Poşet

Poşet

Son dakika poşet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan poşet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını poşet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poşet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poşet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.741 poşet haberi bulunmuştur. Tüm poşet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım!
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım! "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Magazin
Taksim’de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı! Binaların altlarına sığındılar
Taksim’de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı! Binaların altlarına sığındılar Taksim’de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanırken, bazıları da kafalarına poşet ve kıyafetlerini geçirerek yağmurdan korunmaya çalıştı.
25.03.2024 Gündem
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
MSÜ kitapçıkları veriliyor mu? MSÜ sınavdan sonra kitapçıkları veriliyor mu?
MSÜ kitapçıkları veriliyor mu? MSÜ sınavdan sonra kitapçıkları veriliyor mu? ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) 3 Mart Pazar günü 81 il ve 108 sınav merkezinde düzenlenecek. 736 bin 894 adayın başvurduğu sınavda, 96 bin 475 kişi görev alacak, 1747 bina ve 33 bin 353 salon kullanılacak.
2.03.2024 Gündem
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Çatalca'da yaklaşık 1 yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mehmet Berberoğlu'nun birlikte alkol aldığı arkadaşları tarafından eşlerine sarkıntılık yaptığı iddiasıyla öldürüldüğü öne sürüldü. Gözaltına alınan 4'ü sağır ve dilsiz 5 şüphelinin gösterdiği ıslah edilmiş dere içinde yapılan aramada poşete konularak atılmış Mehmet Berberoğlu’nun cesedi bulundu.
22.02.2024 Gündem
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Uçuk pek çok sebepten dolayı meydana gelebilir. Sıklıkla dudak, burun ve çene bölgesinde görülür. Oldukça acı veren ve rahatsız edici bir durumdur. Yemek yemeyi, konuşmayı zor hale getirir. İltihaplı olması halinde bulaşabilir, bir virüs çeşididir.
17.01.2024 Sağlık
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Arpacık, göz kapağının dışında meydana gelen, sivilceye benzer bir şişliktir. Sık sık gözünde arpacık çıkan kişiler bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilirler. Gözde arpacık çıkmasının bilinen en önemli nedeni ise, bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. Ama başka nedenler de gözde arpacık çıkmasına neden olabilir.
2.01.2024 Sağlık
Bakanlıktan poşet fiyatı kararı! Resmen değişti
Bakanlıktan poşet fiyatı kararı! Resmen değişti Marketlerin alışveriş poşeti için devlete ödeyeceği tutar, 60 kuruşa yükseldi. Müşteriler ise poşet başına 25 kuruş ödemeye devam edecek.
29.12.2023 Ekonomi
Arpacık Nasıl Geçer? Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Arpacık Nasıl Geçer? Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Arpacık, gözde meydana gelen bir rahatsızlık olarak bilinmektedir. Göz kapaklarında bulunan birçok yağ bezesi olduğunu söylemek mümkündür. Yağ bezelerinin kanal ağızları ise kirpik diplerine açılmaktadır.
27.12.2023 Sağlık
Pendik'te ATM'de işlem yapan iş adamını öldüren şüpheli yakalandı
Pendik'te ATM'de işlem yapan iş adamını öldüren şüpheli yakalandı Pendik'te ATM'den para çekerken silahla saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Emrah Akyıldız'ın katil zanlısı olduğu tespit edilen H.I. Samsun'da yakalandı.
27.12.2023 Gündem
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı Eskişehir'de koku şikayeti üzere adrese giden belediye ekipleri, bir anne ile oğlunun evlerinde biriktirdiği 45 ton çöpü kamyonlarla alıp, temizlik yaptı.
7.12.2023 Gündem
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı Edirne’nin Keşan ilçesinde polisi görünce iç çamaşırında sakladığı uyuşturucuyu çöp konteynerinin altına attığı belirlenen S.A. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Yüksek tansiyon için bire bir, anında düşürüyor! Adeta doğal antibiyotik
Yüksek tansiyon için bire bir, anında düşürüyor! Adeta doğal antibiyotik Antioksidan özelliğe sahiptir, kolesterolü dengeliyor. Doğal antibiyotik özelliği gösterdiğinden dolayı çeşitli hastalıkların oluşmasına engeller, besin değeri oldukça yüksektir. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, sindirim sisteminin hızlandırarak kabızlığa iyi geliyor. Yüksek tansiyon problemini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor, anemiyi engelliyor. Hatay’ın Payas ilçesinde Amanos dağlarında yağışlar sonrası bolluk yaşanıyor. Poşet poşet toplayan bir kişi mantarla kaplı ağaçları cep telefonuyla görüntüledi.
9.09.2023 Sağlık
Tek telefon dolandırıcılarına 8 milyon lirasını kaptırdı! Akılalmaz olay
Tek telefon dolandırıcılarına 8 milyon lirasını kaptırdı! Akılalmaz olay Eyüpsultan’da oturan K.A.S., telefonla kendisini arayıp polis olarak tanıtan kişilere inanarak altın ve paralarını poşet içinde teslim etti. Polis, iki kişiyi yakalarken şüphelilerin poşet içindeki para ve ziynet eşyalarını aldıkları anlar bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
12.08.2023 Yaşam
Poşete zam geldi mi, plastik poşete zam vara mı? Poşet fiyatları ne kadar oldu?
Poşete zam geldi mi, plastik poşete zam vara mı? Poşet fiyatları ne kadar oldu? Poşetlerin geri kazanım katılım payının güncellendi. 1 Ocak 2019’da başlatılan marketlerde poşetlerin paralı olması uygulaması kapsamında poşet başına 25 kuruş ödeniyordu. Plastik poşetlerin ücreti arttı. Peki, Poşet fiyatları ne kadar oldu, plastik poşete zam geldi mi?
2.08.2023 Ekonomi
Plastik poşet ücretleri değişti
Plastik poşet ücretleri değişti Plastik poşet ücretleri güncellendi. 1 Ocak 2019'da başlatılan marketlerde poşetlerin paralı olması uygulaması kapsamında poşet başına 25 kuruş ödeniyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlar plastik poşet ücretleri değişti.
2.08.2023 Ekonomi
Ankara'da suç örgütüne operasyonda 5 kişi tutuklandı
Ankara'da suç örgütüne operasyonda 5 kişi tutuklandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir iş yeri önünde gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili Ankara merkezli İstanbul, Aydın, Denizli ve Ordu'da 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı. Yurt dışında olan suç örgütü lideri E.Y. ile yine yurt dışında olan ve talimatları yönlendiren M.A.'yla ilgili çalışmalar sürdürülüyor.
11.07.2023 Gündem
Çocuklarda kene ısırığına dikkat! Belirtiler hafif, komplikasyonlar ciddi, kanama eğilimi yüksek!
Çocuklarda kene ısırığına dikkat! Belirtiler hafif, komplikasyonlar ciddi, kanama eğilimi yüksek! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı ve sonrasında kene yapışmasına bağlı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış olduğunu, temmuz sonuna kadar artması muhtemel kene yapışmasına karşı dikkatli olunması gerektiğini ve hastalığın ağır seyredebileceğini bildirdi. Acil Servis Uzmanı Yavuz Özmen de çocuklarda KKKA hastalığının daha ciddi komplikasyonlara neden olabileceğine dikkat çekerek ebeveynleri piknik yerlerinde ve açık yeşillik alanlarda çocukları çıplak ayakla dolaşmasına izin vermemesi konusunda uyardı.
9.07.2023 Sağlık
Kolesterolü dengeliyor, tansiyonu düşürüyor! Tam bir doğal antibiyotik
Kolesterolü dengeliyor, tansiyonu düşürüyor! Tam bir doğal antibiyotik Antioksidan özelliğe sahiptir, kolesterolü dengeliyor. Doğal antibiyotik özelliği gösterdiğinden dolayı çeşitli hastalıkların oluşmasına engeller, besin değeri oldukça yüksektir. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, sindirim sisteminin hızlandırarak kabızlığa iyi geliyor. Yüksek tansiyon problemini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor, anemiyi engelliyor. Hatay’ın Payas ilçesinde Amanos dağlarında yağışlar sonrası bolluk yaşanıyor. Poşet poşet toplayan bir kişi mantarla kaplı ağaçları cep telefonuyla görüntüledi.
6.07.2023 Sağlık
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışında talep patladı
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışında talep patladı Kurban Bayramı’nda vatandaşların en çok kullandıkları ürünler arasında olan poşetlerin satışında hareketlilik başladı.
19.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Poşet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poşet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.