Prof. Dr. Celal Şengör

Prof. Dr. Celal Şengör

Son dakika Prof. Dr. Celal Şengör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Celal Şengör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Celal Şengör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Celal Şengör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. celal şengör gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 prof. dr. celal şengör haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. celal şengör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem sonrası İstanbul'da kaos olacak! Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi
Deprem sonrası İstanbul'da kaos olacak! Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi İstanbul'da meydana gelecek olası bir deprem için açıklamalar gelmeye devam ederken, Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, son günlerdeki deprem tartışmalarını değerlendirdi. Özener, "Deprem olmaz denilen Konya'da bile deprem oluyor. Onun için bulunduğunuz yeri terk etmek değil, bulunduğunuz yeri depreme hazır hale getirmek lazım. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması lazım ve deprem güvenlikli konutlarda oturuyor olmamız lazım" dedi. Özener, "Türkiye Afet Müdahale Planı'ndan, İl Risk Azaltma Planı'na ve Türkiye Afet Risk Azaltma Planı'na geçtik. Yani deprem olduktan sonra müdahale etmektense depremden önce riskleri azaltma yönünde girişimlerimiz var. Tüm Türkiye için, 81 il için, AFAD tarafından yapılan çalışmalar var. Yapılacak işler belli aslında. Önemli olan yetkili ve sorumlu kuruluşların yapılacak planlamaları harfiyen uygulayıp riskleri azaltması" diye konuştu.
9.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Celal Şengör "Dini değerleri aşağılama" suçlamasıyla ifadeye çağrıldı
Prof. Dr. Celal Şengör "Dini değerleri aşağılama" suçlamasıyla ifadeye çağrıldı Prof. Dr. Celal Şengör, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.
1.09.2022 Gündem
Prof. Dr. Celal Şengör'den tepki çeken sözleri ile ilgili ilk açıklama
Prof. Dr. Celal Şengör'den tepki çeken sözleri ile ilgili ilk açıklama Prof. Dr. Celal Şengör'ün bir öğrencisine kızdığı için "eteğini kaldırıp tokat attığını" canlı yayında anlatması, büyük tepki çekmişti. Prof. Dr. Şengör yankı uyandıran o olayla ilgili açıklamada bulundu.
20.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Celal Şengör hakkında flaş karar! Skandal sözleri tepki çekmişti
Prof. Dr. Celal Şengör hakkında flaş karar! Skandal sözleri tepki çekmişti İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör, sosyal medyada paylaşılan ve bir kadın öğrencisiyle ilgili taciz içerdiği iddia edilen videodaki anlatımı tepki çekti. İTÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, konuya ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtildi.
19.09.2021 Gündem
Celal Şengör'den Kanuni'ye ağır hakaret!
Celal Şengör'den Kanuni'ye ağır hakaret! Prof. Dr. Celal Şengör, “Piri Reis’in hayatındaki en büyük talihsizliği Kanuni Sultan Süleyman gibi bir salağın zamanında doğmuş olmasıdır” dedi.
2.03.2018 Gündem
Marmara depremi için 3 tahmin
Marmara depremi için 3 tahmin Prof. Dr. İbrahim Sürmelihindi Marmara Depremi için 7.2-7.4 ve 7.6 büyüklüğünde üç farklı tahmin bulunduğunu, olası depremde oluşacak tsunamide dalga boyunun 7 metreyi bulabileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Prof. Celal Şengör uyardı: İstanbul depreminin eli kulağında
Prof. Celal Şengör uyardı: İstanbul depreminin eli kulağında Deprem denilince akla gelen önemli isimlerden biri olan Prof. Dr. Celal Şengör Türkiye’nin korkutan gerçeği deprem hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Celal Şengör’den korkutan deprem açıklaması
Celal Şengör’den korkutan deprem açıklaması Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Prof. Dr. Celal Şengör Ege'deki depremlere ilişkin açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
Kapısına dışkı bıraktılar
Kapısına dışkı bıraktılar “Kenan Evren’in yaptığı her şeyi istisnasız onaylıyorum, insanlara dışkı yedirmek işkence değil” diyen Prof...
29.09.2021 Gündem
Depremde en çok hasar görecek bölge!
Depremde en çok hasar görecek bölge! Beklenen depreme karşı Marmara Denizi takibe alındı.
17.12.2014 Arşiv
'Bizans'ı tercih ederim!'
'Bizans'ı tercih ederim!' Aykırı Sorular'a konuk olan Prof. Dr. Celal Şengör çarpıcı açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
'Bizans'ı Osmanlı'ya tercih ederim!'
'Bizans'ı Osmanlı'ya tercih ederim!' Türkiye'nin en önemli bilim adamlarından Prof.Dr. Celal Şengör Aykırı Sorular'a konuk oldu. Enver Aysever'in sorularına tarihi ve bilimsel gerçeklerden örnekler vererek cevaplar veren Celal Şengör sıra dışı yorumlarda da bulundu. Şengör, "Bizans'ı Osmanlı'ya tercih ederim, çünkü Bizans toplumu bilime değer veriyordu" dedi.
29.01.2013 Sinema-Dizi
Ya daha önce deprem olursa
Ya daha önce deprem olursa 17 Ağustos’un 12. yılında, Türkiye’nin deprem konusunda izleyeceği yol şekillendi
29.09.2021 Gündem
YÖK’ün ilk gündemi imam hatip olacak
YÖK’ün ilk gündemi imam hatip olacak Yeni başkanı ve üyeleriyle ilk kez toplanan YÖK Genel Kurulu, bir sonraki toplantıda katsayı uygulamasını görüşecek
29.09.2021 Gündem
YÖK'te kritik denge
YÖK'te kritik denge YÖK Başkanı Prof.Dr.Yusuf Ziya Özcan yarın ilk kez YÖK Genel Kurulu’na başkanlık yapacak
29.09.2021 Gündem
Marmara peş peşe 2 kez sallanacak
Marmara peş peşe 2 kez sallanacak Dünyadan ve Türkiye’den birçok bilimadamıyla marmara fayının kalbine inen Prof.Dr. Celal Şengör'den korkutan deprem senaryosu
29.09.2021 Gündem
Türkiye'yi etkilemez
Türkiye'yi etkilemez Türkiye'nin önde gelen jeoloji profesörleri Türkiye'nin üzerinde bulunduğu Kuzey Anadolu fay hattı ile Asya'nın güneyindeki fayın birbirini etkilemesinin zor olduğunu kaydetti. Ancak aksini düşünen uzmanlar da var
29.09.2021 Gündem
Celal Şengör'den Neler Oluyor Hayatta'ya özel açıklama!
Celal Şengör'den Neler Oluyor Hayatta'ya özel açıklama! Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, Prof. Dr. Celal Şengör’ün açıklamaları konuşuldu.
20.09.2021 Televizyon
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
Bingöl fayı 7’lik depreme gebe
Bingöl fayı 7’lik depreme gebe Yer bilimcileri Doğu Anadolu’da Bingöl’ün deprem alarmı verdiği görüşünde birleşti
29.09.2021 Gündem
Kandilli 10 km. şaştı AKP'li vekil kızdı
Kandilli 10 km. şaştı AKP'li vekil kızdı Depremin merkezini önce "Van", sonra "Hakkari" diye açıklayan Kandilli "Türkiye haritasını ezberleyin" diyen Kılınç'a cevap verdi: "İşimiz acele bilgi vermek. 45 dakikanın hesabını biz yapamayız"
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Celal Şengör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. celal şengör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.