Psikolojik Sorunlar

Psikolojik Sorunlar

Son dakika psikolojik sorunlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan psikolojik sorunlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını psikolojik sorunlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikolojik Sorunlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikolojik sorunlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.131 psikolojik sorunlar haberi bulunmuştur. Tüm psikolojik sorunlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’ Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kura psikolojik sorunlar yaşaması üzerine ekranlara veda etmişti. Oyunculuğa veda eden Kural daha sonra ekranlara dönme kararı almış ve harekete gelmişti. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi görmüştü. Son halini sosyal medya hesabından yayınladı.
15.05.2024 Magazin
Lazer tedavisi sonrası yanık iddiası yargıya taşındı: Yara izlerinden kurtulmak isterken daha da belirginleşti
Lazer tedavisi sonrası yanık iddiası yargıya taşındı: Yara izlerinden kurtulmak isterken daha da belirginleşti İzmir'de boynundaki yanık izinden kurtulmak isteyen Suat Barman (39), özel bir hastanede uygulanan lazer tedavisi sonrası yanık izinin daha da belirginleştiğini iddia etti. Avukatı aracılığıyla konuyu yargıya taşıyan Barman, "Güzel bir görünüme kavuşacağım söylendi. Yöntemleri denedikçe boynumdaki yara izi daha kötü oldu. Psikolojik sorunlar yaşıyorum" dedi. Hastaneden yapılan açıklamada ise "Tıp merkezimiz ve hekimlerimizin herhangi bir kusuru, ihmali ya da özen eksikliği bulunmamaktadır. Dava sürecinde yapılacak Adli Tıp Kurumu incelemesi neticesinde haklılığımız ortaya konacak olup, konu yargıdadır" denildi.
9.05.2024 Gündem
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
Uzmanından uyarı: Obezite karaciğer yağlanmasına davetiye çıkarabilir
Uzmanından uyarı: Obezite karaciğer yağlanmasına davetiye çıkarabilir Obezitenin tüm dünyada belirgin şekilde artarak önemli bir sağlık sorunu haline geldiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Gül Bora Makal, "Obez bireylerde sıklıkla karaciğerde yağlanma ve eşlik eden safra kesesi taşları görülür. Bazen bu durum karaciğer fonksiyon testlerinde bozulmaya kadar gidebilir" dedi.
22.01.2024 Sağlık
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır?
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır? Psikolojik anlamda sorun yaşayan kişilerde çok fazla görülen önceden yaptığı aktiviteleri artık yapmama isteme hastalığı olarak belirtileri nüks etmektedir. Bu gibi durumlar göz önünde bulundurulduğu zaman çok birçok insanda farklı nedenlerden dolayı bu durum görülebilmektedir.
21.01.2024 Sağlık
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım İzmir'de annesi Fazile Ç.'yi (23) öldüren Barış Ç. (23), polisteki ifadesinde; annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi.
11.12.2023 Gündem
Anne ile kızının hayatını kurtaran mesaj
Anne ile kızının hayatını kurtaran mesaj Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kısa süre önce cezaevinden çıkan Ahu M. Ç.(52) iddiaya göre, psikolojik sorunlarından dolayı kızıyla birlikte gittiği ormanda ilaç içerek intihara kalkıştı. Genç kızın arkadaşına attığı mesaj ve konumun ardından ormana gelen ekipler, anne ve kızı hastaneye götürdü.
31.10.2023 Gündem
Ayaklarına bidon bağlı bulunan cesedin kimliği belli oldu
Ayaklarına bidon bağlı bulunan cesedin kimliği belli oldu Denizde sol ayak bileğine 2 su bidonu bağlı bulunan cesedin Yusuf Balcı'ya (32) ait olduğu belirlendi.
25.10.2023 Gündem
Türkiye’de en hızlı büyüyen sağlık sorunlarının başında geliyor! Hem bedensel hem de psikolojik sorunlara yol açıyor...
Türkiye’de en hızlı büyüyen sağlık sorunlarının başında geliyor! Hem bedensel hem de psikolojik sorunlara yol açıyor... Psikolojik faktörlerin obeziteye neden olduğu gibi obezitenin de psikolojik sorunlara yol açtığını belirten Doç. Dr. Taha Can Tuman, “Obezite, beden imajından memnuniyetsizliğe, daha mutsuz olmaya, özgüvende ve özsaygıda azalmaya, yaşam kalitesinde düşmeye neden olur. Bu nedenle obeziteye sıklıkla depresyon eşlik eder. İkinci derece obeziteye sahip kişilerin normal kilolulara göre son bir yılda majör depresyon atağı geçirme riski 5 kat fazladır” dedi.
19.09.2023 Sağlık
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31 yaşındaki bir kadın, sabaha karşı cinnet geçirerek anne ve anneannesini baltayla doğrayıp, uzuvlarını evin penceresinden sokağa attı. Olay sonrası şüpheli gözaltına alınırken, cesetler ise adli tıpa kaldırıldı.
13.08.2023 Yaşam
Falda İnek Görmek Ne Demek? Kahve Falında İnek Nasıl Yorumlanır?
Falda İnek Görmek Ne Demek? Kahve Falında İnek Nasıl Yorumlanır? Kahve falı içerisinde inek figürünün çeşitli anlamları bulunmaktadır. İnsan hayatında ineğin önemli ve faydalı rolü bulunduğundan dolayı, falda da yorumlar genellikle olumlu olmaktadır. Fal yorumcuları, falda çıkan inek, inek sürüsü, yavrusu, başı gibi figürleri hayra yoruyorlar.
1.08.2023 Gündem
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor Mardin'in Nusaybin ilçesinde ekmek almaya giden 13 yaşındaki kız çocuğunu takip ederek yolunu kesen, para karşılında ‘evcilik oyunu’ oynamayı teklif eden ve güvenlik kameralarına yansıyan taciz şüphelisi, polis tarafından aranıyor.
7.07.2023 Yaşam
Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi!
Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi! 'Yargı' dizisinde canlandırdığı "Ceylin" karakteriyle gönüllere taht kuran Pınar Deniz, leoparlı elbise ve yüzündeki değişimle gündem oldu. Sevilen ismin kısacık saçlarıyla verdiği pozuna sevenlerinden yüzlerce yorum geldi. Deniz, bir paylaşım yaparak dudaklarını yaptırmadığını söyledi.
4.06.2023 Magazin
Uzmanı uyardı: “Kapı ve pencereler kapalı tutun”
Uzmanı uyardı: “Kapı ve pencereler kapalı tutun” Kulak Burun Boğaz Uzmanı Emel Peru, mevsimsel alerjik rinit nedeniyle polenlerin uçuştuğu mevsimlerde kapı ve pencerelerin kapalı tutulması gerektiğini belirtti.
15.05.2023 Sağlık
Sokak ortasında bir kişiyi hunharca bıçaklayarak öldüren sanık: "Görev icabı bana adamı öldürme telkini geldi"
Sokak ortasında bir kişiyi hunharca bıçaklayarak öldüren sanık: "Görev icabı bana adamı öldürme telkini geldi" Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sokak ortasında bir kişiyi bıçaklayarak öldüren sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Halüsinasyon gördüğünü söyleyen sanık, "Maktulü tanımıyordum. Beyaz ve siyah bir şey gördüm. Görev icabı bana adamı öldürme telkini gelmişti. İç sesim beni adamın yanına yönlendirdi. Bıçaklama olayını hayal meyal hatırlıyorum" dedi.
6.04.2023 Gündem
Dermanpen uygulaması yaptırdı, yüzünde kalıcı yanıklar oluştu!
Dermanpen uygulaması yaptırdı, yüzünde kalıcı yanıklar oluştu! Ankara'da güzellik merkezinde cilt yenileme (dermanpen) uygulaması sırasında yüzünde kalıcı yanıklar oluşan Cansu Altunay'ın (25) şikayeti üzerine açılan davada güzellik merkezi sahibi ile işlemi yapan çalışana 'taksirle yaralama' suçundan 225'er gün adli para cezası verilerek, hükmün açıklanmasını geri bırakıldı.
1.03.2023 Yaşam
Arda Kural son halini paylaştı!
Arda Kural son halini paylaştı! Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve setlerden uzak olan oyuncu Arda Kural, hastalandığı dönemde aldığı kilolarla dikkat çekmişti. Şimdilerde eski formuna kavuşmaya çalışan Arda Kural son halini takipçileriyle paylaştı.
24.02.2023 Magazin
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti İstanbul Esenyurt'ta dehşet bir olay yaşandı. 36 yaşındaki Emine Özdemir, aylar önce sosyal medya üzerinden evli bir erkekle tanıştı. İlk aylarda ilişkilerinde sorun olmayan çift, ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladı. Evli olduğu sevgilisinin eşinden ayrılmasını bekleyen Özdemir günler geçtikçe umudunu yitirdi. Şiddet görmeye başlayan Özdemir, geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta oturduğu evin penceresinden atladı. Yoğun bakımda tedavi gören Özdemir'in gizli olarak yazdığı not kağıtları ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var İstanbul'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi Kızının son dönemde yaşadığı sorunlar sonrasında arkadaşlarının tavsiyesi üzerine psikoloğa giden bir anne orada gördüklerinden sonra büyük şok geçirdi. Cin çıkarıyor, muska yazıyor hem de bunları diplomasıyla yapıyor. Diplomalı psikoloğun yaptıkları tek tek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
2.02.2023 Gündem
Sancaktepe'de korkunç olay! 3 çocuk ile babaları ölü bulundu
Sancaktepe'de korkunç olay! 3 çocuk ile babaları ölü bulundu İstanbul Sancaktepe'de bir evde 3 çocuk ile babaları Mehmet A. ölü bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken incelemeler devam ediyor.
27.01.2023 Yaşam
Almanya'da cesedi karıştırılıp yakılan Abdülkadir Sargın'ın cinayet kurbanı olduğu ortaya çıktı
Almanya'da cesedi karıştırılıp yakılan Abdülkadir Sargın'ın cinayet kurbanı olduğu ortaya çıktı Almanya’da, adli tıpta cesedi karıştırıldığı için yakılan Abdülkadir Sargın’ın cinayet kurbanı olduğu ortaya çıktı. Hannover Savcılığı, katil zanlısının Sargın’ın oğlu olduğunu açıkladı.
16.01.2023 Gündem
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı Kars'ta vatani görevini yaparken psikolojik sorunları doktor raporu ile kanıtlandığı halde, terhis edilmeyen, sonrasında intihar eden Jandarma Er Sait Çığcı (20), açılan davada 7 yıl sonra şehit sayıldı. Mahkeme kararının ardından oğlunun mezarını ziyaret eden Emine Çığcı, "Sen şehitsin, şehitliğin ile gurur duyuyorum" dedi.
10.01.2023 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı!
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı! Şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz yıl spor hocası Sam Asghari ile nişanlanmış, birkaç ay önce de ilk bebeklerini beklediklerini açıklamıştı. Daha sonra bebeklerini kaybettiklerini duyuran ikili, büyük bir acı yaşamıştı. Spears, son olarak sosyal medya paylaşımında 'Victoria' hastalığına yakalandığını duyurdu.
7.11.2022 Magazin
Kayıp hissi depresyon ve anksiyeteye neden oluyor!
Kayıp hissi depresyon ve anksiyeteye neden oluyor! Pandemi döneminin ardından pek çok ülke çalışan açığını kapatmak için göçmen politikalarında değişiklik yapıyor. Önce Amerika’nın Greenkart başvurularını alması, ardından Kanada’nın reform niteliğinde göçmen politikasında değişikliğe gitmesi ve diğer Avrupa ülkelerinin çalışan açığını kapatmak için alım yapacağını duyurması yurt dışına göçmen olarak gitmek isteyenler için umut oldu. Öte yandan Ukrayna ve Orta Doğu’dan savaş yüzünden ülkelerini zorunlu olarak terk etmek zorunda kalan göçmenler var. Savaş nedeniyle gittikleri ülkelerde yeni bir yaşam kurmaya çalışan göçmenler bulundukları ülkelere uyum sağlamaya çalışıyor. İster zorunlu olsun ister gönüllü göç, uyum süreci ile birlikte psikolojik mücadeleye de neden olabiliyor. Peki, Ülke değiştirme psikolojisi nedir? Göç bir insanın hayatını nasıl etkiler? Psikolog Sinem Gül Şahin anlattı.
31.10.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Psikolojik Sorunlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikolojik sorunlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.