Porsche

Porsche

Son dakika porsche haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan porsche ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını porsche haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Porsche

haberleri sayfasında son dakika yaşanan porsche gelişmeleri de dahil olmak üzere 858 porsche haberi bulunmuştur. Tüm porsche haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Magazin
İstanbul'daki korkunç kaza sonrası ‘cezasızlık’ tartışması! Anne ve oğlu için olası hapis cezaları açıklandı
İstanbul'daki korkunç kaza sonrası ‘cezasızlık’ tartışması! Anne ve oğlu için olası hapis cezaları açıklandı İstanbul Kemerburgaz’da ehliyetsiz olarak direksiyonuna geçtiği Porsche marka otomobille 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olduktan sonra annesi tarafından Mısır’a kaçırılan 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un nasıl yargılanacağını hukukçular anlattı Anne ve oğlunun alacağı olası hapis cezaları ile ilgili açıklama geldi.
8.03.2024 Gündem
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları 2023 | Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı, Magnum Porsche kim kazandı? Magnum Porsche kazananlar listesi
Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları 2023 | Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı, Magnum Porsche kim kazandı? Magnum Porsche kazananlar listesi Magnum Porsche Taycan kura sonucu için araştırmalar yoğunlaştı. 2023 Magnum çekiliş sonuçları merak ediliyor. Eylül ayı Magnum 6. dönem çekilişi tamamlandı. Magnum çekiliş sonuçları kazananlar listesi katılımcılar tarafından sorgulanıyor. Magnum çekiliş sonucu kazananların isimleri kimkazandi.com'dan duyurulacak. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Ekim ayı Magnum çekilişi kazanan listesi sorgulama ekranı...
11.10.2023 Ekonomi
Motorlu Taşıtlar vergisi zam oranı! Magnum Porsche Taycan vergisi 2023 ne kadar?
Motorlu Taşıtlar vergisi zam oranı! Magnum Porsche Taycan vergisi 2023 ne kadar? Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ve mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına çıkarılınca, Magnum Porsche Taycan vergisi merak konusu oldu. Peki, Magnum Porsche Taycan vergisi 2023 ne kadar?
10.10.2023 Ekonomi
MAGNUM PORSCHE TAYCAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 2023 ||| Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Magnum Porsche çekilişi kim kazandı? Magnum Porsche çekiliş kazananlar
MAGNUM PORSCHE TAYCAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 2023 ||| Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Magnum Porsche çekilişi kim kazandı? Magnum Porsche çekiliş kazananlar Magnum Porsche çekilişi 2023 ne zaman, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Magnum Porsche çekilişi çubuklardan çıkan kodu gönderenler tarafından bekleniyor. Magnum.com.tr adresinden duyurular takip ediliyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 isim bekleniyor. Peki, Magnum çekilişi kim kazandı, Magnum Porsche çekilişi kime çıktı? Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 detayları…
12.08.2023 Gündem
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çubuklardan çıkan kodu gönderenler Magnum.com.tr adresinden duyurulacak talihliyi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin detayları sorgulanırken, kazanan ismin ne zaman ilan edileceği arama motorlar aracılığıyla öğrenilmeye çalışılıyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 ismi belirlenecek. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 hakkında merak edilenler…
9.08.2023 Ekonomi
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması 'Survivor'da yıllardır sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, 13 Haziran Salı gecesi Nefise Karatay'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı büyük final canlı yayınının ardından Nişantaşı City's'de görüntülendi.
16.06.2023 Magazin
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir?
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir? Modern araçlar, yakıt verimliliğini ve yol tutuşunu iyileştirmek için aerodinamik olacak şekilde tasarlanmıştır. Yine de pek çok otomobil tutkunu, özellikle yarış arabası sürücüleri, performansı artırmak ve tarz katmak için eklenti gövde kitleri takmayı tercih ediyor. Bazen aero kitler olarak adlandırılan bu kitler, tipik olarak yere basma kuvvetini ve araç çekişini artırmaya yardımcı olan difüzörler, ayırıcılar, rüzgarlıklar ve kanarllar gibi öğeleri içerir. Marşpiyeler de bunlardan biridir.
1.06.2023 Gündem
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu
Loto milyoneri dolandırıcıların kurbanı oldu Almanya'da yaşayan Kürşat Yıldırım geçtiğimiz yıl loto ikramiyesini kazandı. Yaşadığı mutluluğu medya aracılığı ile kamuoyuna duyuran Yıldırım dolandırıcıların hedefi oldu. 3 kişiye para dağıtacağını duyuran Yıldırım'ın dolandırılma hikayesinde İstanbul detayı dikkat çekti.
22.01.2023 Yaşam
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı Almanya bu Türk'ü konuşuyor. Geçtiğimiz yılın eylül ayında Alman lotosundan yaklaşık 10 milyon Euro kazanan Kürşat Yıldırım 3 kişiye para dağıtacağını duyurdu. İşte loto milyonerinin tek şartı...
17.01.2023 Dünya
Porsche sahiplerine tazminat
Porsche sahiplerine tazminat ABD’deki Porsche davasında yargı ödemeye onay verdi.
11.11.2022 Otomobil
Thodex nedir, Thodex dolandırıcılık olayı nasıl oldu?
Thodex nedir, Thodex dolandırıcılık olayı nasıl oldu? Kripto para borsası Thodex hakkında yürütülen soruşturma kapsamında aranan Thodex'in kurucusu Fatih Özer Arnavutluk'un Vlora kentinde yakalandı. Thodex kurucusunun yakalanmasının ardından “Thodex nedir, Thodex dolandırıcılık olayı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
30.08.2022 Gündem
Porsche üretimi “farlara” takıldı
Porsche üretimi “farlara” takıldı   Far sıkıntısı, Leipzig'de Panamera'nın üretimini vurdu.
17.08.2022 Otomobil
Elektrikli araçlara özel lastik
Elektrikli araçlara özel lastik Yuvarlanma direnci, kilometre performansı ve araç içi gürültüyü merkezine alan e-mobilite, lastik üreticilerinin lastik geliştirme faaliyetlerini de dönüştürüyor.
20.07.2022 Otomobil
Araba satışında yeni dönem! Sınırlı seçenek
Araba satışında yeni dönem! Sınırlı seçenek Araba satışında yeni dönem. Dev araba firmaları çip krizini aşmak için sınırlı seçenek uygulamasına geçti. Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından yayımlanan verilere göre, Avrupa’da binek otomobil satışları Haziran ayında yüzde 17 düşüşle 1 milyon düzeyine indi. Söz konusu rakamın, 1996’dan bu yana aylık bazda en düşük satış seviyesi olduğuna dikkat çeken uzmanlar, bunda tedarik problemlerinin yanı sıra Avrupa genelinde artan enflasyonun da rol oynadığını belirtiyor. Uzmanlar, bu yıl Avrupa genelinde satışların 10 milyon düzeyinde kalmasının söz konusu olabileceğine dikkat çekiyor. Öte yandan dev araba firmaları müşterilerine kısıtlı seçenekte araba özellikleri sunarak çip krizinin etkisini azaltmayı planlıyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı Küçük birikimleri ile ev veya otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin yatırdıkları paralarla çok sayıda lüks otomobil alındığı ortaya çıktı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kamuoyunda ‘evim şirketi’ olarak da bilinen firmaların ‘kendi üzerine’ kayıtlı 37 otomobili satışa çıkardı. 28 milyon TL değerindeki otomobiller arasında çok sayıda Mercedes-Benz ve Audi’nin yanı sıra Porsche ve Bentley gibi lüks segmentteki otomobiller de yer aldı. Tasfiye sürecindeki şirketlerin varlıkları satılarak, tasarruf sahiplerinin birikimleri ödenmeye çalışılıyor.
4.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Porsche ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki porsche haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.