Riskli İller

Riskli İller

Son dakika riskli iller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan riskli iller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını riskli iller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Riskli İller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan riskli iller gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 riskli iller haberi bulunmuştur. Tüm riskli iller haberleri aşağıda listelenmiştir.
MTA diri fay hattı haritasını güncelledi! Depremde en güvenli ve en riskli iller (ilçeler) hangileri? 485 diri fay hattı haritası ve e-devlet MTA diri fay hattı sorgulama
MTA diri fay hattı haritasını güncelledi! Depremde en güvenli ve en riskli iller (ilçeler) hangileri? 485 diri fay hattı haritası ve e-devlet MTA diri fay hattı sorgulama Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından hazırlanan Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi. Yapılan araştırmada, 45 ilde 5,5 ve üzeri büyüklükte deprem üretebilecek 485 diri fay tespit edildi. Birinci derece risk altında olan şehirler sıralandı. Peki, Depremde en güvenli ve en riskli iller hangileri? Depremden en çok etkilenecek ilçeler hangileri? İşte 485 diri fay hattı haritası ve e-devlet MTA diri fay hattı sorgulama
21.12.2023 Gündem
Mersin deprem riski var mı? Mersin’de deprem mi oldu, fay hattı var mı, hangi ilçelerden geçiyor? İl deprem bölgesi mi, ilin riski ilçeleri hangileri?
Mersin deprem riski var mı? Mersin’de deprem mi oldu, fay hattı var mı, hangi ilçelerden geçiyor? İl deprem bölgesi mi, ilin riski ilçeleri hangileri? AFAD, Hatay'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Peki, Mersin’de deprem oldu mu, Mersin deprem bölgesi mi? Mersin’de fay hattı var mı, nereden geçiyor, hangi ilçeler riski?
1.03.2023 Gündem
Bakan Koca ‘mavi il’ sayısını açıkladı! 53 şehre kritik uyarı
Bakan Koca ‘mavi il’ sayısını açıkladı! 53 şehre kritik uyarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden koronavirüs ile mücadelede kritik bir açıklamada bulundu. Mavi il sayısının 28'e ulaştığını duyuran Koca, 53 ili uyardı. Samsun Valisi Zülkif Dağlı da kent genelinde ikinci doz koronavirüs aşısını yaptıranların oranın yüzde 75'e yükseldiğini belirtti.
12.10.2021 Gündem
Kastamonu mavi kategorideki iller arasına geçti
Kastamonu mavi kategorideki iller arasına geçti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüse karşı ikinci doz aşı oranı yüzde 75'i geçen il sayısının Kastamonu ile birlikte 27'ye ulaştığını açıkladı. Böylelikle mavi il kategorisine geçen 27'nci il Kastamonu oldu.
10.10.2021 Gündem
Sakarya mavi kategorideki iller arasına geçti
Sakarya mavi kategorideki iller arasına geçti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya'nın risk haritasında düşük riskli iller arasına girdiğini duyurdu.
5.09.2021 Gündem
Çankırı mavi kategorideki iller arasına geçti
Çankırı mavi kategorideki iller arasına geçti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çankırı'nın COVID-19 risk haritasında düşük riskli iller arasına girdiğini açıkladı.
3.09.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı, 30 Ağustos koronavirüs tablosunu açıkladı
Sağlık Bakanlığı, 30 Ağustos koronavirüs tablosunu açıkladı Türkiye'de son 24 saatte 283 bin 250 Kovid-19 testi yapıldı, 19 bin 557 kişinin testi pozitif çıktı, 245 kişi hayatını kaybetti.
30.08.2021 Gündem
Koronavirüs risk haritası değişti! İki il ile ilgili flaş gelişme
Koronavirüs risk haritası değişti! İki il ile ilgili flaş gelişme Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs risk haritasında Kilis ve Zonguldak'ın düşük riskli iller arasına girdiğini paylaştı.
18.08.2021 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Düşük riskli il sayısı 31'e yükseldi
Bakan Koca açıkladı! Düşük riskli il sayısı 31'e yükseldi Sağlık Bakanı Koca, Ardahan, Çorum ve Mersin'de ilk doz aşıyı olma oranının yüzde 75'in üzerine çıktığını böylece düşük riskli il sayısının 31'e yükseldiğini bildirdi.
17.08.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Bir ilin daha rengi değişti
Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Bir ilin daha rengi değişti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Bolu ilinin de düşük riskli iller arasına katıldığını duyurdu.
14.08.2021 Gündem
Mavi olan iller hangileri? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca mavi kategoriye dönen illeri açıkladı! İşte düşük riskli iller listesi!
Mavi olan iller hangileri? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca mavi kategoriye dönen illeri açıkladı! İşte düşük riskli iller listesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından aşının son durumunu ve mavi kategoriye dönen illeri duyurdu. Peki, Mavi olan iller hangileri? İşte düşük riski iller…
12.08.2021 Gündem
İl il vaka sayıları açıklandı! Maviye dönen iller...
İl il vaka sayıları açıklandı! Maviye dönen iller... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Temmuz-6 Ağustos'ta illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı. Siirt 974,40 oran ile yine ilk sırada yer aldı. İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 182,21, Ankara'da 184,58, İzmir'de 65,85 oldu.
12.08.2021 Gündem
Bakan Koca bir ilin daha maviye döndüğünü duyurdu!
Bakan Koca bir ilin daha maviye döndüğünü duyurdu! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden koronavirüs ile mücadele kritik bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Bakan Koca bir ilin daha mavi kategoriye geçtiğini duyurdu.
9.08.2021 Gündem
Bakan Koca'dan Hakkari'ye 'aşı' teşekkürü
Bakan Koca'dan Hakkari'ye 'aşı' teşekkürü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüzde 75'in üstüne çıkan aşılanma oranıyla düşük riskli iller arasına giren Hakkari'ye teşekkür etti.
9.08.2021 Gündem
Bakan Koca o ili açıkladı! Bir haftada 13. sıraya yükseldi
Bakan Koca o ili açıkladı! Bir haftada 13. sıraya yükseldi Bakan Koca sosyal medya hesabından aşılama çalışmalarına dair bilgi vermeye devam ediyor. Koca yaptığı son paylaşımda "sadece bir haftada, 40. sıradan 13. sıraya yükseldi." diyerek bir il için müjdeyi verdi.
8.08.2021 Gündem
Bakan Koca son dakika duyurdu! Bir il daha mavi!
Bakan Koca son dakika duyurdu! Bir il daha mavi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en az bir doz Kovid-19 aşısı olanların oranının yüzde 75'in üstüne çıktığı Yalova'nın düşük riskli iller kategorisine geçtiğini bildirdi.
6.08.2021 Gündem
Eskişehir'de sağlıkçıları sevindiren vaka düşüşü
Eskişehir'de sağlıkçıları sevindiren vaka düşüşü Sağlık Bakanlığı’nın risk haritasında 100 bin kişide 348,10 vaka oranıyla yer alan Eskişehir’de ‘tam kapama’ döneminde pozitif vakalar günlük 550 seviyesinden 200’e kadar geriledi. Son 10 günde yaşanan vaka düşüşü özellikle sağlık çalışanları arasında sevinç yaratırken, Eskişehir Şehir Hastanesi Covid-19 yoğun bakım hemşiresi Rıdvan Çetinkaya, “Buradaki insanların oksijen açlığını, bu hastalıkla nasıl savaştığını görmeleri gerekiyor. Bunu görmeden kolay kolay anlamayacaklarını düşünüyorum” dedi.
10.05.2021 Gündem
Antalya'da otelde rezalet! Yüzlerce kişi kuralları altüst etti
Antalya'da otelde rezalet! Yüzlerce kişi kuralları altüst etti Antalya'da, artan vaka sayılarına rağmen kural tanımayan eğlenceler hız kesmiyor. Bu kez de Manavgat'ta bir otelde çekilen korona partisi görüntüleri 'pes' dedirtti.
2.05.2021 Gündem
'Koronavirüs artık gençlerin de hastalığı'
'Koronavirüs artık gençlerin de hastalığı' Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle, koronavirüs aşısı olmayan yaş gruplarının daha çok hasta olduğu bir dönemden geçildiğini ifade ederek, "Şu anda gördüğümüz 40-60 yaş grubu arasında oldukça fazla hasta yoğun bakımlarımızda. Koronavirüsle en çok ilgilenen hastanelerden birisi olarak şunu rahatlıkla ve açık yüreklilikle söylüyorum; bu hastalık yaşlıların hastalığı değil. Bu hastalık artık gençlerin de hastalığı" dedi.
25.04.2021 Sağlık
Market cezası! Bakan Soylu duyurmuştu
Market cezası! Bakan Soylu duyurmuştu 'Markete gidiyorum' diyerek sokağa çıkma yasaklarını ihlal edene ceza yağdı. Koronavirüs vaka sayıları artışta olan Edirne'de ekipler sokağa çıkma kısıtlamasında yoğun denetimlerde bulunuldu. Kent genelindeki uygulamalarda ekipler, marketlere araçlarıyla gelenler ile yürüyüş mesafesi dışında alışverişe gidenlere para cezası uyguladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "'Bakkala, markete gidiyorum' deyip tüm şehri gezmeye kalkan olursa buna kesinlikle müsaade etmiyoruz. Bu hakka girmektir" demişti.
24.04.2021 Gündem
Kent kırmızıya döndü! Zabıtayı gören, maskeyi taktı
Kent kırmızıya döndü! Zabıtayı gören, maskeyi taktı Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre, her 100 bin kişide 117,36 kişiyle 'sarı'dan 'kırmızı' kategoriye dönen Diyarbakır'da ekipler, denetimlerini artırdı. Kentin kalabalık bölgelerinde denetim yapan zabıta ekiplerini görenler ise ceza ve uyarılar nedeniyle hemen maskelerini taktı.
21.04.2021 Gündem
Vaka haritası değişti! O illerde patlama yaşanıyor, yeni yasak kararları, Her şey tersine döndü...
Vaka haritası değişti! O illerde patlama yaşanıyor, yeni yasak kararları, Her şey tersine döndü... Vaka sayıları sürekli artıyor. Yasaklar peşe peşe geliyor. Koronavirüs vaka haritasına göre Türkiye'de en çok o ilimizde vaka bulunuyor. İstanbul, Ankara, İzmir yeni haritada artışa devam eden iller arasında. Yüz yüze eğitim, sokağa çıkma yasakları ve seyahat ile ilgili iller kararlar belli oldu. Hafta içi ve Hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş kararlar verilmişti. Çanakkale bir önceki haftaki haftalık vaka sayıları ile Türkiye'de 3'üncü olmuş ve toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tedbirler alarak, kentteki sahil bantlarının ve bazı parkların kapanmasına karar vermişti. Öte yandan Türkiye'de son 24 saatte 301 bin 243 Kovid-19 testi yapıldı, 55 bin 802 kişinin testi pozitif çıktı, 318 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta 3 bin 275 oldu, 43 bin 856 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 687 bin 590'a yükseldi.
18.04.2021 Gündem
Rize'de 'Zorunlu olmadıkça hastanelere başvurmayın' çağrısı
Rize'de 'Zorunlu olmadıkça hastanelere başvurmayın' çağrısı Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nce kentteki yoğun bakım doluluk oranının yüzde 80’leri aştığı, artan iş yükü nedeniyle zorda kalınmadıkça hastanelere başvurulmaması çağrısında bulunuldu. Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Demiral, “Kişiler arası bulaşın önüne geçmek ve sağlık sisteminin ayakta kalabilmesi için yoğunluk azalmalı” dedi.
16.04.2021 Gündem
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor Şehirler arası seyahat yasağı bugün toplanacak kabine öncesi gündemde tartışılan konular arasına girdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında seyahat yasağının yeniden gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bilim Kurulu toplantısının ardından bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında, Bilim Kurulu'nun aldığı tavsiye kararları Kabine üyelerine sunulacak.
13.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İller tek tek açıklandı ve hafta sonu kısıtlamasının hangi iller için hangi şekilde uygulanacağı belirtildi. Kısıtlamalar ve tedbirlere ilişkin yeni kararlar peş peşe duyuruluyor. Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir de kırmızıya büründü. Neredeyse her gün illerden yeni tedbir kararları duyuruluyor. İşte hafta içi hafta sonu yasaklarına ilişkin tüm detaylar ve alınan yeni kararlar...
9.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Riskli İller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki riskli iller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.