Psikolojik Destek

Psikolojik Destek

Son dakika psikolojik destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan psikolojik destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını psikolojik destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikolojik Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikolojik destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.561 psikolojik destek haberi bulunmuştur. Tüm psikolojik destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Karadeniz, hastaların tedavisine mutluluğun büyük katkısı olduğunu belirterek, mutlu olan hastaların tedaviye daha kısa sürede yanıt verdiğini söyledi.
20.03.2024 Sağlık
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi?
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi? “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin ilk bölümünde Alzheimer hastası Rıza’nın, yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürmekle suçlanıp, olaya dair hiçbir şeyi hatırlamaması üzerine cezaevine konulması, “Alzheimer hastalığının cezai ehliyeti var mıdır?” sorusunu gündeme getirdi.
4.03.2024 Magazin
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası Bursa’da, annesiyle gittiği markette oyuncaklara bakan 9 yaşındaki kız çocuğu A.M.'ye elle sarkıntılık yapan Muhammed Habbabe (28), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ‘Çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 3 ayrı suç kaydı bulunan “Şeytana uydum” diyen sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren hakim, cezada indirim yapmadı.
11.02.2024 Gündem
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Mental Sağlık Ne Demek? Mental Sağlık İle İlgili Motive Edici Sözler...
Mental Sağlık Ne Demek? Mental Sağlık İle İlgili Motive Edici Sözler... Mental sağlık aynı zamanda ruh sağlığı olarak ifade edilir. Özellikle hayatı pozitif şekilde yaşamak, fiziksel açıdan herhangi bir hastalık yaşamamak için Mental sağlık çok önemlidir. Bireyin psikolojik açıdan ve zihinsel olarak iyi olduğu, herhangi bir zihinsel bozukluk yaşamadığı durum olarak anlatmak mümkündür. Tabii bunun gerçekleşebilmesi için kişinin stresten uzak bir yaşam sürmesi gerekmektedir.
31.01.2024 Sağlık
İnmede erken dönemde hareket hayati önem taşıyor
İnmede erken dönemde hareket hayati önem taşıyor İnme dünyada en sık görülen nörolojik hastalıklar arasında yer alıyor. Son zamanlarda her yıl 17 milyon kişinin inme geçirdiği; 35 bin kişinin de inmeye bağlı nedenlerden hayatını kaybettiği biliniyor. Ancak inmenin erken dönemde müdahale edildiğinde tedavi edilen bir hastalık olduğunu belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Uzmanlı Doç. Dr. Mustafa Aziz Yıldırım,” İlaç ve fizik tedavi yöntemleriyle inmenin getirdiği felçle başa çıkılabiliyor” dedi.
2.11.2023 Sağlık
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir İhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023 Ekonomi
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
Ezgi Mola psikolojik destek aldığını açıkladı!
Ezgi Mola psikolojik destek aldığını açıkladı! Sekiz aylık hamile olan Ezgi Mola, psikolojik destek aldığını açıkladı. Ünlü oyuncu hem kendisi hem bebeği hem de eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
21.09.2023 Magazin
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak ​Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesindeki illerin eğitim- öğretim ihtiyaçlarını tespit edip giderme adına çalışma yaptıklarını belirterek, "1 Eylül tarihi itibariyle Kahramanmaraş'ın il merkezi ve ilçe merkezlerinde bütün eğitim birimleri eğitim- öğretim süreci sorunsuz bir şekilde başlayacak" dedi.
17.06.2023 Eğitim
Estetik bağımlısı olabilirsiniz! Karar vermeden bir kez daha düşünün
Estetik bağımlısı olabilirsiniz! Karar vermeden bir kez daha düşünün Son zamanlarda pek çok kişi aynada gördüğü yansımasından memnun değil. Bu nedenle dış görünüşünde değişik yapmak isteyenler hemen estetiğe başvuruyor. Kişi yaptırdığı estetik sonrası istediği görüntüye kavuşamadığında bu durumdan psikolojik olarak olumsuz etkilenebiliyor. Özellikle gençler birbirinden etkilenerek estetik yaptırıyor ve bir süre sonra estetiğe bağımlı hale gelmiş oluyor. Uzman isim de estetiğin psikolojiye etkisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
17.06.2023 Sağlık
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyeva ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün tarihi çekirdeği İçerişehir’i ziyaret etti.
13.06.2023 Gündem
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum'
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum' Son zamanlarda adından söz ettiren şarkıcı Sefo, Nişantaşı sokaklarında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şapkasındaki nazar boncuğuyla dikkat çeken rap’çi “Yoldan geçen bir abla taktı” dedi.
1.06.2023 Magazin
Psikologlar Günü mesajları ve sözleri! 10 Mayıs Psikologlar Günü tarihçesi nedir, 10 Mayıs neden psikologlar günü? 10 Mayıs Psikologlar Günü kutlu olsun mesajları!
Psikologlar Günü mesajları ve sözleri! 10 Mayıs Psikologlar Günü tarihçesi nedir, 10 Mayıs neden psikologlar günü? 10 Mayıs Psikologlar Günü kutlu olsun mesajları! 10 Mayıs Psikologlar Günü mesajları ve sözleri, günün anlam ve önemine istinaden sorgulanıyor. 10 Mayıs bugün Dünya Psikologlar Günü olarak kutlanıyor. Psikolog yakını olanlar ya da psikolojik destek alanlar Dünya Psikologlar Günü kutlu olsun, mesajları göndermek, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmak için Psikologlar Günü mesajları ve sözleri araştırılıyor. İşte 10 Mayıs Psikologlar Günü kutlama mesajları ve sözleri…
10.05.2023 Gündem
Muazzez Ersoy'un çocukları da depreme yakalandı: Yaşadığımız felaketi hala unutamadık
Muazzez Ersoy'un çocukları da depreme yakalandı: Yaşadığımız felaketi hala unutamadık Önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere takılan Muazzez Ersoy, depremin etkisinden hala kurtulamadığını söyledi. Ersoy, çocuklarının Adana’da depreme yakalandığını ve gelininin psikolojik destek aldığını belirterek, “Hep birlikte el ele vererek yaraları saracağız” diye konuştu.
31.03.2023 Magazin
Bakan Yanık: Depremzedelere psikososyal desteğin takibi için eylem planı hazırladık
Bakan Yanık: Depremzedelere psikososyal desteğin takibi için eylem planı hazırladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hem 11 ilimizde hem de tahliyelerin gerçekleştiği 70 ilimizde yürütülen psikososyal destek çalışmalarının takibi için 'Psikososyal Destek Eylem Planı' hazırladık" dedi.
14.03.2023 Gündem
Bakan Derya Yanık: Depremin ardından 81 ildeki psikososyal destek çalışmalarının takibi için eylem planı hazırladık
Bakan Derya Yanık: Depremin ardından 81 ildeki psikososyal destek çalışmalarının takibi için eylem planı hazırladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından hem 11 ilde hem de tahliyelerin gerçekleştiği 70 ilde yürütülen psikososyal destek çalışmalarının takibi için Psikososyal Destek Eylem Planı hazırladıklarını açıkladı.
14.03.2023 Gündem
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar Ankara'da sahte kiralık ev ilanı ile deprem bölgesinden gelen 2 afetzede aileyi dolandıran emlakçı baba ve 2 oğlu, polis operasyonuyla gözaltına alındı. 30 bin lira dolandırılan kanser hastası depremzede Yeliz Güzeli ‘insanlık ölmüş’ diyerek başından geçenleri anlattı.
10.03.2023 Yaşam
Afet Psikolojik Destek Platformu, depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor
Afet Psikolojik Destek Platformu, depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor Ev Okulu Derneği’nin İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Nişantaşı Eğitim Vakfı desteğiyle 6 Şubat depremlerinden etkilenenler için kurduğu Afet Psikolojik Destek Platformu, hizmet vermeye başladığı günden bugüne 6 binden fazla ücretsiz psikolojik destek verdi. Platformu bugüne kadar 710 bin kişi ziyaret etti.
10.03.2023 Gündem
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde vefat etmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuştu. Gözyaşlarını tutamayan Morgül, iki psikologdan terapi aldığını söyleyerek duygulandıran bir açıklama yaptı.
10.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Psikolojik Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikolojik destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.