Raco

Raco

Son dakika Raco haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Raco ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Raco haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Raco

haberleri sayfasında son dakika yaşanan raco gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 raco haberi bulunmuştur. Tüm raco haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriye'ye 215 JÖH gönderildi!
Suriye'ye 215 JÖH gönderildi! Elazığ'dan Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için görevlendirilerek yola çıkan 215 Jandarma Özel Harekat (JÖH) personelinin bulunduğu otobüs konvoyu, Gaziantep'in İslahiye ilçesine ulaştı.
10.03.2021 Gündem
Sınırda teğmeni şehit eden kaçakçılar, 30 yıl sonra böyle yakalandı!
Sınırda teğmeni şehit eden kaçakçılar, 30 yıl sonra böyle yakalandı! Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin Karataş sınır bölgesinde güvenlik kuvvetleri ile kaçakçılar arasında 1990 yılında çıkan çatışmada Piyade Teğmen Zafer Toka'yı şehit eden 3 zanlı, 30 yıl sonra Suriye'de Türk güvenlik güçlerinin düzenlediği planlı operasyonla yakalandı.
4.07.2020 Gündem
Afrin'de iki askerin şehit edildiği saldırıya karışan teröristlere ceza yağdı
Afrin'de iki askerin şehit edildiği saldırıya karışan teröristlere ceza yağdı Suriye'de, Afrin'in Raco beldesinde jandarma istihbarat ve terörle mücadele birimlerince yakalanıp MİT tarafından Türkiye'ye getirilerek Hatay'da yargılanan 11 YPG/PKK'lı teröristten 7'sine üçer kez ağırlaştırılmış müebbet, 4'üne de 12'şer yıl hapis cezası verildi.
10.12.2019 Gündem
Korkunç itiraflar: Kendimi ve 2 çocuğumu patlatacaktım
Korkunç itiraflar: Kendimi ve 2 çocuğumu patlatacaktım Tel Rıfat bölgesinden Afrin'e geçmeye çalışırken yakalanan Zeyneb Diman ve Rejaa Diab isimli iki DEAŞ'lı kadın terörist, gözaltına alınarak Afrin Adliyesine getirildi. DEAŞ'lı kadın teröristlerden Zeyneb Diman, kocasının 9 ay önce Halep'in Buhus bölgesindeki çatışmada öldürüldüğünü, kendisinin de o bölgede bir mülteci kampında gizlendiğini anlattı. Terör örgütünün baskısıyla üzerinde intihar yeleğiyle uzun süre gizlendiğini, bombayı patlatarak kendisini ve 2 çocuğunu da öldürmeyi planladığını itiraf etti.
1.11.2019 Gündem
MİT'in paketleyip Türkiye'ye getirdiği teröristlerden çarpıcı itiraf
MİT'in paketleyip Türkiye'ye getirdiği teröristlerden çarpıcı itiraf Suriye'de, Afrin'in Raco beldesinde jandarma istihbarat ve terörle mücadele birimlerince düzenlenen operasyonla yakalanarak MİT tarafından Türkiye'ye getirilmelerinin ardından tutuklanan Suriyeli 11 YPG/PKK'lı terörist, örgütün kirli yapılanmasını ve girdikleri çatışmaları itiraf etti.
5.10.2018 Gündem
Son dakika: 2 YPG/PKK'lı Hatay'a getirildi
Son dakika: 2 YPG/PKK'lı Hatay'a getirildi Zeytin Dalı Harekatı sırasında 2 askerin şehit edilmesi olayına karışan 2 YPG/PKK'lı terörist daha Suriye'de yakalanarak Hatay'a getirildi. Geçen hafta 9 terörist daha MİT tarafından yakalanarak Hatay'a getirilmişti.
26.09.2018 Gündem
Afrin'de yakalanan 9 YPG/PKK'lı terörist tutuklandı
Afrin'de yakalanan 9 YPG/PKK'lı terörist tutuklandı Zeytin Dalı Harekatı sırasında 2 askerin şehit edilmesi olayına karışan 9 terörist tutuklandı.
18.09.2018 Gündem
Son dakika: 9 PKK'lı adliyeye sevk edildi
Son dakika: 9 PKK'lı adliyeye sevk edildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de teröristlere yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda, Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nı şehit eden, jandarma ve MİT'in Suriye'de ortaklaşa düzenlediği operasyonla yakalanıp Türkiye'ye getirilen, terör örgütü PKK/YPG üyesi 9 terörist, geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.
18.09.2018 Yaşam
Evlilik yıl dönümünde büyük armağan oldu
Evlilik yıl dönümünde büyük armağan oldu Zeytin Dalı şehidi Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nı (25), şehit eden PKK/YPG’li teröristlerin yakalanarak Hatay’a getirilmesi ailesinin acısını bir nebze de olsa dindirdi
15.09.2018 Gündem
MİT’ten 9’lu paket
MİT’ten 9’lu paket Zeytin Dalı Harekatı’nda 23 Ocak’ta Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nı şehit edip Usta’nın naaşını kaçıran 9 YPG/PKK’lı terörist, MİT’in Suriye’deki ikinci başarılı operasyonuyla yakalandı ve çuval geçirilerek Hatay’a getirildi
14.09.2018 Gündem
MİT, Suriye'de 9 teröristi yakalayarak Hatay'a getirdi
MİT, Suriye'de 9 teröristi yakalayarak Hatay'a getirdi Hatay Valisi Erdal Ata, Zeytin Dalı Harekatı sırasında Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın şehit edilmesi ve akabinde Usta'nın naaşının kaçırılması olayına karışan 9 teröristin Afrin'in Raco beldesinde yakalanıp Türkiye'ye getirildiğini bildirdi. Güvenlik kaynakları; MİT ve Jandarma’nın ortak operasyonu ile Türkiye’ye getirilen 9 YPG’linin, 2 askeri şehit etmesinin dışında, örgüt Afrin’den çekilirken halkın arasına karışarak şehirde kalan ‘uyuyan hücre’ elemanları olduğunu değerlendiriyor.
14.09.2018 Gündem
PKK’nın suç defteri ortaya çıktı!
PKK’nın suç defteri ortaya çıktı! Terör örgütü PKK’nın Afrin’de oluşturduğu sözde maliye kayıtlarına ulaşıldı. PKK’nın 5 yıl süren Afrin işgaline dair önemli bilgilerin yer aldığı kayıt defterinde örgütün yıllık 600 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği ortaya çıktı. Yine defter kayıtlarına göre örgüt, TSK’ya karşı inşa ettirdiği tünellere 4 milyon dolar ödemiş.
19.07.2018 Dünya
PKK’ya  Afrin’de çifte darbe
PKK’ya Afrin’de çifte darbe Mehmetçik ve Özgür Suriye Ordusu güçleri Afrin’de teröristlere nefes aldırmıyor. ÖSO, saldırı hazırlığındaki YPG’lileri yakalarken, TSK güçleri, aralarında Raco’ya sızmaya çalışanların da bulunduğu 11 teröristi öldürdü
10.07.2018 Gündem
Afrin’de PKK avı
Afrin’de PKK avı Mehmetçik, Afrin’de terörist avına başladı. TSK güçlerine saldırı yapacağı tespit edilen teröristlere yönelik operasyonlar düzenlendi. Baskınlarda 11 PKK’lı etkisiz hale getirildi
8.07.2018 Gündem
Ata’nın karargâhı ÖSO korumasında
Ata’nın karargâhı ÖSO korumasında YPG’li teröristlerin yakmak istediği Atatürk’ün 1918’de İngiliz Ordusu’na karşı yerel direnişi örgütleyip yönettiği Afrin’deki konak, Hamza Tümeni’nce koruma altına alındı
5.07.2018 Gündem
Afrin'de yakalanan teröristler konuştu: Türk askeri roketle saldırınca...
Afrin'de yakalanan teröristler konuştu: Türk askeri roketle saldırınca... Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında yakalanan 3 YPG/PKK'lı terörist, ifadelerinde yakalandıkları esnada diğer örgüt mensuplarının kendilerine roketatarla saldırdıklarını anlattı.
6.04.2018 Gündem
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince...
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince... Afrin’de sağ yakalanan YPG'li teröristler ifadelerinde, "Cinderes ve Raco'yu kaybedince kaçışlar başladı. Domino etkisiyle tüm mevziler düştü." dedi.
29.03.2018 Gündem
İşte TSK'nın yeni stratejisi! Tamamen bölecek ve...
İşte TSK'nın yeni stratejisi! Tamamen bölecek ve... Zeytin Dalı harekatında TSK'nın yeni stratejisi, operasyon bölgesini Afrin, Tel Rıfat ve Mabadlı olarak 3'e bölmek. Böylece teröristler ile siviller tamamen ayrışacak. Mabadlı ve Tel Rıfat operasyonları için düğmeye basıldı.
16.03.2018 Gündem
Afrin'de sona yaklaşıldı! TSK ve ÖSO her an...
Afrin'de sona yaklaşıldı! TSK ve ÖSO her an... Zeytin Dalı Harekâtı'nın 55'inci gününde Bülbül, Meydanki Barajı, Şeyh Hadid ve Cinderes hattından Afrin merkeze doğru 4 koldan operasyon başlatan birlikler; 14 köy, 1 dağ ve 1 tepede daha kontrolü sağladı. Afrin'den sivillerin ayrılması hızlanırken meskûn mahal operasyonunun her an başlayabileceği bildirildi.
16.03.2018 Gündem
Tepelere konuşlandık
Tepelere konuşlandık Afrin kent merkezinin düşmesi artık an meselesi. Zırhlı birlikler ve özel kuvvetler, dün Afrin’i gören hakim tepelerde oluşturulan üslere mevzilendi
14.03.2018 Gündem
Özgürlüğüne kavuşan Raco'da huzur hakim
Özgürlüğüne kavuşan Raco'da huzur hakim Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusunun (ÖSO) teröristlerden temizlediği, Afrin'in stratejik öneme sahip Raco belde merkezinde halk evlerine dönmeye başladı.
14.03.2018 Gündem
Afrin'de askerler 100 yıl sonra Atatürk pozu verdi
Afrin'de askerler 100 yıl sonra Atatürk pozu verdi Zeytin Dalı Harekatı'nın 52. gününde bölgeden son dakika haberleri gelirken, Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı hatıra fotoğrafları dikkat çekti.
12.03.2018 Gündem
Son dakika... TSK terör konvoyunu vurunca Karayılan kaçtı!
Son dakika... TSK terör konvoyunu vurunca Karayılan kaçtı! PKK elebaşılarıyla gövde gösterisi için 16 Şubat'ta Afrin'e gelen Murat Karayılan, 22 Şubat'ta terör konvoyu vurulunca panikleyerek geldiği yere kaçtı.
12.03.2018 Gündem
Son 5 kilometre!
Son 5 kilometre! Afrin’in 6 beldesinden 5’ini ele geçiren TSK ve ÖSO, hızla ilerliyor. Dün doğu, kuzey ve batı cephelerindeki çok sayıda köyün alınmasıyla Afrin merkeze uzaklık 5 kilometreye indi, ilçe merkezi sınırlarına girildi
9.03.2018 Gündem
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtından son gelen bilgilere göre, TSK ve ÖSO'nun Afrin'ndeki harekatı ilçe merkezi sınırlarına ulaştı. Merkeze bağlı Şavarighat El Caviz ve Melkiye köyleri ile Büyük Halobu köyleri teröristlerden temizlendi. Cinderes'te Beşar Esad, Büyük Halubi ve Küçük Halubi köylerinde ise YPG'li teröristlerin astığı Öcalan posterleri indirildi.
9.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Raco ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki raco haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.