Plüton

Plüton

Son dakika plüton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan plüton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını plüton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plüton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plüton gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 plüton haberi bulunmuştur. Tüm plüton haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Güneş de var Plüton da: Astrolog Dinçer Güner 3 burç için 48 saat süre verdi!
Güneş de var Plüton da: Astrolog Dinçer Güner 3 burç için 48 saat süre verdi! Güneş ve Plüton arasındaki açının etkisinin 2 gün süreceğini söyleyen astrolog Dinçer Güner, hayatımızda neyin işe yaramadğına artık karar verme zamanın geldiğini ifade etti. 3 burç için 48 saat süre veren Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
21.03.2024 Astroloji
Plüton'un desteği 12 burçta olacak: Astrolog Dinçer Güner 18-24 Mart haftasında 3 burç için Ay Tutulması müjdesi verdi
Plüton'un desteği 12 burçta olacak: Astrolog Dinçer Güner 18-24 Mart haftasında 3 burç için Ay Tutulması müjdesi verdi Plüton'un güçlü desteğinin bu hafta 12 burcu etkisi altına alacağını söyleyen Astrolog Dinçer Güner, kötü alışkanlıklardan kurtulmak için harika bir hafta yaşanacağını ifade etti. Ay Tutulması'nın 3 burç için müjdeli haberler getireceğini açıklayan Dinçer Güner'den 18-24 Mart 2024 haftasında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
18.03.2024 Astroloji
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece?
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece? Evren, kainat olarak da bilinen muhteşem bir yerdir ve içinde birçok gök cismi, yıldız ve gezegen bulunur. Bu yapılar arasında en soğuk yerler de vardır.
28.01.2024 Gündem
Plüton Kova Burcunda! Astrolog Aygül Aydın: Güç el değiştiriyor, deşifreler başlıyor!
Plüton Kova Burcunda! Astrolog Aygül Aydın: Güç el değiştiriyor, deşifreler başlıyor! Plüton, 225 yıl sonra Kova burcunda... Hayatta bir kere deneyimleyebileceğimiz bu astrolojik gelişme en son 1778 ile 1798 arasında gerçekleşmişti. O dönemde dünya tarihini etkileyen pek çok devrim meydana geldi. Astrolog Aygül Aydın, Plüton'un Kova'ya geçişini yorumladı...
18.01.2024 Astroloji
Joe Biden kaybedecek, Putin'e suikast var! Satürn ile Mars kavuşuyor, ikinci salgın kapıda! Astrologlar 2024 sürprizini açıkladı!
Joe Biden kaybedecek, Putin'e suikast var! Satürn ile Mars kavuşuyor, ikinci salgın kapıda! Astrologlar 2024 sürprizini açıkladı! Hande Kazanova ve Aygül Aydın, Plüton'un Kova'ya geçişi ve Satürn ile Mars'ın kavuşumunu yorumladı. Önümüzdeki 20 yılı değiştirecek gelişmelerin 2024 yılında yaşanacağını belirterek, dünya siyaserini kökünden değiştirecek olayları açıkladı. İkinci salgın riskine değinen iki astrolog, Amerikan başkanı Joe Biden'in seçime girmeyebileceğini, Putin'in ise ihanetle sınanacağını söyledi.
3.01.2024 Astroloji
İkizler burcu 2024'te değişim rüzgarlarına hazır 💨  Astrolog Aygül Aydın, İkizler için yeni hedefi verdi!
İkizler burcu 2024'te değişim rüzgarlarına hazır 💨  Astrolog Aygül Aydın, İkizler için yeni hedefi verdi! Ünlü Astrolog Aygül Aydın, 2024'ün ilk gününde İkizler burcunun geleceği hakkında paylaşım yaptı. Aydın, İkizler burcunun 2024 yılında değişim için hazır olduğunu belirtti.
1.01.2024 Astroloji
Başak burcu için 2024 odaklanma ve dönüşüm yılı: 🗨️ Astrolog Aygül Aydın, Başaklar için yeni bir yol açıkladı!
Başak burcu için 2024 odaklanma ve dönüşüm yılı: 🗨️ Astrolog Aygül Aydın, Başaklar için yeni bir yol açıkladı! Ünlü Astrolog Aygül Aydın, yılın ilk gününde Başak burcunun geleceği hakkında paylaşım yaptı. Aydın, Başak burcunun 2024 yılının odaklanma ve dönüşüm yılı olacağının altını çizdi.
1.01.2024 Astroloji
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya ile beraber birçok farklı gezegen güneşin etrafında döner. Güneş çok güçlü bir yer çekimine sahiptir ve böylece gezegenleri etrafında döndürür. Aynı zamanda dünyanın ısı kaynağı olarak da öne çıkar. Bu sebepten dolayı ve dünyanın şekli ile dönüşüne bağlı olarak mevsimler ortaya çıkar.
26.12.2023 Eğitim
Güneş sistemi, dokuzuncu gezegen olmadan neden bir anlam ifade etmiyor? İşte sistemimizde gizlenen dev gezegen!
Güneş sistemi, dokuzuncu gezegen olmadan neden bir anlam ifade etmiyor? İşte sistemimizde gizlenen dev gezegen! Bildiğimiz Güneş sistemi, dokuzuncu gezegen olmadan neden bir anlam ifade etmiyor?
2.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünya çekirdeği durdu mu, ters mi dönüyor? Dünya çekirdeği ters dönerse ne olur?
Dünya çekirdeği durdu mu, ters mi dönüyor? Dünya çekirdeği ters dönerse ne olur? Dünya çekirdeği durdu mu, ters mi dönüyor? Dünya çekirdeği ters dönüyor iddiaları vatandaşları şaşkına çevirdi. Sismik dalgaların Dünya’nın derinliklerindeki rotalarını izleyen bilim insanları, "son on yılda çok az değişiklik" olduğunu keşfederek Dünya'nın iç çekirdeğinin dönüşünün durakladığını ve yıllar içinde döngünün, bir yönden diğerine evrildiğini belirtiyor. Peki, Dünya çekirdeği ters dönerse ne olur?
31.01.2023 Gündem
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda Son dönemlerde oynadığı rollerle adından söz ettiren Sera Kutlubey ile hem oyunculuğuyla ilgili hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu ihanet sorusuna şaşırtan bir cevap verirken kendisine uğur getirdiğine inandığı ritüeli de ilk kez açıkladı!
25.01.2023 Magazin
Gezegenlerden yılbaşı sürprizi! İlk kez olacak, aralarında o da var
Gezegenlerden yılbaşı sürprizi! İlk kez olacak, aralarında o da var Yılbaşı akşamı 5'i çıplak gözle, 2'si teleskopla 7 gezegen aynı anda görülebilecek. 7 gezegene, dolunaya çok yakın evresiyle Ay da eşlik edecek. Gezegenlikten çıkartılan Plüton ise 20-30 santim çaplı teleskoplarla izlenebilecek. TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi Müdür Vekili Dr. Tuncay Özışık, "Merkür ve Venüs batı ufku civarında, süreleri kısa. Fakat Jüpiter, Satürn ve Mars, gece yarısı sonrasına kadar rahatlıkla gözlenebilir" dedi.
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Meteor yağmurunda göğe bakma kuyruğu!
Meteor yağmurunda göğe bakma kuyruğu! Astronomi tutkunlarının buluşma noktası olan Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği tüm hızıyla sürerken meteor yağmuru katılımcılara heyecanlı dakikalar yaşattı. Astronomi meraklıları, etkinlik alanına kurulan teleskopların önünde ‘göğe bakma kuyruğu’ oluşturdu. Etkinlik boyunca 630 saatlik gözlem yapıldı.
21.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır?
Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? Astroloji pek çok yönüyle bize farklı bakış açıları sunar. Güneş burcu, yükselen burçlar, ay burcu ve hatta belki de gezegensel yerleşimler bunlardan birkaçı. Astrokartografi, gezegenlerin yaşam tarzınıza ve refahınıza dahil etmenin yollarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ruhunuzu dinlendirecek, kendinizi huzurlu hissedeceğiniz yeni bir yer keşfetmek için burcunuzun özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Peki, Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? Astrokartografi sembolleri neler? İşte detaylar…
5.09.2022 Astroloji
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı!
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı! 'Babam ve Ailesi' 'Zalim İstanbul’ gibi dizilerle ünlenen Sera Kutlubey geçtiğimiz günlerde ‘Plüton’un Düş’üşü’ adlı kitabını yayınlamıştı. İmza günü için Bodrum’a giden oyuncu deniz sezonunu da açtı.
5.07.2022 Magazin
Akrep burcu gezegeni nedir? Akrep burcu hangi gezegeni temsil ediyor?
Akrep burcu gezegeni nedir? Akrep burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Akrep burçları öncülüğü ile bilinen ve aldığı enerjiyi etrafına saçma konusunda başarılı olan burçlardan birisidir. Astroloji ile ilgili olan kişiler akrep burcu gezegeni hakkında merak etmektedir. Peki, akrep burcu gezegeni nedir? Akrep burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Sizlere akrep burcu gezegeni hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
10.01.2022 Astroloji
Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri?
Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri? Ay tutulması ne zaman, saat kaçta başlayacak? 19 Kasım bugün gerçekleşecek ay tutulması yüzyılların en uzun ay tutulması olacak. Parçalı ay tutulmasının 3 saatten fazla sürmesi öngörülüyor. Ay tutulmasını izlemek isteyenler Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri? Sorularına yanıt arıyor.
19.11.2021 Yaşam
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi...
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi... Blue Origin'in 7 GB'tan büyük PDF halindeki devasa dava dosyası, kurumun bilgisayarlarının çökmesine neden oluyor.
3.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Oumuamua, Plüton benzeri bir gezegene ait olabilir
Oumuamua, Plüton benzeri bir gezegene ait olabilir ABD'de yürütülen yeni bir araştırmada, gök cismi Oumuamua’nın Plüton benzeri bir gezegenin parçası olabileceği belirtildi.
19.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Plüton'un buzlu kabuğunun altında bir okyanus olabilir
Plüton'un buzlu kabuğunun altında bir okyanus olabilir Plüton'un oluşumu sırasında, buzlu kabuğunun altında bugüne kadar kalmayı başaran bir okyanusu meydana getirecek ısınının ortaya çıkmış olabileceği bildirildi.
24.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı Peaky Blinders dizisinde Thomas Selby karakterini canlandıran Cillian Murphy internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı...
10.05.2020 Gündem
Kuiper Kuşağı asteroidine 'Arrokoth' adı verildi
Kuiper Kuşağı asteroidine 'Arrokoth' adı verildi NASA, bir uzay aracının ziyaret ettiği en uzak nesne olarak kayıtlara geçen "2014 MU69" asteroidine "Arrakoth" adının verildiğini duyurdu.
14.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Hygiea Asteroidi "cüce gezegenliğe" terfi edebilir
Hygiea Asteroidi "cüce gezegenliğe" terfi edebilir Gökbilimciler, Mars ve Jüpiter arasındaki Asteroid kuşağında yer alan Hygiea Asteroidi'ne "cüce gezegen" statüsü verilmesini önerdi.
30.10.2019 Bilim ve Teknoloji
NASA Başkanı: Plüton gezegen olarak değerlendirilmeli
NASA Başkanı: Plüton gezegen olarak değerlendirilmeli NASA Başkanı Bridenstine, Plüton'un statüsüyle ilgili uzun yıllardır süren ihtilafa müdahil olarak "Plüton, gezegen olarak değerlendirilmeli." ifadesini kullandı.
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Plüton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plüton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.