Prof. Dr. Şener Üşümezsoy

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy

Son dakika Prof. Dr. Şener Üşümezsoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Şener Üşümezsoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. şener üşümezsoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 prof. dr. şener üşümezsoy haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. şener üşümezsoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması Jeoloji Mühendisi, Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 26 Eylül 2019 tarihinde Silivri’de meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’da olması beklenen büyük deprem tezini çürüttüğünü söyledi. Üşümezsoy, son günlerin tartışma konusu olan Kanal İstanbul’un depremi tetikleyeceği iddialarına ise “ Büyük deprem olacak diye bir şey yok. Jeolojik olarak bakıldığında Kanal İstanbul geçtiği bölgede depremi tetiklemez” diyerek cevap verdi.
10.01.2020 Gündem
Deprem uzmanından ürperten açıklama! Eğer kırılırsa...
Deprem uzmanından ürperten açıklama! Eğer kırılırsa... Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Ayvacık depremiyle ilgili,"Bu son deprem Ayvacık'taki 2 yıl önce olan depremden farklı olarak olarak ana fay hattı Bayramiç fayındadır. Bunun anlamı; bu fay hattında potansiyel olarak bir deprem söz konusudur. Bunun diğer tarafındaki ise Skiros çukurundaki Babakale fay hattı bir düğüm noktasıdır. Skiros fayı kırılırsa Kuzey Ege ve İzmir içinde çok tehlikeli olur" dedi.
22.02.2019 Gündem
Prof. Dr. Üşümezsoy: Depremler Bodrum'dan uzaklaştı
Prof. Dr. Üşümezsoy: Depremler Bodrum'dan uzaklaştı İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Üşümezsoy, depremlerin Bodrum'dan uzaklaştığını ve Bodrumlular'ın artık rahat uyuyabileceklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
"10 gün içerisinde deprem olacak" iddialarına, Üşümezsoy'dan açıklama
"10 gün içerisinde deprem olacak" iddialarına, Üşümezsoy'dan açıklama Prof. Dr. Üşümezsoy, gazetecilerin "10 gün içerisinde büyük bir deprem olabilir mi?" sorusunu, "Büyük depremlerden sonra hep öyle söylentiler oluyor." diye yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Üşümezsoy: Bodrumlular rahat etsin
Üşümezsoy: Bodrumlular rahat etsin Yunanistan'ın Lefkada bölgesinden Bodrum ve Kos arasında saat 01.31'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalar yapan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "Bodrumlular rahat etsin. Bu fay hattında stres boşalmıştır. Tatilciler tatillerine devam etsin" dedi.
29.09.2021 Gündem
Marmara Denizi'ndeki deprem neyi ifade ediyor?
Marmara Denizi'ndeki deprem neyi ifade ediyor? Dün Marmara, bu sabah da Yunanistan depremlerle sarsıldı. Peki bu depremler neyin habercisi, korkmalı mıyız? Uzmanlar yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Deprem profesöründen ilk açıklama
Deprem profesöründen ilk açıklama Büyük deprem için iyi mesaj
29.09.2021 Gündem
Ayaza meydan okudu
Ayaza meydan okudu Prof. Dr. Şener Üşümezsoy doğal güzelliklere dayanamadı ve kıyafetlerini çıkararak spor yaptı
16.03.2012 Yaşam
'Asıl tehlike Bandırma'da!'
'Asıl tehlike Bandırma'da!' İSTANBUL Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof...
29.09.2021 Gündem
Deprem uzmanlarına göre çılgınlık
Deprem uzmanlarına göre çılgınlık “10 km’lik alan etkilenir” Prof...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama!
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama! İstanbul'da deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün İstanbul'un Kartal ilçesi olduğunu ve 3,9 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Uzmanlar İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
19.06.2021 Gündem
Afet İçin 3 Kurtarma Köpeği Fuarda
Afet İçin 3 Kurtarma Köpeği Fuarda İstanbul,“ÇOK GEÇ OLMADAN” mesajıyla afet yönetimini dünyanın gündemine taşıyor!
22.11.2012 Arşiv
Simavlılara müjde!
Simavlılara müjde! Deprem profesörü Şener Üşümezsoy, Simavlılara depremle ilgili müjdeyi verdi...
29.09.2021 Gündem
O profesör yalancı dediklerine inanmayın
O profesör yalancı dediklerine inanmayın Depremi önceden bildiğini iddia edip İstanbul Belediyesi ile 210 bin dolarlık cihaz deneme sözleşmesi yapan Kerimov’u Azeri meslektaşları anlattı: Depremi biliyor ama bir gün sonra
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. şener üşümezsoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.