Putin Hasta

Putin Hasta

Son dakika putin hasta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan putin hasta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını putin hasta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Putin Hasta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan putin hasta gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 putin hasta haberi bulunmuştur. Tüm putin hasta haberleri aşağıda listelenmiştir.
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu...
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu... İran'daki tarihi zirve için Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Putin'in İran'a indiği anlara ait görüntüler dünyanın gündemine oturdu. İngiliz basını Putin'in topallayarak yürüdüğünü iddia ederken o anlar sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.
20.07.2022 Dünya
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü...
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken Putin'in sağlık durumuna ilişkin Kiev'den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin'in gece yarısında Kremlin'e gittiği anlar ile ilgili ilk defa konuştu.
27.06.2022 Dünya
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Putin'in hastalığı hakkında flaş iddia: Hayattayken kendini mumyalamaya çalışıyor...
Putin'in hastalığı hakkında flaş iddia: Hayattayken kendini mumyalamaya çalışıyor... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu hakkında savaş başladığından bu yana birçok haber yapıldı. Kimi zaman kanser olduğu söylenen liderin kimi zaman da farklı hastalıklardan muzdarip olduğu iddia edildi. Ancak bazı uzmanlar gerçeğin çok daha farklı olduğunu söylüyor.
17.06.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı...
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı... Ukrayna'daki Rus işgali 24 Şubat'tan beri sürüyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransız televizyonu TF1'e verdiği mülakatta, Ukrayna'nın Donbas bölgesinin 'özgürleştirilmesinin' Moskova için koşulsuz bir öncelik olduğunu söyledi. Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile ilgili de flaş açıklamalarda bulundu.
30.05.2022 Dünya
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya
Hastalık iddialarından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken hareketeler! Parkinson iddiası...
Hastalık iddialarından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken hareketeler! Parkinson iddiası... Ordusunu Ukraynaya sokarak savaş başlatan Putin'in son görüntüleri hastalık iddialarını güçlendirdi. Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Paskalya ayininde görüntülenen Rusya Devlet Başkanı Putin'in hareketleri hakkındaki hastalık iddialarını alevlendirdi.
25.04.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den ‘Hasta değilim’ pozu! 24 saat içinde iki ayrı görüntü...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den ‘Hasta değilim’ pozu! 24 saat içinde iki ayrı görüntü... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta yaşananlar tüm dünyanın dikkatini çekerken Rusya lideri Putinin son görüntüleri merak konusu oldu. Kremlin’in perşembe günü yayınladığı Putin-Şoygu videosunun ‘ikisi de hasta’ söylentilerine yol açmasının ardından dün yeni Putin görüntüleri yayınlandı. Önceki gün oturuşundan nefes alışına kadar fiziki durumu tartışma konusu olan Vladimir Putin, dün sağlıklı ve dinç bir görüntü sundu.
23.04.2022 Dünya
Putin'in hastalığını tahmin eden hemşire gündem oldu! 'İşte bu yüzden korkmalıyız'
Putin'in hastalığını tahmin eden hemşire gündem oldu! 'İşte bu yüzden korkmalıyız' Misafirini bekleyen Rusya liderinin el sıkışmadan önce tökezlediği görülen kaydı paylaşan hemşire, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hastalığını açıkladı ve "İşte bu yüzden korkmalıyız" dedi. Video kısa sürede sosyal medyada binlerce kez izlendi. Putin hasta mı? Putin'in hastalığı ne? İşte gündem olan o açıklama...
9.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Almanya'da doğal gaz ve elektrikte tavan fiyat uygulaması onaylandı
Almanya'da doğal gaz ve elektrikte tavan fiyat uygulaması onaylandı Almanya Federal Meclisi, elektrik ve doğal gaza tavan fiyat uygulamasını onayladı.
15.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz'
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz' İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan, şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo (40), çoğu engelli ve kimsesiz 165 köpeğe sahip çıktı. Engelli ve sakat 20 köpeğinin yanı sıra 5 kedisi bulunan Bonomo, yasaklı ırk olarak belirlenen çok sayıda Pitbull ile yaşıyor. Arka bacakları felç nedeniyle tutmayan, Pitbull cinsi 'Putin'in de sevgi dolu olduğunu anlatan Bonomo, "Güçlü hayvanlar oldukları için yanlış anlaşılıyorlar. Kötü ellerde ölüm makinesine dönüşebildikleri için o şekilde addediliyor; yasaklanmaları kendi suçları değil" dedi.
11.05.2022 Yaşam
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu...
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu... Dünya koronavirüsü geride bırakmaya hazırlanırken Çin'den gelen haber ile sarsıldı. Çin'de insana bulaşan ilk H3N8 virüsü vakası teyit edildi. Uzmanlar virüsün semptomlarını açıkladı ve bir de uyarıda bulundu.
27.04.2022 Dünya
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
Pençe-Kilit Operasyonu'nda ilk kez kullanıldı! Akıllı mühimmat MAM-L hedefi tam isabetle vurdu...
Pençe-Kilit Operasyonu'nda ilk kez kullanıldı! Akıllı mühimmat MAM-L hedefi tam isabetle vurdu... Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Metina, Zap, Avaşin, Hakurk hattında başlattığı Pençe-Kilit Operasyonu başarıyla sürüyor.
23.04.2022 Gündem
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi...
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi... Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun açıklamalarından sonra gözler Mariupol şehrinde. Şehirdeki önemli endüstriyel tesislerin ve sivillerin durumu endişe yaratırken Savunma Bakanını başarısından dolayı kutlayan Putin’in fotoğrafı da tartışma yarattı. Fotoğraftaki detayları inceleyen uzmanlar kritik gerçeği işaret etti…
22.04.2022 Dünya
Putin’in sağ kolu Sergey Şoygu 12 gündür kayıptı! Ve ortaya çıktı, Kremlin'den flaş açıklama
Putin’in sağ kolu Sergey Şoygu 12 gündür kayıptı! Ve ortaya çıktı, Kremlin'den flaş açıklama Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, hakkındaki spekülasyonların ardından 12 gün sonra Güvenlik Konseyi Toplantısı’na katıldı.
24.03.2022 Dünya
Rus ordusu Ukrayna'ya girdi savaşın en kritik anında bir anda yok oldular! Putin’in sağ kolu ve...
Rus ordusu Ukrayna'ya girdi savaşın en kritik anında bir anda yok oldular! Putin’in sağ kolu ve... Ukrayna - Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Putin’in sağ kolu olan ve onun yerini alabileceği düşünülen Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile Rusya Ulusal Muhafızları’nın başı Viktor Zolotov ortadan kayboldu. İkilinin ortadan kaybolma tarihinin aynı: 11 Mart...
24.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Putin Hasta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki putin hasta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.