Popçu

Popçu

Son dakika popçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan popçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını popçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Popçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan popçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.191 popçu haberi bulunmuştur. Tüm popçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadım
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadım Simge Sağın, YouTube’da yayınlanan “Bize Kaldı” programına konuk oldu. “Aşkın Olayım” şarkısının başarısı hakkında konuşan ünlü popçu, “Senin bununla ilgili bir çaban oldu mu?” sorusunu da yanıt verdi.
17.04.2024 Magazin
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor'
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor' Popçu Demet Akalın, X (Twitter) hesabından bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapla şaşırttı. Takipçisinin "Nisan'da şarkı çıkar" dediği Akalın'ın verdiği astrolog cevabı çokça yorum aldı.
5.04.2024 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Magazin
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı!
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı! İtalya'nın başkenti Roma'da iki sene önce sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, önceki gece eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. İkilinin 23 milyon TL değerindeki yeni araçları dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve popçu Serdar Ortaç, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. 2024'e sahnede 'merhaba' diyen sanatçılar, yeni yıl coşkusunu ikiye katlarken, geceye özel hazırladıkları repertuvarlarıyla müzik ziyafeti sundular.
1.01.2024 Magazin
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş!
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş! Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Retrograde' ve 'Sır' şarkılarında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Diplo'ya Kapadokya'yı gezdirmişti. Kadıköy'de görüntülenen Tilki, ünlü DJ ile gezileri hakkında konuşarak; Diplo'ya Ankara havası dinlettiğini açıkladı.
1.12.2023 Magazin
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Magazin
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı Sosyal medya platformları üzerinden Eda Dora ile aşk yaşadığını duyuran ünlü popçu Murat Dalkılıç, sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı. İkilinin dövmelerini ve bu dövmelerin anlamlarını paylaşan Dora, bu özel anıyı Instagram sayfasının hikayeler bölümünde takipçileriyle paylaştı.
26.11.2023 Magazin
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Real Love' şarkısında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Dillon Francis'i Kapadokya'yı gezdirdi. İki arkadaşın sonraki rotası İstanbul olacak.
23.11.2023 Magazin
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım! Şarkıcı Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da nikâh masasına oturmuş, Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Etiler'de görüntülenen 47 yaşındaki popçu, ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirirken, altı yaşındaki oğlu hakkında konuştu.
18.11.2023 Magazin
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor Şarkıcı Derya Uluğ yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi Asil Gök ile Dubai’de tatil yapıyor.
16.11.2023 Magazin
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, romantik pozlarını sosyal medyadan paylaştı.
13.11.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ile yollarını ayırmasının ardından Çağla Boz'la yeni bir aşka yelken açmıştı, ancak çift kısa bir süre sonra yollarını sessiz sedasız ayırdı.
14.10.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yeni Berkay açıklaması! 'Çok ağzım yandı, Allah'a havale ettim'
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yeni Berkay açıklaması! 'Çok ağzım yandı, Allah'a havale ettim' 'Survivor' yarışmasıyla adını duyurduktan şarkıcılığa soyunan Aleyna Kalaycıoğlu, "Berkay ile sıkıntılı olaylar yaşadım. Şarkım üzerinden kazandığım haklarımı alamadım" ifadelerini kullanmış ve Berkay için zehir zemberek sözler söylemişti. 'Survivor 2024 All Star' kadrosunda da yer alacağı duyurulan Kalaycıoğlu, ünlü popçu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.
14.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.
11.10.2023 Magazin
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile 'Aşkın Olayım' parçası hit olan Simge Sağın, İstanbul’daki 5’inci açık konserini vererek, yaz sezonunu kapattı. 'Harcandıkça' şarkısını söylerken seyirciyle dertleşen popçu, "Başımıza ne geliyorsa ya sevmek yüzünden ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum harcayanlara" dedi.
1.10.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu!
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, son olarak geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmişti. O zamandan beri hayatında kimse olmayan popçu, yeni aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilan etmişti. Dalkılıç, son olarak sevgilisiyle yeni bir paylaşım yaptı.
19.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Popçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki popçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.