Reyhanlı

Reyhanlı

Son dakika reyhanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reyhanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reyhanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reyhanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reyhanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.510 reyhanlı haberi bulunmuştur. Tüm reyhanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Cebindeki bisküviyi enkaz altındaki çocukları için aldığını söylemişti; hayatını kaybetti
Cebindeki bisküviyi enkaz altındaki çocukları için aldığını söylemişti; hayatını kaybetti Hatay'da 6 Şubat depremlerinde eşi ile 3 çocuğunu kaybedip, enkaz başında beklediği sırada cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyerek Türkiye'yi yasan boğan Şerif Ölmez (61), hayatını kaybetti.
21.12.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
DEAŞ terör örgütü yanlısı firari yakalandı
DEAŞ terör örgütü yanlısı firari yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, DEAŞ terör örgütü yanlısı firari yakalandı.
26.07.2023 Gündem
Günlük bin liraya çalışacak eleman bulamıyorlar! Enkaz kentin esnafları destek bekliyor
Günlük bin liraya çalışacak eleman bulamıyorlar! Enkaz kentin esnafları destek bekliyor Günlük bin liraya usta bulamayan enkaz kentin ayakkabı imalatçılarından çağrı! Depremin vurduğu Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ayakkabı üretimi yapan esnaf, bin TL yevmiye ile çalışacak usta bulamazken yeniden geçmişteki günlere dönmek için destek bekliyor.
20.07.2023 Ekonomi
‘Kırmızı altın’ın ekimi üç kat arttı, hasat Mayıs sonunda
‘Kırmızı altın’ın ekimi üç kat arttı, hasat Mayıs sonunda Türkiye’nin önemli soğan üretim merkezlerinden Amasya’da soğan ekim alanı üç kata yakın oranda arttı. Yöredeki üreticinin parasal değeri dolayısıyla ‘kırmızı altın’ diye adlandırdığı soğanın erkenci türünün Mayıs ayının sonunda hasat edilmesi bekleniyor.
18.04.2023 Ekonomi
Soğan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İşte ucuzlayacağı tarih
Soğan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İşte ucuzlayacağı tarih Soğan fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama yapıldı. Fiyatların düşeceği açıkladı. Türkiye'nin en erkenci soğanının toplanmaya başladığı Adana'da hasat devam ederken fiyatların düşmesi beklenildiği bildirildi. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, "Şuanda soğanlar Adana'daki tarım işçileriyle toplanıyor ancak oda yeterli olmuyor" dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Araçtaki deprem çantası hayat kurtarıyor
Araçtaki deprem çantası hayat kurtarıyor Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası vatandaşların zorlu koşullarda araçlarına sığınarak barınma gibi problemleri aşmaya çalışması dikkat çekti. Yaşanabilecek benzer durumlar için araç sahiplerine önerilerde bulunan oto servis müdürü Oğuz Avşaroğlu, araçların periyodik bakımlarının da aksatılmaması gerektiğini belirterek, “Bu depremde de yaşadık ki araçlarımıza sığındık. O deprem çantası en azından bize bir 24 saat, 48 saat belki de daha fazla can suyu olabiliyor. Herkes aracının bagajında bir deprem çantası bulundursun” dedi.
2.04.2023 Gündem
Bakan Akar: 30 bin 62 personel alımı yapacağız
Bakan Akar: 30 bin 62 personel alımı yapacağız Milli Savunma Bakanı Akar, "Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" açıklamasını yaptı.
26.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular Japon, Türk ve Polonyalı gönüllülerden oluşan ekip, toplu alanlarda depremzedelerin mahremiyetini sağlamak ve sahra hastanelerinde doktorların daha sağlıklı bir muayene yapabilmesi için Japonya’da uygulanan ‘karton bölme sistemi’ kurdu.
26.03.2023 Gündem
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var Depremin yıktığı kentlerden Hatay'da acil su ihtiyacı var, şebeke suyu içilemeyecek durumda. Hatay Büyükşehir Belediyesi şebeke suyundaki inceleme tamamlanana kadar, şebeke suyunun kullanılmaması uyarısında bulundu.
4.03.2023 Gündem
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan çifte deprem felaketi birçok tarihi yapıyı da vurdu.
25.02.2023 Gündem
18 bin Suriyeli ülkesine döndü: Elveda Türkiye
18 bin Suriyeli ülkesine döndü: Elveda Türkiye Deprem, Türkiye’deki Suriyelileri de vurdu. Büyük afetin ardından 18 bini aşkın Suriyeli “Deprem savaştan beter” diyerek ülkelerine gönüllü dönüş yaptı. Şu ana kadar kimlikleri tespit edilen yaklaşık 2 bin Suriyelinin cenazesi de topraklarına götürüldü.
24.02.2023 Gündem
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık!
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık! Deprem felaketinin en ağır yaşandığı illerin başında gelen Hatay'da yakınlarını kaybeden Uğur Aslan, sosyal medyada yayınladığı mesajla gündem oldu. Ünlü oyuncu, afet bölgesindeki yağmalama iddiası ve kira artışına ateş püskürdü. Aslan, depremzedelere yönelik yardımlarla ilgili de önemli bir çağrıda bulundu.
23.02.2023 Magazin
Bakan Koca: Endişelerimiz doğru çıktı
Bakan Koca: Endişelerimiz doğru çıktı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da meydana gelen depremlere ilişkin, "Binaların boş olduğunu biliyorduk. Ancak afet sebebi ile yeni can kaybı haberine dayanacak gücümüz olmadığı bir günde maalesef endişemiz doğru çıktı" dedi.
22.02.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının sonuna gelinirken diğer yandan da hastalıklarla mücadele ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgede salgın hastalık riski olmadığını söyledi.
18.02.2023 Gündem
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti Suriyeli sığınmacılar, deprem felaketinin ardından memleketlerinde yıkımdan etkilenen yakınlarını görmek için ülkelerine dönmek üzere Cilvegözü sınır kapısına akın etti.
17.02.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan, 'Deliller toplanmadan enkazlar kaldırılıyor' iddialarına yalanlama
Adalet Bakanlığı'ndan, 'Deliller toplanmadan enkazlar kaldırılıyor' iddialarına yalanlama Adalet Bakanlığı, ülkede meydana gelen depremlerle ilgili gündemde yer alan, "Deliller toplanmadan enkazlar kaldırılıyor" içerikli haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
15.02.2023 Gündem
9 aylık hamile eşini deprem sırasında balkondan atarak kurtardı: Bina bir anda yıkıldı
9 aylık hamile eşini deprem sırasında balkondan atarak kurtardı: Bina bir anda yıkıldı Kahramanmaraş'ta deprem sırasında gece mesaisinden gelen adam, 9 aylık hamile eşinin hayatını balkondan atarak kurtardı. Depremden iki gün sonra İstanbul’da bir hastanede doğum yapan Tuba Aktaş, “Evimiz birinci katta olduğu için hemen balkona koştuk ve eşim beni balkondan aşağı attı. Toprak zeminin üzerine düştüğüm zaman karnımdaki bebeği kaybettiğimi düşündüm. Binadan biraz uzaklaşınca bina bir anda yıkıldı ve komşularımızın hepsi enkazın altında kaldı" dedi.
15.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Reyhanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reyhanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.