Rıza Esendemir

Rıza Esendemir

Son dakika rıza esendemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rıza esendemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rıza esendemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Esendemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza esendemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 rıza esendemir haberi bulunmuştur. Tüm rıza esendemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı!
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı! Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "İrem Derici ev aldı mı ya?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına cevap veren ünlü isim, takipçilerinden eğlenceli yorumlar aldı.
29.11.2022 Magazin
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim!
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim! Radyocu Rıza Esendemir ile 2014–2016 yılları arasında evli kalan, son olarak meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisini ihanete uğradığı gerekçesiyle olaylı şekilde sonlandıran İrem Derici, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorusuna yanıt verdi. İspanya'nın başlenti Madrid'e tatile gideceğini söyleyen 35 yaşındaki popçu, Amerika'da yaşadığı bir olayı da ilk kez anlattı.
20.11.2022 Magazin
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
5.03.2022 Magazin
'Radyo ve televizyon programı yolda'
'Radyo ve televizyon programı yolda' Şarkıcı İrem Derici’nin eski eşi radyocu Rıza Esendemir geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi.
9.12.2019 Magazin
Rıza Esendemir ve Tuğba Özerk aşk mı yaşıyor?
Rıza Esendemir ve Tuğba Özerk aşk mı yaşıyor? Rıza Esendemir 2 yıl evli kaldığı İrem Derici’den 2016’da boşanmıştı. Ünlü radyocu önceki akşam Tuğba Özerk'le aynı mekandaydı.
8.10.2019 Magazin
İrem Derici çelenk gönderdi, Rıza Esendemir 'samimiyetsiz' dedi!
İrem Derici çelenk gönderdi, Rıza Esendemir 'samimiyetsiz' dedi! Geçen hafta babası Suat Esendemir'in ölümüyle zor günler yaşayan radyocu Rıza Esendemir, önceki gece Karaköy'de görüntülendi
1.03.2019 Magazin
İrem Derici ile Rıza Esendemir barıştı mı?
İrem Derici ile Rıza Esendemir barıştı mı? İrem Derici, iki yıl evli kalıp 2016'da boşandığı radyocu Rıza Esendemir'in babasının 14 Şubat'taki cenazesine çiçek yollamıştı. Bunun üzerine eski çiftin barıştığı iddia edilmişti.
24.02.2019 Magazin
Rıza Esendemir'in babası hayatını kaybetti
Rıza Esendemir'in babası hayatını kaybetti 1.5 yıl evli kaldığı şarkıcı İrem Derici'den Mart 2016'da boşanan radyocu Rıza Esendemir'in babası Suat Esendemir, hayatını kaybetti
13.02.2019 Magazin
Rıza Esendemir'in babası yoğun bakımda
Rıza Esendemir'in babası yoğun bakımda Radyocu Rıza Esendemir'in babası Suat Esendemir, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
14.01.2019 Magazin
İrem Derici'nin eski eşi Rıza Esendemir'den olay gönderme!
İrem Derici'nin eski eşi Rıza Esendemir'den olay gönderme! YouTuber Gökçe Yıldırım, eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin, kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını iddia etti. İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir, Twitter hesabından, "Kesin ben de aldatıldım" mesajını paylaştı.
8.01.2019 Magazin
Rıza Esendemir, Cansu Taşkın'ın fotoğrafına yorum yapınca olan oldu
Rıza Esendemir, Cansu Taşkın'ın fotoğrafına yorum yapınca olan oldu Sosyetik güzel Cansu Taşkın, bir dergi için verdiği pozu Instagram hesabında paylaştı. Fotoğrafın altına yorum yapan İrem Derici'nin eski eşi Rıza Esendemir, sosyal medyada çok konuşuldu.
12.12.2018 Magazin
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile...
İrem Derici'den flaş paylaşım! Hamile... Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, Instagram hesabından yaptığı 'hamile' paylaşımı olay oldu. İrem Derici'ye takipçilerinden yorum yağdı.
8.02.2018 Magazin
Eski eş sorusu çıldırttı
Eski eş sorusu çıldırttı İrem Derici eski eşi Rıza Esendemir’le ilgili soru soran muhabirlere “Böbreğimi isteyin hemen şurada veririm ama bana onu sormayın. Bu konu benim kafa tasımı attırıyor” dedi
29.01.2018 Magazin
İrem Derici'den bomba paylaşım!
İrem Derici'den bomba paylaşım! İrem Derici, ilk evliliğini yaptığı Rıza Esendemir'le balayında Maldivler'de çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Derici'nin bu paylaşımında dikkat çeken detay ise fotoğrafın üzerine koyduğu iki kalp emojisi oldu.
18.01.2018 Magazin
İrem Derici adını bile duymak istemedi!
İrem Derici adını bile duymak istemedi! İrem Derici kendisine çocuk göndermesinde bulunan eski eşi Rıza Esendemir'in adını duymak istemedi.
7.11.2017 Magazin
İki tane çocuğumuz olacaktı
İki tane çocuğumuz olacaktı İrem Derici sosyal medya hesabına “Pazar pazar çocuk istiyorum diye uyandım. 30 sonrası sendromu mudur acaba?” diye yazdı.
6.11.2017 Magazin
İrem Derici 'çocuk istiyorum' dedi, Rıza Esendemir ise...
İrem Derici 'çocuk istiyorum' dedi, Rıza Esendemir ise... Şarkıcı İrem Derici'nin "Çocuk istiyorum" paylaşımı sonrası eski eşi Rıza Esendemir’den ilginç bir tweet geldi.
6.11.2017 Magazin
Sürpriz ikili
Sürpriz ikili Boşanma aşamasında olan şarkıcı Nez, meslektaşı İrem Derici’nin eski eşi, radyocu Rıza Esendemir ile önceki akşam Arnavutköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
14.10.2017 Magazin
Çok pişmiş brokoliyim
Çok pişmiş brokoliyim 2016’nın altı Oscar ödüllü filmi ‘La La Land’in müziklerinin canlı olarak icra edildiği ‘La La Land in Concert’ Mercedes-Benz ana sponsorluğunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.
7.10.2017 Magazin
Teoman’ın mikrofon siniri
Teoman’ın mikrofon siniri Teoman geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Sanatçı, sahnede kabloya ayakları dolanınca mikrofonu sinirle yere attı
6.10.2017 Magazin
Rabbin verdiğini koruyacaksın
Rabbin verdiğini koruyacaksın İrem Derici yoğun bakımdan çıktıktan sonra Berkay konserinde sahne aldı. “Allah’ın bana verdiği bu sesi kaybedersem kendimi asla affetmem. Rabbimin bize verdiği her şeyi koruyacaksın. Bu dersi aldım” dedi
5.10.2017 Magazin
İrem’e çiçek gönderdim
İrem’e çiçek gönderdim RADYOCU Rıza Esendemir, önceki gece Asmalımescit’te görüntülendi.
23.09.2017 Magazin
İrem Derici kimdir? İrem Derici'nin sağlık durumu nasıl oldu?
İrem Derici kimdir? İrem Derici'nin sağlık durumu nasıl oldu? İrem Derici'nin sağlık durumunun bozulması son günlerde gündeme bomba gibi düştü. İnternette sıkça araştırılan Peki İrem Derici sağlığı şimdi nasıl? İşte merak edilen İrem Derici'nın hayatı, sağlık durumu gibi tüm bilgilerin cevapları...
29.09.2021 Gündem
Ayrılığın nedeni ihanet! Mesajları görünce...
Ayrılığın nedeni ihanet! Mesajları görünce... İrem Derici ile Lider Şahin’in aşkını kıskançlık krizi bitirmiş. İddiaya göre İrem Derici, sevgilisinin cep telefonunda başka bir kadının gönderdiği mesajları görünce çılgına döndü ve bir yıllık ilişkisini noktaladı.
2.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Esendemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza esendemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.