Popo

Popo

Son dakika popo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan popo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını popo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Popo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan popo gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 popo haberi bulunmuştur. Tüm popo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti! Arjantinli aktris Silvina Luna, 2011’de yaptırdığı popo kaldırma ameliyatından sonra yakalandığı böbrek hastalığı nedeniyle 43 yaşında öldü.
3.09.2023 Magazin
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik"
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik" Albümleri en çok satanlar listesinde yer alan Dua Lipa, arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. Şarkıcı yeni yıl için fazla iddialı bir elbise seçti. Lipa'nın dekoltesini görenler inanamadı.
2.01.2023 Magazin
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım! Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Berfu Yenenler, 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve bakın takipçilerine nasıl cevap verdi.
8.11.2022 Magazin
Khloe Kardashian'dan bikinili paylaşım geldi!
Khloe Kardashian'dan bikinili paylaşım geldi! Reality şov yıldızı Khloe Kardashian popo ve basen bölgesine bolca enjeksiyon yaptırmıştı. Son dönemde bunları eritmeye çalışan Khloe Kardashian'ın vücudunun deforme olduğu iddiaları vardı. İddialar gündemdeyken ünlü yıldız bikinili pozunu paylaştı.
12.09.2022 Magazin
Sağlıklı kiloya inmek ve kiloyu korumak için neler yapılabilir?
Sağlıklı kiloya inmek ve kiloyu korumak için neler yapılabilir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, sağlıklı kiloya sahip olmak, korumak ve kas oranını artırmaya yardımcı olan estetik işlemleri hakkında merak edilenleri anlattı.
26.07.2022 Sağlık
Menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk
Menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk Menopoz döneminde değişen tek şeyin adetlerin kesilmesi olmadığını dile getiren Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek uzmanı Dr. Öğr. Ü. Melis Gökçe Koçer Yazıcı, hormon seviyelerinin menopozla birlikte düşmesi ile kadınların yeni sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulunarak menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk hakkında bilgi verdi.
23.05.2022 Sağlık
Kızı bakkala gitmek istemeyince şüphelendi! Bakkaldan 4 çocuğa iğrenç istismar
Kızı bakkala gitmek istemeyince şüphelendi! Bakkaldan 4 çocuğa iğrenç istismar Kocaeli’de 12 yaşından küçük 5 çocuğa karşı cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan bakkal yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, ’Sarkıntılık suretiyle zincirleme şekilde on iki yaşından küçük çocuğun basit cinsel istismarı’ suçunu işlediği belirlenen sanığı indirim uygulanmaksızın 28 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.
5.04.2022 Yaşam
Love Island’ın yıldızı Anna Vakili popo ameliyatı için Türkiye'ye geldi! Takipçileriyle paylaştı...
Love Island’ın yıldızı Anna Vakili popo ameliyatı için Türkiye'ye geldi! Takipçileriyle paylaştı... Love Island’ın yıldızı Anna Vakili poposuna yaptırdığı ameliyatı yeterli bulmadı ve bir kere daha ameliyat olmak için kardeşiyle araştırma yapmadan Türkiye'ye geldi. Ucuz olduğu için hemen ameliyata giren Anna Vakili kötü bir deneyim yaşadı ve takipçileriyle bunu paylaştı.
24.03.2022 Magazin
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler!
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler! Küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek yöntemleri anlattı.
22.02.2022 Sağlık
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü!
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş (50), 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
Kadınlarda rahimi daraltıyor, kısırlığa neden oluyor!
Kadınlarda rahimi daraltıyor, kısırlığa neden oluyor! Rahim içi şekil bozuklukları grubunda yer alan rahim perdesi sık karşılaşılan problemlerden biridir. Uterin septum yani halk arasındaki bilinen adı ile ‘Rahim Perdesi’ rahimin doğuştan gelişen bir anomalisi olduğunu belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Onur Meray, kısırlığa neden olan rahim perdesi hakkında merak edilenleri anlattı.
6.12.2021 Sağlık
Cildi sıkılaştırıyor, yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırıyor!
Cildi sıkılaştırıyor, yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırıyor! Cilt sıkılaştırıcı etkisi ile sarkmış ciltlerde görümün düzelmesini sağlayan Dmae, kırışıklıkların azaltılmasında kullanılan antioksidanlardan biri. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar Dmae’nin cilde faydalarını ve Dmae’nin bulunduğu yiyecekler hakkında bilgi verdi.
27.11.2021 Sağlık
Edis'in kalçası olay oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor...
Edis'in kalçası olay oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor... Zeynep Bastık ile yaptığı seksi dansla bir süre gündemden düşmeyen Edis'in son konserinde kalçası dikkat çekti. Çıkan görüntülerin ardından 'Edis'in poposu takma mı' tartışması sosyal medyada gündem oldu.
5.11.2021 Magazin
Kilo verme sonrası yüzdeki sarkma ve yorgun görüntü giderilebiliyor
Kilo verme sonrası yüzdeki sarkma ve yorgun görüntü giderilebiliyor Fazla kiloları nedeniyle mide küçültme ameliyatı olanların ardından vücuttaki sarkmaları önlemek için operasyon geçirdiğini ancak yüz germe işlemini ihmal ettiğini söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Kelahmetoğlu, “Özellikle fazla kilo verenlerin yüzlerinde de sarkma olabildiği için bu kişiler olduğundan yaşlı görülebiliyor. Böyle durumlarda yüz germe ameliyatı gereklidir. Bu işlem 50 yaş üstünde yapıldığında kişi 15 yaş genç gibi görünebiliyor” dedi.
17.09.2021 Sağlık
Yaz kazalarına dikkat! Büyük risk taşıyor!
Yaz kazalarına dikkat! Büyük risk taşıyor! Yaz aylarında sıklıkla küçük çapta kazalar ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Ancak küçük kazalar da bazı riskleri beraberinde getiriyor. Yazın karşılaşılabilecek kazalarda da ilk ve doğru uygulamanın hayat kurtardığını dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Ferudun Çelikmen yaz kazalarında yapılması gerekenleri anlattı.
21.08.2021 Sağlık
Kendi yağınızla güvenle şekillenin!
Kendi yağınızla güvenle şekillenin! Estetik cerrahide son yıllarda popo şekillendirme popüler uygulamalardan biri. İmplant kullanmadan sadece kişinin kendi fazlalık yağlarını değerlendirerek popo hacmini artırmak mümkün. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete, ultrason eşliğinde kalça şekillendirme ameliyatlarını anlattı.
5.07.2021 Sağlık
Miyomlar sinsi ilerliyor, belirti vermiyor!
Miyomlar sinsi ilerliyor, belirti vermiyor! Kadınların yaklaşık yüzde 30’unda miyom görülüyor ve kadınların büyük bir çoğunluğunun bundan haberi bile olmuyor. Çünkü miyomların çok büyük bir kısmı belirti ve klinik bulgu vermez. Ancak kadınların bazılarında miyomlar anormal kanamaya neden olabilir. Anormal kanama ve kitle şeklinde kendisini gösteren miyomlar tüm karın içini dolduracak kadar büyüyebilir. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Prof. Dr. Murat Naki, genellikle belirti vermediği için sinsice ilerleyen miyomları anlattı.
22.12.2020 Sağlık
Kombine estetik operasyon nedir?
Kombine estetik operasyon nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, kombine estetik operasyonlar ile birden fazla estetik sorunun giderilebileceğini belirtti.
27.07.2020 Sağlık
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm Estetikte son dönemde abartıdan uzak, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıran operasyonların tercih edildiğine vurgu yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Zereyak, “Kişinin gerek özel, gerek sosyal hayatında sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratıyor” ded
24.02.2020 Sağlık
Oyun terapisi çocuğun içsel dünyasını ortaya çıkarıyor
Oyun terapisi çocuğun içsel dünyasını ortaya çıkarıyor Klinik Psikolog Yasemin Kamalı, "Çocuk, oyun terapisi aracılığı ile kendi içsel yaşantılarını, zorlandığı alanları ifade ediyor. Bilinç dışı arzularını, korkularını, bastırdığı alanları oyun yolu ile bazen sansürle bazense sansürsüz ortaya koyar, bunu bize duyururken kendi de somut bir şekilde duymaya başlar." dedi.
18.01.2020 Sağlık
Ameliyatsız değişim artık mümkün
Ameliyatsız değişim artık mümkün Teknolojideki gelişimle birlikte, her yıl estetik trendleri değişse de genç, diri ve ışıldayan bir cilt ile yıllara meydan okuyan bir vücuda sahip olma isteği hiç değişmiyor. Yılın estetik trendleri de teknolojik gelişmelerle, bu isteklere daha hızlı ve kolay cevap veren ameliyatsız uygulamalarla şekillenmeye başladı.
9.12.2019 Sağlık
Zayıflama sonrası vücut problemlerine dikkat
Zayıflama sonrası vücut problemlerine dikkat Op.Dr. Diren Çelik, zayıflama sonrası vücut problemlerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
15.11.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Popo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki popo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.