Rehabilitasyon

Rehabilitasyon

Son dakika rehabilitasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rehabilitasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rehabilitasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rehabilitasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rehabilitasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.058 rehabilitasyon haberi bulunmuştur. Tüm rehabilitasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta sakatlanan ve sonu kapatan Jayden Oosterwolde, yurt dışında ameliyat oldu. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı Bursa’da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. 1’i bir çiftliğe, 3’ü ise fabrikalara ait 4 köpeğin de aralarında olduğu, bölgedeki 16 köpek, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından toplatılarak, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde müşahede altına alındı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Diz ağrısı olanlara dikkat! Belirtileri varsa hekime gitmelisiniz
Diz ağrısı olanlara dikkat! Belirtileri varsa hekime gitmelisiniz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Emin Aydın, diz ağrılarının hemen hemen her yaşta gözüktüğünü söyledi. Aydın,"Hastaların 7 günü aşkın bir diz ağrısı varsa bunu önemsemeleri ve uzman hekime muayene olmaları gerekmektedir"dedi.
11.03.2024 Yaşam
Devletten tam destek! Kadınlar meslek sahibi oldu
Devletten tam destek! Kadınlar meslek sahibi oldu Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi'nde dezavantajlı kadınlar devletin açtığı meslek eğitimleri ile kadınlar hem meslek sahibi oldu hem de iş dünyasında kendilerine kariyer hayalleri kurudu.
9.03.2024 Adana
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'e evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.
25.02.2024 Magazin
ÇÜ rektörlük duyurdu: "Güçlendirme çalışmaları devam etmektedir"
ÇÜ rektörlük duyurdu: "Güçlendirme çalışmaları devam etmektedir" Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nin deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında rektörlük konu ile ilgili açıklama yaptı.
22.02.2024 Adana
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı: Engellilere bireysel eğitim desteği 4 bin 692 lira oldu
Bakanlık açıkladı: Engellilere bireysel eğitim desteği 4 bin 692 lira oldu Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, 2024 senesinde katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1314 TL olarak belirlendi.
23.01.2024 Eğitim
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan "2024 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere Verilecek Eğitim Desteği Tutarlarına İlişkin Tebliğ", Resmi Gazete'de yayımlanarak, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi. Peki, Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar olacak? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? İşte Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024…
23.01.2024 Ekonomi
Rize'de 'iklim krizi' etkisi; doğal afetlerde 2 kat artış
Rize'de 'iklim krizi' etkisi; doğal afetlerde 2 kat artış Küresel iklim değişikliğinin etkileriyle görülen ani, lokal ve şiddetli yağışların yoğunlaştığı Rize'de, 2022'te yaşanan 650 doğal afet vakası, 2023'te artarak bin 250'ye ulaştı. Recep Tayyip Erdoğan (RTEÜ) Heyelan Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayberk Kaya, "Önceki yıllarla karşılaştıracak olursak, bu rakamlar 2 kat arttı" dedi.
18.01.2024 Gündem
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü Ukrayna ve Rusya arasında 24 Şubat 2022’den bu yana en büyük esir takası dün akşam gerçekleşti. 230 Ukraynalı esir ve 248 Rus esir ülkesine döndü.
4.01.2024 Dünya
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru Denizli'deki UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 'beyaz cennet' Pamukkale'yi 2023'te 2 milyon 200 bin kişi ziyaret etti. 2022 yılında 1 milyon 850 bin kişinin ziyaret ettiği Pamukkale, kendi rekorunu kırdı. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Hierapolis Örenyeri'nin ışıklandırılması ve gece müzeciliğine açılmasıyla bu rakamın 2024 yılında daha da artacağını söyledi.
31.12.2023 Gündem
Emekliye işe dönüş yolu açılıyor! Yeni uygulama hayata geçiyor
Emekliye işe dönüş yolu açılıyor! Yeni uygulama hayata geçiyor İşe geri dönmek isteyen emekliler için flaş adım atılıyor. Yeni yılda emeklilik bağlama sistemi yeniden düzenlenecek. Emekli refahının artırılması için tamamlayıcı emeklilik sistemi desteklenecek, malul aylığı alanlara işe dönüş yolu açılacak. Bu kapsamda sürekli iş göremezlik geliri, maluliyet aylığı alanların yeniden işgücü piyasasına dönmesi için mesleki rehabilitasyon uygulaması hayata geçirilecek. Sağlık sorunları nedeniyle "malulen ve engelli hakkıyla" emekli olunabiliyor. Tedavisi zor hastalıklar, meslek hastalığı, iş kazası nedeniyle çalışma gücünün yüzde 60'ını kaybedenler malulen emekli aylığı almaya hak kazanıyor. Ancak Sosyal Güvenlik Kurumu resen malulen emekliliğe sevk etmiyor, başvuru zorunluluğu bulunuyor. Şeker hastalığı, görme kaybı, organ nakli, kanser, bazı psikiyatrik rahatsızlıklar, kalp yetmezliği, demans, astım nedeniyle malul aylığı bağlanıyor.
25.12.2023 Emekli
Ankara Valiliği'nden belediyelere 'sokak hayvanları' talimatı
Ankara Valiliği'nden belediyelere 'sokak hayvanları' talimatı Ankara Valiliği, halk sağlığının ve insanların can güvenliğinin korunması amacıyla sahipsiz hayvanların bakımevlerine alınması ve kısırlaştırılması dahil her türlü tedbirin alınmasına ilişkin belediyelere yazı gönderdi.
21.12.2023 Gündem
Bakan Koca: Yıllar boyu sürecek yas içindeyiz
Bakan Koca: Yıllar boyu sürecek yas içindeyiz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Meclis'teki bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Bakan Koca 6 Şubat depremlerine değinerek "6 Şubat sabahı ülkemiz daha önce görülmemiş bir felaket ile karşı karşıya kaldı. Yıllar boyu sürecek yas içindeyiz" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rehabilitasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rehabilitasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.