizlik dönemi bitmiştir" dedi.
24.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rtük Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rtük başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.