Pkklı

Pkklı

Son dakika PKKLI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKKLI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKKLI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 pkklı haberi bulunmuştur. Tüm pkklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK'lı etkisiz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK'lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca Irakın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
26.11.2022 Gündem
Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya ait yaşam malzemesi ele geçirildi
Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya ait yaşam malzemesi ele geçirildi Adıyaman'da, jandarma ekiplerinin arazi aramasında, 2 ayrı bölgede bölücü terör örgütü PKKlı teröristlere ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.
1.10.2022 Yaşam
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKKlı teröristlerin Tece Polisevine düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer (48) için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
27.09.2022 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, 2008 yılındaki Güngören saldırısının faillerinden PKK terör örgütü mensubu Nüsret Tebiş'i Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
30.07.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.
11.06.2022 Gündem
MSB duyurdu! 6 terörist öldürüldü
MSB duyurdu! 6 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'nca, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
4.06.2022 Gündem
Bodrum'da yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 PKKlı terörist yakalandı
Bodrum'da yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 PKKlı terörist yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyonda, fiber tekne ile yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 PKKlı terörist ve 2 organizatör yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.
4.02.2022 Gündem
MSB duyurdu! Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde 2 PKKlı teröristi etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde 2 PKKlı teröristi etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
24.11.2021 Gündem
Gara’da 13 vatandaşımızı şehit eden PKK’lı hainin kimliği açıklandı
Gara’da 13 vatandaşımızı şehit eden PKK’lı hainin kimliği açıklandı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Mecliste düzenlenen özel oturumda, Garada 13 vatandaşı şehit eden PKKlı teröristin kimliğini açıkladı.
16.02.2021 Gündem
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap!
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap! Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı tekrar 2023'te iktidar olacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da tekrar cumhurbaşkanı olacak. Aklın var ise hesabını buna göre yap." dedi.
24.12.2020 Siyaset
Kirli plan ortaya çıktı: Ermenistan ve PKK...
Kirli plan ortaya çıktı: Ermenistan ve PKK... Ermenistan ve terör örgütü PKK, işbirliğini işgal altındaki Azerbaycan topraklarına taşımayı sürdürürken; Irak ve Suriye'de sabotaj eğitimi almış onlarca PKK'lı terörist işgal altındaki Suşa bölgesine nakledildiği öğrenildi.
25.10.2020 Gündem
MSB az önce açıkladı! Hepsi öldürüldü...
MSB az önce açıkladı! Hepsi öldürüldü... MSB: Komandolarımız terör örgütlerine geçit vermiyor. Huzur ve güven ortamını bozmak için Barış Pınarı bölgesinde sızma girişiminde bulunan 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
30.05.2020 Gündem
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun yerleştirme töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 metrelik orta açıklığı 2023 hedeflerimizin de bir ifadesidir. Rastgele konulmuş bir hedef değildir. Feribotla 1.5 saat süren boğaz yolculuğu köprü ile 6 dakikada tamamlanacak." dedi.
16.05.2020 Ekonomi
Kırmızı listedeki PKK'lı kadın terörist, mağarada kanserden ölmüş
Kırmızı listedeki PKK'lı kadın terörist, mağarada kanserden ölmüş İçişleri Bakanlığı'nın Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride aranan PKK'nın sözde 'Dersim Eyaleti' yürütme konseyi üyesi ve kadın sorumlusu 'Zin Avesta' kod adlı Hafize Özdemir'in (44), Tunceli kırsalındaki bir mağarada kanserden öldüğü belirlendi.
29.04.2020 Gündem
Acı haber: 1 askerimiz şehit oldu
Acı haber: 1 askerimiz şehit oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyi Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu duyurdu.
15.04.2020 Gündem
Şırnak'ta PKKlı teröristlerden EYP'li tuzak: 1 işçi şehit
Şırnak'ta PKKlı teröristlerden EYP'li tuzak: 1 işçi şehit Şırnak'ın Silopi ilçesinde, PKK'lı teröristlerce Körseli bölgesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu işçi Yasin Sağır (28), şehit oldu.
14.04.2020 Gündem
Yaralı ele geçirilen PKK'lı teröristin corona virüs testi pozitif çıktı
Yaralı ele geçirilen PKK'lı teröristin corona virüs testi pozitif çıktı Muş'un Varto ilçesinde güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada yaralı ele geçirilen terör örgütü PKK'nın sözde Erzurum eyaleti doğu gücü sorumlusu Mahmut Okay'ın corona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
12.04.2020 Gündem
Terör kamplarını corona virüs vurdu
Terör kamplarını corona virüs vurdu Terör örgütü PKK içinde corona virüs vakalarının yaşandığı tespitleri yapıldı. DHAnın güvenlik kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Irakın kuzeyinde ve Irak-İran sınır hattına yakın bölgede faaliyet gösteren yaklaşık 60-70 PKKlı teröristin corona virüs şüphesiyle Süleymaniyede bulunan hastanede karantina altına alınarak, tedavi edilmeye çalışıldığı öğrenildi.
7.04.2020 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! O terörist yakalandı
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! O terörist yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, El Bab'da bombalı araçla 18 sivili katleden, en az 30 kişiyi yaralayan PKK/YPG'li teröristin, MİT'in operasyonu ile yakalandığını duyurdu.
17.11.2019 Gündem
Bakan Varank: Ne PKK ne de siyasi uzantıları Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değil
Bakan Varank: Ne PKK ne de siyasi uzantıları Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değil Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Tarih boyunca, bizi birbirimizden ayırmaya, aramıza nifak sokmaya çalışanlar hep hüsrana uğradılar, bundan sonra da uğrayacaklar. İşte şu son birkaç haftada yeniden şahit olduğumuz, masum bebekleri öldüren eli kanlı örgütle, bizim Kürt kardeşlerimizi bir göstermeye çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Ne bu barbar terör örgütü PKK ne de siyasi uzantıları Kürt kardeşlerimizin asla temsilcisi değildir, hiçbir zaman da olmadı dedi.
22.10.2019 Siyaset
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan PKK'lı Süleymaniye Camii'nde yakalandı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan PKK'lı Süleymaniye Camii'nde yakalandı Süleymaniye Camisi'nde terör örgütü PKK/KCK'dan kaydı bulunan şüpheli cami polisleri tarafından yakalandı.
16.10.2019 Gündem
Terör örgütüne darbe üstüne darbe!
Terör örgütüne darbe üstüne darbe! Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında Jandarma Özel Harekat timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi. Pençe harekatında da da 3 terörist öldürüldü.
24.09.2019 Gündem
Kuzey Irak'tan acı haber geldi: 2 asker şehit!
Kuzey Irak'tan acı haber geldi: 2 asker şehit! Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyinde ikmal konvoyunun geçişi sırasında PKK'lı bölücü teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.
23.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.