Pozları

Pozları

Son dakika pozları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pozları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pozları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pozları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pozları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.264 pozları haberi bulunmuştur. Tüm pozları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştu
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştu Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. 'En İyi Talk Show 'ödülünü alan oyuncu, Kaygılaroğlu'nun gündem olan pozları hakkında ilk kez açıklama yaptı.
10.05.2024 Magazin
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, yeni karelerini yayınladı.
5.04.2024 Magazin
Şarkıcı Zara saçları boyattı, göğüs dekoltesini açtı! Takip et butonuna basan basana...
Şarkıcı Zara saçları boyattı, göğüs dekoltesini açtı! Takip et butonuna basan basana... Şarkıcı Zara sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlülerden. Türküleriyle akıllara 90'lı yıllarda kazınan ancak daha sonrasında repertuarında köklü değişiklik yapan Zara, imajını da komple yeniledi. Sanatçının sahne pozları, güzelliği takip etmeyenlerin bile yüreklerini hoplatmaya yetiyor. Derin göğüs dekoltesini iyice açan Zara, geçtiğimiz günlerde saçlarını da sarıya boyatmıştı.
4.03.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak Oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Temmuz 2023'te Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Çiftten güzel haber geçtiğimiz aylarda geldi.
3.02.2024 Magazin
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barışmıştı. Hacıoğlu, son olatak galaya eski eşiyle katıldı. İkilinin pozları gündem oldu.
23.01.2024 Magazin
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü"
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü" Son olarak Veda Mektubu dizisinde rol alan güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün Tayland tatilinden paylaştığı pozları çok beğenildi. Oyuncu o anları "En güzel günümdü." diye paylaştı.
11.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi Şovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan, sosyal medyada yayınladıkları romantik pozla aşklarına ikinci şansı verdiklerini ilan ettiler.
6.01.2024 Magazin
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu 'Leyla ile Mecnun' dizisinin de rol alan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini ise verdikleri dudak dudağa poz ile ilan etti.
21.12.2023 Magazin
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı Aslı Enver kızının uçağa bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver'in paylaşımı beğeni toplarken, eşi Berkin Gökbudak'tan da hem kızına hem de karısına yorum gecikmedi.
3.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı, kırmızı elbisesiyle verdiği iddialı pozlarla adından söz ettirdi.
27.11.2023 Magazin
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor!
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor! Döneminin en ünlü mankeni Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80'li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.
14.11.2023 Magazin
Yırtmaçlı pozlarını beğenmişti! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu
Yırtmaçlı pozlarını beğenmişti! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu Oyuncu Alina Boz'la evlilik hazırlığı yapan Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabından yayınladığı derin yırtmaçlı pozları beğenmiş, bir saat sonra da beğenisini kaldırmıştı. Sarıkaya'ya, Evirgen'in sosyal medyada gündem olan hamlesi hatırlatıldı.
7.11.2023 Magazin
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, hafif ticari araç ile kamyonun çarpıştığı kazada Mehmet Dilli (64) hayatını kaybetti, Seydihan A. ise yaralandı.
5.11.2023 Gündem
Hadise'nin son pozları çok konuşuldu
Hadise'nin son pozları çok konuşuldu 'Sevmiyo' isimli son şarkısıyla gündemde olan Hadise, sosyal medya hesabından yeni fotoğraflarını paylaştı. Ünlü ismin gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
5.11.2023 Magazin
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonu ile Avusturalya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık’ın (Reis) yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi. operasyonlar sonucunda 37 şüpheli şahıs yakalandı” dedi.
2.11.2023 Gündem
Hadise’nın Cadılar Bayramı pozları! “Bazen sadece iskelet olmak istersin”
Hadise’nın Cadılar Bayramı pozları! “Bazen sadece iskelet olmak istersin” Sahne performansı kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, 'Cadılar Bayramı' pozlarını yayınladı. İskelet ve balkabağı gibi dekorasyonların yanında poz veren ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
2.11.2023 Magazin
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen!
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen! Özgü Kaya, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş' dizisinde birlikte rol aldığı sevgilisi Eren Ören'in doğum gününü Instagram hesabından kutladı.
21.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, "Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum" demişti. Bilic'in yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.
15.10.2023 Magazin
Defne Samyeli'nin yeni tatil pozları olay yarattı! Binlerce beğeni aldı
Defne Samyeli'nin yeni tatil pozları olay yarattı! Binlerce beğeni aldı Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, sosyal medya hesabından tatilde çekilen pozlarını paylaştı.
5.10.2023 Magazin
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı Şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişti. 60 yaşındaki sanatçı, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu. Sürpriz ziyaretin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca, yorum yağmuruna tutuldu.
1.10.2023 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pozları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pozları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.