Rodin

Rodin

Son dakika rodin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rodin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rodin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rodin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rodin gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 rodin haberi bulunmuştur. Tüm rodin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Rojin'den annelik açıklaması!
Rojin'den annelik açıklaması! Amerika’da doğum yapmak için hazırlık yapan Rojin'in bebeği Rodin, geçtiğimiz nisan ayında 7.5 aylık dünyaya gelmişti. Bebek’te objektiflere takılan şarkıcı, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
9.06.2022 Magazin
İstanbul'da DEAŞ- El Kaide operasyonu! Yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ- El Kaide operasyonu! Yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı İstanbul’da 6 ilçede düzenlenen operasyonlarda, El Kaide/HAD, DEAŞ, El Nusra (ENC) ve Heyeti Tahrir Şam (HTŞ) gibi aşırı uç radikal terör örgütleri ile bağlantılı oldukları iddiasıyla aranan yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı.
22.04.2022 Gündem
Belediye meclis üyesine, başörtülü hekime hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi
Belediye meclis üyesine, başörtülü hekime hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi  Bahçelievler Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmail Hakkı Temel hakkında, filyasyon ekibinde görevli diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada, 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.
22.04.2022 Gündem
MİT duyurdu! Rodin Abdulkadir Muhammed ve Ranya Henan etkisiz hale getirildi
MİT duyurdu! Rodin Abdulkadir Muhammed ve Ranya Henan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK-YPG’nin sözde Kobani Savunma Komitesi Eş Başkanı Rodin Abdulkadir Muhammed ve terör örgütü YPJ’nin sözde Kobani Yürütme Komitesi’nde faaliyet yürüten Ranya Henan’ı düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
22.04.2022 Gündem
Kuzgun Acar kimdir? Kuzgun Acar'ın 93. Doğum Günü Google'da kutlanıyor
Kuzgun Acar kimdir? Kuzgun Acar'ın 93. Doğum Günü Google'da kutlanıyor Google Kuzgun Acar'ın 93. yaş gününe özel doodle hazırladı. Arama motoru devi Google Kuzgun Acar'ın görselinin yer aldığı tasarımı ana sayfasında yer verdi. Dünyaca ünlü Türk heykeltraş Kuzgun Acar, Türkiye’de çağdaş heykel sanatının öncülerinden kabul ediliyor. Peki, Kuzgun Acar kimdir? Kuzgun Acar ne zaman, nasıl öldü? İşte Kuzgun Acar'ın sanat yaşamı ve eserleri hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
Yılmaz Erdoğan gizemli arkadaşıyla görüntülendi!
Yılmaz Erdoğan gizemli arkadaşıyla görüntülendi! Oyuncu Yılmaz Erdoğan, genç bir kadınla Etiler’de görüntülendi. 53 yaşındaki Erdoğan, soru soran muhabire çok sinirlendi.
10.01.2021 Magazin
Belçim Bilgin'in fotoğrafını Yılmaz Erdoğan çekti
Belçim Bilgin'in fotoğrafını Yılmaz Erdoğan çekti Belçim Bilgin bu kareyi Instagram’da paylaştı.
2.06.2020 Magazin
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak!
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez evlerde ve online olarak kutlanacak. Bayram coşkusunu hep birlikte kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da evde yapılacak etkinlikler için başta Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT çocukların 23 Nisan coşkusunu eve taşımak için çalışıyor. Bazı özel okullar, müzeler, kurum ve kuruluşlar da 23 Nisan kutlamalarını dijital ortama taşımak için çalışmalar yapıyor. Peki, 23 Nisan nasıl kutlanacak? Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? Çocuklarınızın coşkuyla kutlamasını sağlayacak online 23 Nisan etkinlikleri ve kutlamaları...
22.04.2020 Gündem
Belçim Bilgin: Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum
Belçim Bilgin: Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum Sanatçı Yılmaz Erdoğan’la 13 yıl süren evliliğini noktayan Belçim Bilgin kendi yapım şirketini kurdu. Yakında ‘Şahmeran’ isimli oyunuyla sahnede, ‘Hekimoğlu’ dizisiyle ekranda olacak. Bilgin yeni aşkını, değişen hayatını ve ayrılığın perde arkasını anlattı. İşte o röportaj...
1.03.2020 Magazin
Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'e şiir yazdı!
Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'e şiir yazdı! Yılmaz Erdoğan, yeni çıkan “Bin Aşık Yılı Uzakta” adlı şiir kitabında, oğlu Rodin’in annesi Belçim Bilgin’e yazdığı şiire de yer verdi.
16.02.2020 Magazin
'Amca gelmiş hoş gelmiş'
'Amca gelmiş hoş gelmiş' Yılmaz Erdoğan, oğlu Rodin'le birlikte Gülben Ergen'i Bodrum'daki yazlığında ziyaret etti.
31.07.2019 Magazin
Eski eşe kalpli öpücük
Eski eşe kalpli öpücük Belçim Bilgin geçen sene boşandığı eşi Yılmaz Erdoğan'ın fotoğrafına kalpli öpücük emojisiyle yorum yaptı.
21.05.2019 Magazin
Defileye katıldı, 820 bin lira kazandı
Defileye katıldı, 820 bin lira kazandı Meryem Uzerli, dünyaca ünlü moda markasının önceki gün Dubai'deki defilesine özel davetliydi. Uzerli, defileye katılım için de 150 bin doları cebe indirdi.
20.03.2019 Magazin
Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin boşandı
Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin boşandı Belçim Bilgin ile Ağustos 2006'da evlenen Yılmaz Erdoğan, 10 gün önce boşandıklarını açıkladı.
13.12.2018 Magazin
Ayıp oluyor
Ayıp oluyor Belçim Bilgin, oğlu Rodin ile halı sahada maç oynarken serçe parmağını kırdı.
27.09.2018 Magazin
Ronaldo çok egolu
Ronaldo çok egolu Belçim Bilgin oğlu Rodin ile önceki gün Akmerkez’deydi.
2.09.2018 Magazin
Yılmaz'ın setine gideceğim
Yılmaz'ın setine gideceğim BELÇİM Bilgin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
3.08.2018 Magazin
Filmde Cem ve Şahan yok
Filmde Cem ve Şahan yok Yılmaz Erdoğan, eşi Belçim Erdoğan ve oğlu Rodin ile hasret gidermek için önceki gün Londra’ya uçtu.
28.05.2018 Magazin
Bunlardan korkulur!
Bunlardan korkulur! Sık sık boşanma haberleriyle gündeme gelen Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan çifti önceki gün Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
19.02.2018 Magazin
İşte Belçim Bilgin'in son hali!
İşte Belçim Bilgin'in son hali! Yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin, başrollerinde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Fi-Çi dizisine dahil oldu.
30.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rodin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rodin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.