Polis Okulu

Polis Okulu

Son dakika POLİS OKULU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan POLİS OKULU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını POLİS OKULU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.950 polis okulu haberi bulunmuştur. Tüm polis okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Feci kaza! Niğde'de minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Niğde'de minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı Niğde’de minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Osman Uğur'un polis okulu öğrencisi olduğu, ağır yaralı Halime Ş. ile de bir süre önce nişanlandığı öğrenildi.
27.07.2023 Gündem
Cinayetle suçlandı, şantajdan 2,5 yıl hapisle cezalandırıldı
Cinayetle suçlandı, şantajdan 2,5 yıl hapisle cezalandırıldı Erzurum'da intihar eden iş arkadaşı Dilara Köç'ün (20) ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan Çağla Fatmanur Eğilmez, 'Taksirle ölüme neden olma’ suçundan beraat ederken, 'şantaj' suçundan 2 yıl 6 ay 25 gün hapis ve 30 bin lira para cezasına çarptırıldı.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki göstererek, "Böyle bir teşkilata nasıl olur da 'Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak suretiyle kapatıyor' dersiniz, bu ne insafsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok" ifadelerini kullandı.
1.11.2022 Siyaset
17 yaşındaki oğlu yaptı, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı! 'Git anneni 2 bacağından da vur'
17 yaşındaki oğlu yaptı, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı! 'Git anneni 2 bacağından da vur' Adana’dan Diyarbakır’a gelen oğlu Y.T. (17) tarafından pompalı tüfekle vurulan Hediye T. (36), ayaklarının kangren olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, "Yürümek istiyorum. Bacağıma bir çare bulsunlar. Bir de çocuğumu istiyorum, başka bir şey istemiyorum" dedi. Hediye T., oğlunun, ayrıldığı eşinin dolduruşuna geldiğini ileri sürerek, "Oğlum beni çok sever. Çocuğumu artık öyle bir şekilde dolduruşa getirdi ki bana düşman kesildi" diye konuştu.
30.09.2022 Yaşam
Polis okulu ablalarından sorumlu FETÖ şüphelisi Fatma D. yakalandı!
Polis okulu ablalarından sorumlu FETÖ şüphelisi Fatma D. yakalandı! Adana’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Fatma D., polis ekiplerince yakalandı. ByLock kullanıcısı olduğu ve polis okulu ablalarının kaldığı evlerden sorumlu belirtilen Fatma D. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
21.03.2021 Gündem
Resmen değişti! 12 ay şartı kaldırıldı...
Resmen değişti! 12 ay şartı kaldırıldı... Binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan değişiklik ile 12 ay şartı kaldırıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, lüzum görmesi halinde, polis okulundan mezun olan öğrencilere tam teşekküllü sağlık raporu aldırabilecek. Ayrıca öğrenciliğe girişte aldırılan giriş raporlarının memuriyete giriş raporu olarak kabul edilebilmesi için üzerinden 12 ay geçmemesi şartı kaldırıldı.
18.03.2021 Eğitim
Trabzon İl Emniyet Müdürü Alper'in konuşması tüyleri diken diken etti!
Trabzon İl Emniyet Müdürü Alper'in konuşması tüyleri diken diken etti! Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, polis okulunda yaptığı konuşmayla sosyal medyanın gündemine oturdu. FETÖ terör örgütüne tepki gösteren Alper, "O tankı 'benim kendi vatandaşımın üzerine sür' diye öğretilmedi. 'Savaşta düşmanın üzerine sür' diye öğretildi" dedi. Büyük beğeni toplayan konuşmanın görüntüleri sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.
12.12.2020 Gündem
Malatya’da FETÖ operasyonu! 4 gözaltı
Malatya’da FETÖ operasyonu! 4 gözaltı Malatya’da FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
23.10.2020 Gündem
İstanbul ve Ankara merkezli FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var...
İstanbul ve Ankara merkezli FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var... Çok sayıda ilde dev operasyon başladı. İstanbul'da FETÖ'nün mahrem imam, Ankara'da avukatlık, Balıkesir'de polis okulu yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmalarda çok sayıda gözaltı var.
11.09.2020 Gündem
Polis okulu arsası için karar verildi! 1.5 milyarlık proje...
Polis okulu arsası için karar verildi! 1.5 milyarlık proje... Atatürk Havalimanı’na komşu polis okulu arsası için son karar verildi. Arsa sahibi Emlak Konut GYO bu alanda 180 konut ve 60 villalık bir proje hayata geçirecek. İnşaat tamamlandığında projenin değeri yaklaşık 1.5 milyar lira olacak.
23.06.2020 Ekonomi
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var Bursa, Gaziantep, Tokat ve Balıkesir merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonu başladı. Operasyonlarda aralarında muvazzaf askerler ve polislerinde de de bulunduğu çok sayıda gözaltı var.
8.06.2020 Gündem
Karlov suikastı davasında Adil Öksüz itirafı
Karlov suikastı davasında Adil Öksüz itirafı Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un o sırada görevde olmayan polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Örgütün MİT'teki bir grup mensubundan sorumlu olduğunu kabul eden BTK çalışanı Salim Z. isimli tanık, "FETÖ'nün TSK imamı Adil Öksüz'ü MİT'e angaje gösteren sahte belgeyi kendisinin hazırladığını" itiraf etti.
3.03.2020 Gündem
Adana merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu: 20 gözaltı kararı
Adana merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu: 20 gözaltı kararı Adana merkezli 13 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik şafak operasyonu düzenlendi.
26.02.2020 Gündem
Adana merkezli 17 ildeki FETÖ operasyonu!
Adana merkezli 17 ildeki FETÖ operasyonu! Adana merkezli 17 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda yakalanan 32 şüpheli adliyeye getirildi.
29.06.2019 Gündem
Polis okulu borçlanması 5434 sayılı kanuna tabi olmanızı sağlamaz
Polis okulu borçlanması 5434 sayılı kanuna tabi olmanızı sağlamaz Polis meslek yüksekokulu öğrencileri hangi tarihten itibaren sigortalı sayıldı?
26.05.2019 Emekli
Aksaray merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu
Aksaray merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu Operasyonda, örgütün polis okulu öğrencilerine mahrem imamlık yaptıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkartılan 15 şüpheliden 8'i gözaltına alındı
18.04.2019 Gündem
Bakan açıkladı! 5 ton esrar ele geçirildi
Bakan açıkladı! 5 ton esrar ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da 5 ton esrar ele geçirildiğini açıkladı.
12.02.2019 Gündem
Türkiye Kolombiya'daki terör saldırısını kınadı
Türkiye Kolombiya'daki terör saldırısını kınadı Dışişleri Bakanlığı Bogota'da gerçekleşen terör saldırısı için, "Bu menfur terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
18.01.2019 Dünya
Kolombiya'daki terör saldırısında ölü sayısı 21'e çıktı!
Kolombiya'daki terör saldırısında ölü sayısı 21'e çıktı! Polis Teşkilatı, başkent Bogota'daki General Santander Polis Okulu'na bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında ölenlerin sayısının 21'ye yükseldiğini duyurdu.
18.01.2019 Dünya
Kolombiya'nın başkenti Bogota'da terör saldırısı
Kolombiya'nın başkenti Bogota'da terör saldırısı Kolombiya'nın başkenti Bogota'daki General Santander Polis Okulu önünde düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
17.01.2019 Dünya
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastine ilişkin 9'u tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın görülmesine başlandı. Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın polis okulundan sınıf arkadaşı sanık Kadir Şamlı, FETÖ'nün "sohbet" adı altında düzenlediği toplantılarda Altıntaş'ı gördüğünü söyledi.
8.01.2019 Gündem
Gün boyu sürdü! Tam o anda...
Gün boyu sürdü! Tam o anda... Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) polis adayları, hem teorik hem de pratik anlamda zorlu bir eğitim sürecinden geçirilerek mesleğe hazırlanıyor.
29.12.2018 Gündem
Gaziantep Polis Okulu'nda çok sayıda öğrencide zehirlenme belirtisi
Gaziantep Polis Okulu'nda çok sayıda öğrencide zehirlenme belirtisi Gaziantep Polis Okulu'nda eğitim gören çok sayıda öğrenci, zehirlenme şikayetiyle hastanelik oldu.
12.12.2018 Yaşam
FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi cinayetin ardından ortaya çıktı
FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi cinayetin ardından ortaya çıktı Kütahya’da Gülen cemaati ile çocuk yaşta tanışan FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi Ankara'da sevgilisi tarafından öldürülen Emine Çakır'ın cinayetinin ardından ortaya çıktı.
2.12.2018 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Bomba detaylar ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Bomba detaylar ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Çok önemli toplantı alanlarını vurduk" sözleri ile duyurduğu 16 Haziran'da gerçekleştirilen 'Büyük Kandil Operasyonu'nun detaylarına ulaşıldı.
22.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polis Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.