Referandum Sonucu

Referandum Sonucu

Son dakika referandum sonucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum sonucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum sonucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Sonucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum sonucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 530 referandum sonucu haberi bulunmuştur. Tüm referandum sonucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydın Belediye başkanı hangi partiden, Aydın Belediyesi hangi partinin? Özlem Çerçioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aydın Belediye başkanı hangi partiden, Aydın Belediyesi hangi partinin? Özlem Çerçioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Aydın Belediye Başkanı kimdir, Özlem Çerçioğlu hangi partiden? Kuşadası’nda referandumla ‘yeşil alan’ yapılmasına karar verilen araziye belediye binası yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Özlem Çerçioğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
6.07.2022 Siyaset
Ali Şen: Erdoğan sevgisini gözümle gördüm
Ali Şen: Erdoğan sevgisini gözümle gördüm Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, “Başkan Erdoğan’ın ‘AB için 81 milyona gideriz’ açıklaması çok doğru. Başkanlık sistemini de halkımız oyladı, bunu da oylarız” diyerek ekledi: AB’nin standart dışı muamelesine isyan ediyorum; bizi kullanmak istiyorlar. Referandum sonucu ‘hayır’ çıkarsa AB ekonomik krize girer çünkü yıllardır ihracat yaptığı ülkeyi kaybeder, işşizlik artar.
8.10.2018 Fenerbahçe
Avcılar'daki referandumdan 'Evet' oyu çıktı
Avcılar'daki referandumdan 'Evet' oyu çıktı Avcılar Merkez Mahallesi’nde 50 yıldır Çarşamba günleri kurulan semt pazarının taşınması yönündeki tartışmalar sonunda belediye referanduma gitti
29.09.2021 Gündem
IKBY'de referandum belirsizliği
IKBY'de referandum belirsizliği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referanduma henüz istenen iç ve dış destek sağlanabilmiş değil. Bölgede Mesut Barzani'nin lideri olduğu KDP dışındaki diğer üç büyük siyasi parti, KYB, Goran Hareketi ve Komela İslam, IKBY'yi bağımsızlığa götürmeyi amaçlayan referanduma yönelik desteklerini resmi olarak açıklamadı.
27.07.2017 Dünya
AK Parti'de kabine şifresi çözülüyor
AK Parti'de kabine şifresi çözülüyor Siyaset gündeminin bir numarasında kabine revizyonu bulunuyor. Bakanlar Kurulu'nda yapılacak değişikliklerle ilgili detaylar kulislerde konuşulmaya başlandı. Kabinede yapılacak değişikliklerdeki en önemli kriter ise FETÖ ile mücadele.
25.05.2017 Siyaset
HSK için 21 aday belirlendi
HSK için 21 aday belirlendi Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) için başvuran 83 aday üzerinde TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu çalışması tamamlandı. Aday sayısı 21'e indirildi.
29.09.2021 Gündem
İlan edildi! Erdoğan- Putin görüşmesinden sonra...
İlan edildi! Erdoğan- Putin görüşmesinden sonra... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin Soçi'de bir araya geldi. Devlet Başkanlığı Rezidansı'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1 saat 30 dakika sürdü. Görüşmenin ardından ikili ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin sınırındaki YPG tehdidine dikkat çekti, Suriye'deki çatışmasızlık anlaşması önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Ayrıca İdlib'in 'çatışmazlık bölgesi' olduğunun ilan edildiği bildirildi. Putin, iki ülke arasındaki ticaretin düşüşünü durdurduklarını belirtti.
29.09.2021 Gündem
'Referandum Türkiye’nin ilerlemesine katkı sağladı, protestolar normal’
'Referandum Türkiye’nin ilerlemesine katkı sağladı, protestolar normal’ Almanya'daki Yenilikçilik ve Adalet Birliği Partisi'nin (BIG) başkanı Haluk Yıldız, referandum sonucunu değerlendirdi
22.04.2017 Dünya
Resmen coştu, tablo süper! Piyasalar da...
Resmen coştu, tablo süper! Piyasalar da... Türkiye ekonomisi için referandumdan sonra olumlu bir tablo çizilmeye başlandı. BIST 100 endeksi, yüzde 0,67 artarak 92.651,70 puan ile 47 ayın en yüksek seviyesinden güne başladı.
24.04.2017 Ekonomi
Kulisler çalkalandı Akşener yalanladı
Kulisler çalkalandı Akşener yalanladı MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in yeni parti kuracağı ileri sürüldü. İddialar Financial Times’ta da yer aldı. Akşener, ise seçimi birlikte izlediği gazetenin iddiasını yalanladı
29.09.2021 Gündem
Arap dünyasından referanduma övgü
Arap dünyasından referanduma övgü Arap dünyasından siyasiler ve akademisyenler, 16 Nisan'da yapılan ve resmi olmayan sonuçlara göre 'evet' kararının çıktığı anayasa değişikliği referandumundan övgüyle söz etti
18.04.2017 Dünya
Erdoğan: Önemli olan maçı kazanmaktır
Erdoğan: Önemli olan maçı kazanmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN International'a konuştu. Referandum sonucuyla ilgili değerlendirme yapan Erdoğan "1-0 ya da 5-0 kazanmışsın önemi yok. Önemli olan maçı kazanmaktır." ifadelerini kullandı.
18.04.2017 Siyaset
30 büyükşehirde dikkati çeken referandum oranı
30 büyükşehirde dikkati çeken referandum oranı 'Evet'in yüzde 51,4 puanlık üstünlüğüyle sonuçlanan referanduma 30 büyükşehir damga vurdu. 1 Kasım'da AK Parti'nin aldığı oy oranlarından farklı sonuçlar veren kentlerden yansıyan detaylar dikkati çekiyor.
29.09.2021 Gündem
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek!
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek! Referandum sonucu inşaat sektörünün yüzünü güldürdü. Güncel haberler belirsizliğin bitmesiyle yabancı yatırımın yönünün Türkiye’ye çevrileceğini gösteriyor
18.04.2017 Ekonomi
AK Parti düğmeye bastı! Başlıyor...
AK Parti düğmeye bastı! Başlıyor... Referandum sonuçlarının belli olmasından sonra AK Parti'de hazırlıklar başladı. Durum analizi yapan partinin hedefleri belirlenmeye başladı.
29.09.2021 Gündem
HDP: 3-4 puanlık manipülasyon var
HDP: 3-4 puanlık manipülasyon var HDP genel merkezi, Twitter hesabından açıklama yaparak, sonuca bakmaksızın sandıkların üçte ikisine itiraz edeceklerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Egeli yüksek sesle "Hayır" dedi
Egeli yüksek sesle "Hayır" dedi Ege Bölgesi’nde 8 ilden 6’sı referandumda büyük oranlarla ‘Hayır’ oyu verdi. Başı yüzde 69.20 ile Muğla çekerken, onu yüzde 68.78’le İzmir izledi. Kütahya ve Afyon’da AK Parti-MHP bloğu oy kaybı yaşasa da ‘Evet’ ipi rahat göğüsledi...
29.09.2021 Gündem
Güneydoğu’nun yarısı “Evet” yarısı “Hayır” dedi
Güneydoğu’nun yarısı “Evet” yarısı “Hayır” dedi 2010 Anayasa Referandumu’nda yüzde 94.74 gibi oranlarda tam destek veren Güneydoğu’da 4 il “Evet” derken, 5 il “hayır” seçeneğini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye için birlik ve reform zamanı
Türkiye için birlik ve reform zamanı TÜSİAD, daha güçlü bir Türkiye için kararlı adımlar atılması gerektiğini bildirerek, “AB süreci demokrasi, ekonomi ve alanında reformlarla ülkenin yıldızı parlayacak” çağrısında bulundu.
17.04.2017 Ekonomi
Erdoğan'dan ilk açıklama!
Erdoğan'dan ilk açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Referandum sonucu milletimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bu köyün sadece 9 seçmeni var!
Bu köyün sadece 9 seçmeni var! Gümüşhane'nin Kayabaşı köyünde yalnızca 9 seçmen sandık başına gitti
29.09.2021 Gündem
Kulisler çalkalanıyor! Hükümet seçimden hemen sonra...
Kulisler çalkalanıyor! Hükümet seçimden hemen sonra... Türkiye gündemi referanduma kilitlenmiş durumda. Ayrıca bir yandan Suriye'de yaşananlar diğer yandan AB ile ilişkiler hemen hemen her gün masaya yatırılıyor. Referandumdan sonra hükümetin harekete geçmesi bekleniyor. Kulislerde konuşulan 3 ana başlık var...
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçiden bomba açıklama! MHP, CHP ve HDP...
Ünlü anketçiden bomba açıklama! MHP, CHP ve HDP... Ünlü anketçi Adil Gür gizlenen seçmenleri yazdı. MHP'de görüş farklılığı olduğunu açıklayan Gür bunun referandumla ilgili olmadığını söyledi. Gür'ün son dakika açıklamalarının tamamı haberimizde
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayacak anket! Yüzde 83'ü buldu
Kulisleri sallayacak anket! Yüzde 83'ü buldu Referandum sonuçları için heyecan dorukta. ORC'nin yaptığı son araştırmaya göre yüzde 55,4 evet çıkacak. Araştırma da dikkat çeken bir diğer oran ise yüzde 83,9.. Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçi açıkladı: Kazanacak olan parti...
Ünlü anketçi açıkladı: Kazanacak olan parti... Adil Gür 16 Nisan'da yapılacak referandumun sonucunu neyin belirleyeceğini açıkladı. Gür'e göre sonucu katılım oranı etkilemeyecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Sonucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum sonucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.