Roubini

Roubini

Son dakika roubini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roubini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roubini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roubini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roubini gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 roubini haberi bulunmuştur. Tüm roubini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doktor Kıyamet, kâbus senaryosunu açıkladı! İşte nükleer füzenin hedefi olacak ilk kent
Doktor Kıyamet, kâbus senaryosunu açıkladı! İşte nükleer füzenin hedefi olacak ilk kent Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş son sürat devam ediyor... Rusya'dan gelen nükleer uyarıların yankıları sürerken ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Doktor Doom (Doktor Kıyamet) olarak da bilinen Nouriel Roubini, nükleer füzenin hedefi olacak ilk kenti açıkladı. Batı ile Rusya, Ukrayna'daki savaş nedeniyle tarihinin en gergin dönemini yaşıyor.
23.10.2022 Dünya
Resesyon nedir, ne demek? Ekonomide resesyon olursa ne olur?
Resesyon nedir, ne demek? Ekonomide resesyon olursa ne olur? Resesyon kelimesi son günlerde ekonomi alanında en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Ünlü ekonomist Roubin arz şoklarının ve finansal sıkıntının ne kadar şiddetli olacağına bağlı olarak ABD ve küresel durgunluğun 2023 yılı boyunca sürmesini bekliyor. Ekonomide durgunluk anlamına gelen resesyon nedir, ne anlama geliyor? Resesyon olursa ne olur?
22.09.2022 Ekonomi
Mike Novogratz kimdir? Luna coin dövmesi yaptırmıştı, 5 gündür sessiz!
Mike Novogratz kimdir? Luna coin dövmesi yaptırmıştı, 5 gündür sessiz! Kripto para yatırımcıları arasında oldukça popüler olan milyarder fon yöneticisi Mike Novogratz LUNA ve UST'nin çöküşü sonrası sesliliğe gömüldü. Projeye olan inancı nedeniyle 5 Ocak'ta koluna LUNA dövmesi yaptıran Novogratz 5 gündür sessizliğini koruyor. Dövme ise başta ünlü ekonomist Nouriel Roubini olmak üzere binlerce kişi tarafından yeniden paylaşıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Mike Novogratz kimdir, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
13.05.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Piyasa kahini açıkladı
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Piyasa kahini açıkladı Orta Amerika ülkesi El Salvador’un, Bitcoin’i yasal ödeme aracı olarak kabul etmesinin ardından, 38 bin doların üzerine yükselen kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’ın açıklamalarının da etkisiyle yeniden 37 bin doların altına geriledi. Öte yandan Ünlü ekonomist Nouriel Roubini de, Bitcoin'in bir para olarak tanımlanamayacağı yönündeki görüşlerini bir kez daha tekrarladı.
11.06.2021 Gündem
Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar!
Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Davos Zirvesi'nde bulunduğu açıklamalarda "TL'nin getirisinin öne çıktığı bir yılı geride bıraktık. 2020 yılı büyüme açısından önemli bir yıl olacak." dedi.
22.01.2020 Siyaset
Kahinden 10 uyarı
Kahinden 10 uyarı ‘Kriz Kahini’ olarak anılan Roubini, dünyanın 2020’de yine kriz tehdidiyle karşı karşıya olduğunu yazdı. 10 risk sıralayan kahine göre Trump en büyük tehdit.
16.09.2018 Ekonomi
Roubini: Bitcoin insanlık tarihinin en büyük balonu
Roubini: Bitcoin insanlık tarihinin en büyük balonu 2008 yılındaki krizi önceden tahmin ettiği için adı 'kriz kahini'ne çıkan ünlü Amerikalı ekonomist Nouriel Roubini'den Bitcoinle ilgili çok çarpıcı bir yorum geldi. Roubini, Bitcoin'in insanlık tarihinin en büyük balonu olduğunu söyledi.
5.02.2018 Ekonomi
Roubini'den varlık fonu yorumu
Roubini'den varlık fonu yorumu Roubini Economics, Türkiye'nin yeni varlık fonunun yapısını değerlendirdi.
23.08.2016 Ekonomi
Kriz kahini uyardı: Bu resesyon demek
Kriz kahini uyardı: Bu resesyon demek Piyasalarda Kriz Kahini olarak bilinen ekonomist Nouriel Roubini İngiltere'nin AB'den ayrılmasının İngiltere'yi resesyona sürükleyeceğini söyledi.
21.06.2016 Ekonomi
Kriz Kahini: Henüz 2008 değil ama...
Kriz Kahini: Henüz 2008 değil ama... Dünya Ekonomik Forumu için Davos'ta bulunan Prof. Nouriel Roubini, "Henüz 2008 değil ama hükümetler acil bir şeyler yapmalı" dedi.
20.01.2016 Ekonomi
Mülteciler ve fırsat eşitsizliği 3. Dünya Savaşı çıkarabilir
Mülteciler ve fırsat eşitsizliği 3. Dünya Savaşı çıkarabilir Kriz kahini olarak ünlenen dünyaca ünlü ekonomi profesörü Nouriel Roubini, son yazısında,‘Üçüncü Dünya Savaşı' çıkabileceğini savundu.
5.12.2015 Dünya
Kriz kahininden bu kez iyi haber geldi
Kriz kahininden bu kez iyi haber geldi Küresel finansal krizi öngörmesiyle 'Kriz kahini' olarak bilinen ABD'li ekonomist Nouriel Roubini, gelişen piyasaların ABD Merkez Bankası (Fed)'in faiz artışına hazırlıklı olduğunu belirtti...
30.06.2015 Ekonomi
'Kriz Kâhini'nden şok uyarı!
'Kriz Kâhini'nden şok uyarı! 'Kriz Kâhini' olarak bilinen ABD'li ekonomi profesörü Nouriel Roubini, piyasalardaki likiditeyi "zaman ayarlı bomba"ya benzetti ve "Er ya da geç, iflas ve çöküşü tetikleyecektir" uyarısı yaptı.
1.06.2015 Ekonomi
'İstikrarlı hükümet son derece önemli'
'İstikrarlı hükümet son derece önemli' Türkiye ekonomisinin dönüşüm yaşadığını belirten Roubini, istikrarlı hükümete dikkat çekti
30.05.2015 Ekonomi
Fed’den faiz deliliği beklemeyin
Fed’den faiz deliliği beklemeyin Kriz Kahini Roubini, ABD Merkez Bankası’ndan faiz deliliği beklememek gerektiğini belirterek, “Fed zaten kendini belli etti” dedi...
13.05.2015 Ekonomi
'Kriz kahini'nden yeni kehanet: Faiz kargaşası beklemeyin
'Kriz kahini'nden yeni kehanet: Faiz kargaşası beklemeyin 'Kriz kahini' olarak bilinen ünlü ekonomist Nouriel Roubini, tahvil yatırımcılarının Fed faizi artırmaya başladığında bir faiz kargaşası veya faiz deliliği beklememeleri gerektiğini söyledi.
13.05.2015 Ekonomi
Bazı mesleklerin geleceği tehlikede
Bazı mesleklerin geleceği tehlikede Bilgisayarlaşma ile birlikte bir çok meslek grubu gelecekte etkinliğini yiterecek. Önümüzdeki yıllarda teknolojik gelişmeler sonucunda en çok tezgahtar, emlakçı ve muhasebeciler, yaşanan değişim sonucu işini kaybetme riski taşıyor. Doktor, terapist, eğitmen gibi meslek gruplarının işsiz kalma riski ise daha az.
6.01.2015 Ekonomi
Herkes işsiz kalacak!
Herkes işsiz kalacak! Kriz kâhini Nouriel Roubini, teknoloji ile birlikte başlayan 3...
3.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Çapkın kâhin faka bastı!
Çapkın kâhin faka bastı! Karamsar tahminlerinden dolayı ‘felaket kâhini’ ünvanını alan Türkiye doğumlu dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini (56), twitter’da çapkınlık planı yaparken yakayı ele verdi...
11.12.2014 Ekonomi
Cumhuriyet altını 500 TL’ye düşer mi?
Cumhuriyet altını 500 TL’ye düşer mi? Fed’in para musluklarını kısması ve ABD’deki olumlu gidişat, doları güçlendirdi. Altının onsu da 1.163 dolarla 4 yılın en düşük seviyesine indi. Cumhuriyet altını 562 liraya düştü.
31.10.2014 Ekonomi
Roubini'den yeni felaket senaryoları
Roubini'den yeni felaket senaryoları ABD’li ünlü ekonomist Nouriel Roubini küresel merkez bankalarının para politikalarını büyümeyi tahrik amacıyla kullanmaya devam etmeleri halinde yeni bir krize neden olacaklarını iddia etti...
2.10.2014 Ekonomi
Ünlü ekonomistten konut balonu uyarısı
Ünlü ekonomistten konut balonu uyarısı Ünlü ekonomist Nouriel Roubini, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede konut balonunun başlamış olabileceğine dikkat çekti.
10.07.2014 Ekonomi
'Kahini' korkutan 6 şey
'Kahini' korkutan 6 şey 'Kriz Kahini' olarak bilinen ünlü ekonomist Nouriel Roubini, küresel ekonomiyi raydan çıkarabilecek 6 endişesini sıraladı.
12.06.2014 Ekonomi
Kriz kahininden kritik uyarı!
Kriz kahininden kritik uyarı! Yeni risk listesini sıraladı
19.05.2014 Ekonomi
Ünlü yatırımcıdan bomba kehanet!
Ünlü yatırımcıdan bomba kehanet! Ünlü yatırımı Marc Faber ufukta krizin görüldüğünü belirtirken 2008'den daha büyük olmasından kaygı duyduğunu dile getirdi.
9.05.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Roubini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roubini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.