Romney

Romney

Son dakika romney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan romney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını romney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Romney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan romney gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 romney haberi bulunmuştur. Tüm romney haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak ABD Senatosu'nda Çoğunluk Lideri Chuck Schumer eski Başkan Donald Trump’ın yargılanmasının adil ama hızlı olacağını belirtti.
25.01.2021 Dünya
Trump'tan 'azil süreci' açıklaması
Trump'tan 'azil süreci' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturması ve azil sürecinde kendisine haksızlık edildiğini savunarak, "Benim başıma gelenler başka bir başkanın başına asla gelmemeli. Başka bir başkan, bana olanları kaldırır mıydı bilmiyorum. Bence kaldıramazdı." açıklamasında bulundu.
6.02.2020 Dünya
Ve Trump için karar verildi!
Ve Trump için karar verildi! ABD Başkanı Donald Trump, Senato'daki azil oylamasında "görevini kötüye kullanmak" suçlamasından aklandı. Trump, Senato'daki azil oylamasında "Kongre'nin işleyişini engellemek" suçlamasından da aklandı.
5.02.2020 Dünya
Dünya ABD'deki seçimlere kilitlendi! İşte ilk sonuçlar
Dünya ABD'deki seçimlere kilitlendi! İşte ilk sonuçlar ABD Kongresi ara seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Parti, Senatodaki çoğunluğunu korudu ama Demokratlar, Trump'ın lideri olduğu Cumhuriyetçilerden sürpriz bölgeleri aldı. Son verilere göre, Demokratlar Temsilciler Meclisinde 210 sandalye kazandı, Cumhuriyetçiler 191 sandalyede kaldı. Senatoda üstünlüğünü koruyan Cumhuriyetçi Parti 51, Demokratlar 43 sandalyeye ulaştı. ABD Başkanı Trump, "Bu gece muhteşem bir başarıydı hepinize teşekkürler." ifadelerini kullandı.
7.11.2018 Dünya
‘Bu oyunu Sayın Trump bozmalı!'
‘Bu oyunu Sayın Trump bozmalı!' Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları kongresinde yaptığı konuşmada, “Trump büyük bir oyuna gelmiştir. Oyun kurucuları da gayet iyi biliyorum. Bu oyunu Sayın Trump’ın bozması gerekir” dedi
4.08.2018 Siyaset
ABD'yle kriz bu soruyu sordurdu: Kim bu Evanjelikler?
ABD'yle kriz bu soruyu sordurdu: Kim bu Evanjelikler? Amerikalı Evanjelik Papaz Andrew Brunson ile ilgili sürecin Türk-Amerikan ilişkilerinde gerilime yol açması, ABD'deki Evanjelik grupların Amerikan dış politikası üzerindeki etkisini yeniden tartışmaya açtı.
3.08.2018 Dünya
Facebook sizi dinliyor!
Facebook sizi dinliyor! Kullanıcılarının kişisel verilerini sattığı ortaya çıkan Facebook’un, cep telefonlarındaki aplikasyon aracılığıyla üyelerini 24 saat dinlediği iddia edildi. Zuckerberg ABD Kongresi’nde ifade verecek
28.03.2018 Dünya
ABD vatandaşları Atatürk Havalimanı'ndan geri çevriliyor
ABD vatandaşları Atatürk Havalimanı'ndan geri çevriliyor ABD ve Türkiye arasında yaşanan vize krizinin ardından yasaklar kapsamında ABD'li yolcular Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'de girmek istedi fakat vize alamadılar.
29.09.2021 Gündem
Trump yine ırkçılara arka çıktı, partisi bile ayağa kalktı
Trump yine ırkçılara arka çıktı, partisi bile ayağa kalktı ABD Başkanı Trump, Charlottesville kentinde yaşanan olaylarla ilgili ırkçılık karşıtlarını da suçlayınca, Cumhuriyetçi Parti’nin önde gelen isimlerinin de tepkisini çekti
16.08.2017 Dünya
Trump dışişleri bakanlığına o ismi getirecek
Trump dışişleri bakanlığına o ismi getirecek ABD Başkanlığına seçilen Trump'ın dünyanın en büyük enerji şirketlerinden Exxon Mobil CEO'su Tillerson'ı Amerikan diplomasini yürütecek dışişleri bakanlığına seçeceği belirtiliyor
17.06.2021 Dünya
Obama'nın Rusya karnesi
Obama'nın Rusya karnesi ABD Başkanı Barack Obama'nın 8 yıllık görev süresinde Rusya Kırım'ı işgal etti ve başta Suriye olmak üzere Ortadoğu'da etkinliğini artırdı.
17.06.2021 Dünya
Zenginler kabinesi
Zenginler kabinesi Müstakbel Başkan Trump’ın bakanlık koltuğu önerdiği milyarder ve milyonerler, Amerikan tarihinin en zengin kabinesini oluşturacak.
17.06.2021 Dünya
"Sahtekar"la anlaşma!
"Sahtekar"la anlaşma! ABD'nin 45. Başkanı seçilen Trump, Dışişleri Bakanlığı teklifinde bulunduğu Mitt Romney ile görüştü. Romney, daha önce sahtekar olarak nitelediği Trump için övgü dolu sözler kullandı.
17.06.2021 Dünya
Trump, ‘çuvalcı generali’ dışişleri bakanı mı yapacak?
Trump, ‘çuvalcı generali’ dışişleri bakanı mı yapacak? ABD’nin 45. Başkanı Donald Trump’ın Dışişleri Bakanı olarak düşündüğü isimler arasında Irak’taki Türk askerlerinin başına çuval geçirilmesi vakasında ABD askerlerinin başında bulunan David Petraeus’un adının öne çıktığı belirtiliyor
17.06.2021 Dünya
Trump, Savunma Bakanlığı için düşündüğü ismi açıkladı
Trump, Savunma Bakanlığı için düşündüğü ismi açıkladı ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Savunma Bakanlığı için emekli General James Mattis'i düşündüğünü belirtti
17.06.2021 Dünya
İş ve siyaseti bir arada götürüyor
İş ve siyaseti bir arada götürüyor ABD’de müstakbel Başkan Donald Trump’ın, çocuklarına devredeceğini söylediği şirket işlerine bakmaya devam etmesi tartışma yaratıyor
20.11.2016 Dünya
Trump'tan "ezik" dediği isme bakanlık teklifi
Trump'tan "ezik" dediği isme bakanlık teklifi ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, seçim kampanyası döneminde kendisine ağır eleştiriler yönelten Cumhuriyetçi Parti’nin 2012 başkan adayı Romney ile bir araya geldi. Trump'ın "ezik" olarak nitelendirdiği Romney'e Dışişleri Bakanlığı teklif ettiği iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
Trump, eski başkan adayı Romney ile görüştü
Trump, eski başkan adayı Romney ile görüştü ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, seçim kampanyası döneminde kendisine ağır eleştiriler yönelten Cumhuriyetçi Parti’nin 2012 başkan adayı Mitt Romney ile görüştü.
17.06.2021 Dünya
Trump'ın çocukları babalarına danışman mı olacak?
Trump'ın çocukları babalarına danışman mı olacak? Donald Trump'a zafer getiren seçim kampanyasında aile üyeleri de önemli rol oynadı ve şimdi bu isimlerden bazıları Beyaz Saray'a hazırlık dönemini yürüten ekibin içinde yer alıyor. Peki, Trump'ın aile bireyleri yeni yönetimde olacaklar mı ve bu yasal mı?
17.06.2021 Dünya
Donald Trump'tan eleştirilere karşı yeni hamle
Donald Trump'tan eleştirilere karşı yeni hamle ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, ırkçı çevrelere yakınlığıyla bilinen kampanya menajeri Stephen Bannon’u baş stratejisti yapmasının ardından gelen tepkileri hafifletmeye çalışıyor.
17.06.2021 Dünya
Trump kınadığını yaşadı!
Trump kınadığını yaşadı! ABD'de Cumhuriyetçi Donald Trump, ülke genelinde Demokrat rakibi Hillary Clinton'dan yaklaşık 230 bin daha az oy almasına rağmen, başkanlık için gereken 270 delege sayısını geçerek, seçimleri kazanan aday oldu.
17.06.2021 Dünya
Şaka değil gerçek!
Şaka değil gerçek! Olmaz denilen gerçekleşti. ABD’de Beyaz Saray’ın yeni sahibi daha önce siyasette hiçbir tecrübesi olmayan, eski reality show yıldızı ve milyarder iş adamı Donald Trump oldu. Temsilciler Meclisi ve Senato’da da partisi zafer kazanınca 1945’ten beri en güçlü Başkan olan Trump, zafer konuşmasında ‘Tüm Amerikalılar’ın Başkanı olacağım’ sözü verdi
9.11.2016 Dünya
İlk açılan sandıkta Clinton 4, Trump 2 oy aldı
İlk açılan sandıkta Clinton 4, Trump 2 oy aldı ABD'deki başkanlık seçiminde, New Hampshire eyaletinin üç köyünden gelen sonuçlara göre, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump burada yarışı Demokratların adayı Hillary Clinton'ın kaşısında 32-25 önde götürüyor.
17.06.2021 Dünya
ABD'de 1980'den bugüne başkanlık seçimleri
ABD'de 1980'den bugüne başkanlık seçimleri Son 9 seçimde Demokratlar ve Cumhuriyetçiler arasındaki rekabetin eyaletler bazında incelemesi. Seçimleri kim nasıl kazandı?
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Romney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki romney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.