Prof. Dr. Ali Erbaş

Prof. Dr. Ali Erbaş

Son dakika Prof. Dr. Ali Erbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Ali Erbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Ali Erbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Ali Erbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. ali erbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 prof. dr. ali erbaş haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. ali erbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş İstanbul'da müftülerle bir araya geldi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş İstanbul'da müftülerle bir araya geldi Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, "Sizler sadece o ilin müftüsü, diyanet ve din hizmetlerinden sorumlu rehber değilsiniz o ilin bütün yöneticilerine de rehberlik yapmak zorundasınız" dedi.
6.06.2022 Gündem
Kripto para caiz mi?  Sanal Hac ve ibadet sayılır mı? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıkladı
Kripto para caiz mi?  Sanal Hac ve ibadet sayılır mı? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Kripto para caiz mi sorusuna, "Kripto para caizdir denilemiyor. Güvenilir olmadığı ve istismara açık olduğu için caiz diyemeyiz." dedi. 'Sanal Hac ve ibadet olmaz. Metaverse gelişiyor ama bu dinen yapılamaz' diyen Erbaş, "2022'de hac olacak mı açıkcası şu an bilmiyorum. Görüşmelerimiz sürüyor. Şu an belli ülkeden kişileri kabul ediyorlar. Salgın biterse inşallah hasret bitecek" diye konuştu.  
11.02.2022 Yaşam
İstanbul Müftülüğü'ne atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş göreve başladı
İstanbul Müftülüğü'ne atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş göreve başladı İstanbul Müftülüğü'ne atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın da katıldığı törenle görevine başladı.
23.10.2021 Gündem
Ali Erbaş Kastamonu'da Mevlid Kandili Programı'na katıldı
Ali Erbaş Kastamonu'da Mevlid Kandili Programı'na katıldı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kastamonu'da düzenlenen Mevlit Kandili Programı'na katıldı.
17.10.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Bediüzzaman Sempozyumu’nda konuştu
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Bediüzzaman Sempozyumu’nda konuştu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bugün gençliğin iman bilincini güçlendirmek ve inanç dünyasını doğru bilgiyle donatmak ve bu hususta onları zaafa sürükleyen etkenlere karşı önlemler almak hepimizin ideali olmalıdır." dedi.
3.10.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanlığına  Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atandı
Diyanet İşleri Başkanlığına Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atandı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Diyanet İşleri Başkanlığına Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atandı.
16.09.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Dil ile şükür yetmiyor
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Dil ile şükür yetmiyor Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Dil ile şükür yetmiyor. Fiili olarak vererek, infak ederek şükretmemiz lazım. Kurban vesilesi ile Türkiye Diyanet Vakfı olarak; 149 ülkeye ulaşıyoruz. Biz gittiğimiz 149 ülkedeki 25 milyon insana 1 kilo, 2 kilo et götürmüyoruz. Milletimizin cömertliğini götürüyoruz dedi.
8.07.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Yatsı ezanının ardından başlayacak
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Yatsı ezanının ardından başlayacak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bu gece yatsı ezanının ardından camilerin minarelerinden salavatların, tekbirlerin okunup duaların edileceğini belirtti.
8.05.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'ramazan' mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'ramazan' mesajı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ramazan ayı mesajında, "Sahuru, orucu, iftarı, teravihi ve mukabelesiyle hayatımıza sayısız güzellik katan ramazan ayı, kalplerimizde, evlerimizde ve tüm yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturmaktadır" dedi.
12.04.2021 Ramazan
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir? Ali Erbaş'ın sağlık durumu nasıl? Kovid-19 testi pozitif çıktı!
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir? Ali Erbaş'ın sağlık durumu nasıl? Kovid-19 testi pozitif çıktı! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Peki, Diyanet İşleri Başkanı koronavirüse mi yakalandı? Ali Erbaş'ın sağlık durumu nasıl? Ali Erbaş kimdir? Ali Erbaş kaç yaşında? İşte Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın sağlık durumu...
6.03.2021 Gündem
Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Regaip Kandili idrak edildi
Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Regaip Kandili idrak edildi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İnsanlığın ve İslam aleminin savaşlar ve salgın hastalıklarla ve pek çok kötülükle, musibetlerle, felaketlerle, karşı karşıya kaldığı bir süreçten geçtiği şu günlerde bizlere düşen görev, sabrı kuşanmak, musibetler karşısında direnç göstererek ve zorluklarla mücadele etmektir. Asla yılmadan ve umutsuzluğa düşmeden istikamet üzere sebat etmektir." dedi.
18.02.2021 Gündem
Tüm camilerde saat 00:13’te sela okundu
Tüm camilerde saat 00:13’te sela okundu 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde saat 00:13’te Ayasofya Camisi ve 81 ildeki camilerden sela okundu.. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da Beştepe Millet Camii’nden sela okudu.
15.07.2020 Gündem
Bakan Varank duyurdu! 10 bin bilgisayarla yaygınlaştırılacak
Bakan Varank duyurdu! 10 bin bilgisayarla yaygınlaştırılacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İmzalayacağımız protokolle PARDUS, Diyanet'in merkez ve taşra teşkilatlarında kullanılan 10 bin bilgisayarla yaygınlaştırılacak." dedi.
23.06.2020 Ekonomi
Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek yağıyor
Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek yağıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek yağıyor.
31.03.2020 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı'ndan Adnan Oktar açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı'ndan Adnan Oktar açıklaması Yasal düzenlemeden sonra toplam yedi müftü nikâhı gerçekleştiğine dikkat çeken Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, ihtiyaç olmayan yerlere cami yapılmasının zorlaştırılacağını vurguladı. Erbaş, Adnan Oktar'la ilgili soruya da sert sözlerle cevap verdi
31.01.2018 Gündem
Yeni Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile Cumhurbaşkanı Erdoğan yan yana
Yeni Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile Cumhurbaşkanı Erdoğan yan yana Diyanet İşleri Başkanlığına atanan Prof. Dr Ali Erbaş'ın 1996 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf paylaşıldı.
16.09.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rektör ataması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rektör ataması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Erbaş'ı atadı.
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan 'İmam Hatip' talebi
Rusya'dan 'İmam Hatip' talebi RUSYA’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ’Uluslararası Moskova 4’üncü Teoloji Konferansı’na katılan Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Fahri Sağlık, Rusya’nın kendilerinden Türkiye’deki imam hatip liseleri ve ilahiyat fakültelerindeki eğitim modelini talep ettiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya'da görevlendirilen imam ve müezzinleri açıkladı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya'da görevlendirilen imam ve müezzinleri açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya Camii'nde görevlendirilen imam-kayyım ve müezzinleri açıkladı. Erbaş, '3 imam ve 5 müezzin atıyoruz. Belki tarihte ilk defa olacak. Prof.Dr. bir hocamızı imam olarak atıyoruz. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof.Dr. Mehmet Boynukalın hocamızı imam olarak atıyoruz.' dedi.
23.07.2020 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Ayasofya' açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Ayasofya' açıklaması Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin, “Bizim gençliğimiz zincirler kırılacak, Ayasofya açılacak sloganlarını söyleyerek geçti” dedi. Eksiklikleri 24 Temmuz’a kadar tamamlamayı planladıklarını vurgulayan Erbaş, “Biz önce camimizi ziyaret ederek neler gerekiyor hangi konularda ihtiyaç var bunları tespit edeceğiz. Şuana kadar yaptığımız çalışmalar var. Bundan sonra da eksikleri ne ise onları tamamlayacağız. Bunu inşallah 24 Temmuz’a kadar tamamlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
11.07.2020 Gündem
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var... Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Son dakika haberine göre AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı. Deprem sonrası provokatif yorum ve haberler için inceleme başlatılırken, depremin ardından geçen 20. saatte enkaz altında kalan bir kişi daha ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altından kurtarılanların sayısı 44'e yükseldi. İçişleri Bakanı Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ve Sağlık Bakanı Koca, Elazığ'a geldi. Bakanlar bölgede incelemelerde bulundu. AFAD, Elazığ'da meydana gelen depremde 29 kişinin hayatını kaybettiğini, 1542 kişinin yaralandığını açıkladı.
25.01.2020 Gündem
'Lunaparka gitmek isterim!'
'Lunaparka gitmek isterim!' "Salıncakta beni sallamasını istiyorum. Davutoğlu babamla bu şekilde zaman geçirmek istiyorum"
29.09.2021 Gündem
İstifa eden bürokratların tam listesi
İstifa eden bürokratların tam listesi Milletvekili olmak isteyen memurların görevlerinden istifa etme süreleri sona erdi. YENİ
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Ali Erbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. ali erbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.