Prizren

Prizren

Son dakika prizren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prizren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prizren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prizren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prizren gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 prizren haberi bulunmuştur. Tüm prizren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Şentop: Avrupa, göç konusunda Türkiye'ye destek olmadı
Mustafa Şentop: Avrupa, göç konusunda Türkiye'ye destek olmadı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, göçün küresel bir sorun olduğunu belirterek "Belki bundan 25 sene sonra çok daha büyük nüfus hareketliliği olacak. Dünya daha önce de bunu yaşamış. Ne yapmak lazım, aslında basit; savaş yapmayacaksınız, çatışmayacaksınız, insanları kendi doğdukları topraklarda, kendi güvenliklerine, itimatlarına, uygun bir şekilde can güvenliğine sahip olarak, mal güvenliğine sahip olarak yaşayabilecekleri bir ortamı kurmamız lazım" dedi.
4.05.2022 Siyaset
Türk Kızılayı'ndan Kosova'da 6 bin aileye kurban eti
Türk Kızılayı'ndan Kosova'da 6 bin aileye kurban eti Türk Kızılay'ı tarafından Kosova geneline dağıtılmak üzere 150 adet büyük baş hayvan kesilerek 6 bin ihtiyaç sahibi Türk, Boşnak, Arnavut aile dağıtıldı.
11.08.2019 Dünya
Bakan Akar'dan F-35 açıklaması
Bakan Akar'dan F-35 açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD tarafından F-35 projesi kapsamında üç uçağın teslim edildiğini, dördüncü uçağın da bugün teslim edilmesinin planlandığını belirterek, "Hakkımızı, hukukumuzu korumak kaydıyla görüşmeler, temaslar devam ediyor, önümüzdeki günlerde bu durum şekillenecek" dedi.
5.04.2019 Gündem
Avrupa’ya göç, Kosova nüfusunu düşürüyor! 75 euro emekli aylığı...
Avrupa’ya göç, Kosova nüfusunu düşürüyor! 75 euro emekli aylığı... Kosova’da 1998 yılında başlayan savaş ve onun beraberinde getirdiği ekonomik sıkıntı nedeniyle çareyi Avrupa devletlerinde arayan Kosovalılar, kendi ülkelerinin vatandaşlığından çıkıyorlar.
9.02.2019 Dünya
Ziraat Bankası, yurt dışında 100 noktaya ulaştı
Ziraat Bankası, yurt dışında 100 noktaya ulaştı Ziraat Bankası Kurumsal Mimari Grup Başkanı Dr. İlker Met "Karadağ'ın Bar kentinde en son 1878 yılında bir Türk bankası hizmet verdi. 140 yıl sonra Ziraat Bankası olarak Bar kentine tekrar 'merhaba' demekten gurur ve mutluluk duyuyoruz" dedi.
25.01.2019 Ekonomi
"FETÖ'nün aktif olduğu ülkelerin sayısı hızla azalıyor"
"FETÖ'nün aktif olduğu ülkelerin sayısı hızla azalıyor" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) diğer ülkelerdeki faaliyetlerine ilişkin, "Darbe girişiminden sonra faal oldukları ülke sayısı hızlı bir şekilde azalıyor. Çünkü birçok ülke bunların nasıl tehlikeli bir örgüt olduğunu gördü." dedi.
20.10.2018 Gündem
Alman askerleri Kosova'dan ayrılıyor
Alman askerleri Kosova'dan ayrılıyor NATO'nun Kosova’daki Barış Gücü bünyesinde 20 yıl görev almasının ardından Alman askerler, konuşlu olduğu Prizren’den ayrıldı.
5.10.2018 Dünya
Ali Şen'den anlamlı doğum günü sürprizi
Ali Şen'den anlamlı doğum günü sürprizi Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, 39'uncu yaşına giren down sendromlu Fenerbahçe taraftarı Selim Maloku'ya doğum günü sürprizi yaptı.
9.08.2018 Fenerbahçe
Türk bayrağına çirkin saldırı!
Türk bayrağına çirkin saldırı! Kosova'nın güneybatısındaki Prizren'de Türk bayrağına yönelik saldırı gerçekleştirildi.
12.02.2018 Dünya
Mehmetçik için canımız feda
Mehmetçik için canımız feda Zeytin Dalı harekâtını yürüten Mehmetçiğe tüm yurttan destek yağıyor. Atkıdan bereye birçok giysi, sarmadan bala çeşit çeşit yemek yollanıyor. Hatay Valiliği bir açıklama yaparak “Halkımıza minnettarız ama ihtiyaç yok” dedi
26.01.2018 Gündem
Türkiye'nin Prizren Başkonsolosluğuna molotofkokteyli atanlara hapis cezası
Türkiye'nin Prizren Başkonsolosluğuna molotofkokteyli atanlara hapis cezası Türkiye'nin Kosova'nın güneybatısındaki Prizren Başkonsolosluğuna geçen yıl molotofkokteyli atan 5 kişi, birer yıl hapis cezasına çarptırıldı.
24.11.2017 Dünya
Sandıktan Türk belediye başkanı çıktı!
Sandıktan Türk belediye başkanı çıktı! Kosova'da 1 ay süren seçim kampanyası ardından gerçekleşen yerel seçimlerde Kosova'nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa Belediyesi başkanlığını Türkiye'de eğitimini tamamlayan Abdühadi Krasniç kazandı.
23.10.2017 Dünya
Ediz Hun'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü
Ediz Hun'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosluğu tarafından bu yıl Kosova'da ilki gerçekleştirilen 'Prizren Türk Filmleri Festivali', Balkanların en eski açık hava sinemalarından Lumbardhi Sinemasındaki Gala Gecesiyle başladı.
9.09.2017 Dünya
'Erdoğan dünyaya liderlik öğretiyor!'
'Erdoğan dünyaya liderlik öğretiyor!' Kosova Parlamentosu'nun Boşnak milletvekili Duda Balye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör' denilmesine tepki gösterdi: "Erdoğan, hem Avrupa hem dünya için büyük bir liderin nasıl olması gerektiği örneğidir."
22.05.2017 Dünya
ABD'li komutana tokat gibi cevap veren subayın kim olduğu ortaya çıktı!
ABD'li komutana tokat gibi cevap veren subayın kim olduğu ortaya çıktı! İncirlik Üssü'nde ABD askerleri, Özel Kuvvetler mensubu bir Türk subayın sert tepkisi ile 'madara' oldu. Abdullah Ağar'ın gündeme getirdiği subayın kim olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kosova'da toplu mezar bulundu
Kosova'da toplu mezar bulundu Kosova'nın Prizren şehrindeki Ortodoks Mezarlığında beş kişinin ceset kalıntısı bulundu.
24.03.2017 Dünya
Vatandaşlıktan çıkmak için rekor başvuru! Sebebi ise...
Vatandaşlıktan çıkmak için rekor başvuru! Sebebi ise... İşsizlik nedeniyle Avrupa'nın değişik ülkelerine sığınan Kosovalılar, kendi ülkelerinin vatandaşlığından çıkmak için yaşadıkları belediyelere başvuruda bulunuyorlar.
17.06.2021 Dünya
Tuna Nehri dondu
Tuna Nehri dondu Balkanlarda etkili olan soğuk hava dalgası ve fırtına yüzünden Tuna nehrinin Novı Sad bölgesindeki kesimi tamamen dondu.
11.01.2017 Yaşam
Kosova'daki Türk başkonsolosluğuna saldırı
Kosova'daki Türk başkonsolosluğuna saldırı Türkiye'nin Prizren Başkonsolosluğuna molotofkokteyli atıldı
17.06.2021 Dünya
Cezaevinde ölen aktivist için mum yaktılar!
Cezaevinde ölen aktivist için mum yaktılar! Cezaevinde ölen aktivist için Priştine'de başbakanlık binası önününde mum yaktılar
17.06.2021 Dünya
Osmanlı'nın 500 yıl kullandığı cami için restorasyon tepkisi
Osmanlı'nın 500 yıl kullandığı cami için restorasyon tepkisi Osmanlı döneminde inşaa edilen ve 1950'li yıllarda Sırp rejimi tarafından yıklan ancak halen temelleri ve 1 metre duvar yüksekliği bulunan camiinin onarılmaması tepkilere neden oldu.
17.06.2021 Dünya
Kosova'da "Demokrasiye Selam" Sergisi açıldı
Kosova'da "Demokrasiye Selam" Sergisi açıldı Kosova'da Priştine Yunus Emre Enstitüsü ile Kosova'nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa Belediyesi'nin işbirliğiyle Türkiyede 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sırasında Anadolu Ajansı tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan Kosova'dan Türkiye'ye, Demokrasiye Selam AA Fotoğrafları Sergisi açıldı.
17.06.2021 Dünya
Kosova'da Osmanlıca'ya büyük ilgi
Kosova'da Osmanlıca'ya büyük ilgi Kosova'da faaliyete geçen Yunus Emre Türk Kültür Merkezi, dil kurslarına yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor
17.06.2021 Dünya
Prizren'de okullara dağıtılan 'Türkiye haritası' büyük tepki çekti
Prizren'de okullara dağıtılan 'Türkiye haritası' büyük tepki çekti Kosova'da dağıtılan coğrafi haritalarda Türkiye'nin Doğu Anadolu bölgesinin Ermenistan; Güney Doğu Anadolu bölgesinin ise Kürdistan olarak çizildi...
17.06.2021 Dünya
Kosovalılar çocuklarını FETÖ okullarından alıyor
Kosovalılar çocuklarını FETÖ okullarından alıyor Kosova Press'in haberine göre, çok sayıda üst düzey isim çocuklarını FETÖ'ya yakınlığı bilinen Mehmet Akif Koleji'nden almaya başladı.
5.08.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Prizren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prizren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.