Pkk’Lı Teröristler

Pkk’Lı Teröristler

Son dakika PKK’lı teröristler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK’lı teröristler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK’lı teröristler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk’Lı Teröristler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk’lı teröristler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.988 pkk’lı teröristler haberi bulunmuştur. Tüm pkk’lı teröristler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın (22), Malatya'da binlerce kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından döşenen ve yaklaşık 3 kilo plastik patlayıcı ile desteklenen el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğinin imha edildiğini duyurdu.
14.11.2023 Gündem
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
Gara katliamı davasında karar çıktı: 2 teröriste 13 ve 14 kez ağırlaştırılmış müebbet
Gara katliamı davasında karar çıktı: 2 teröriste 13 ve 14 kez ağırlaştırılmış müebbet Şırnak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 2021 yılında aralarında polis ve askerlerin de olduğu 13 kişinin şehit edildiği Gara davasında yargılanan PKK’lı teröristler hakkında karar çıktı.
11.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yerli otomobil Togg'u inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi olduğunu ve Uzak Doğu'ya kadar her yerde Togg'un boy göstereceğini dile getirdi.
8.04.2023 Gündem
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı Kuzeydeki Duhok yakınlarında akşam saatlerinde bir dağın yamacına çakılan helikopterin hangi ülkeye ait olduğu henüz bilinmiyor. Yerel medya, Eurocopter AS350 tipi araçtaki yedi kişinin tümünün PKK'lı olduğunu yazdı.
16.03.2023 Dünya
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı teröristin Şırnak’taki hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
15.12.2022 Gündem
Pençe Kilit operasyonu son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu ne zaman başladı, nerede? Operasyon bölgesi neresi, haritadaki konumu?
Pençe Kilit operasyonu son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu ne zaman başladı, nerede? Operasyon bölgesi neresi, haritadaki konumu? Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Uzman Çavuş Mustafa Yıldız ve Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını açıkladı. Peki, Pençe Kilit Operasyonu ne zaman başladı, Pençe Kilit Operasyonu nedir, Pençe Kilit Operasyon bölgesi neresi? İşte Pençe Kilit operasyonu son dakika haberleri…
26.11.2022 Gündem
Pençe- Kilit şehidi uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı
Pençe- Kilit şehidi uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak (28), memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
18.11.2022 Gündem
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı!
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı! Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda bir bekçinin teröristler ile çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çatışma sırasında vurulan teröristlerin üzerindeki bombayı patlatmasıyla olay yerindeki araç alevler içinde kaldı.
28.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın adalara yığdığı silahlarla ilgili olarak da konuşan Erdoğan, ''Yunanistan'ın kışkırtarak üstümüze salanların niyetlerini çok iyi biliyoruz, kirli senaryolara pabuç bırakmayacağız. Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Bizim gücümüz bunun ötesinde. Ülkemiz savunmasında taviz vermeyecek. ABD ve Avrupa'dan gelen destekler sizi kurtaramaz'' dedi.
27.09.2022 Siyaset
MSB acı haberi duyurdu! Şehit sayımız 4'e yükseldi
MSB acı haberi duyurdu! Şehit sayımız 4'e yükseldi Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuşlar Harun Yıldırım, Savaş Borlu, Fatih Kalkan ve Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl şehit oldu.
11.09.2022 Gündem
Zaho saldırısının emrini veren PKK'lı terörist tespit edildi
Zaho saldırısının emrini veren PKK'lı terörist tespit edildi Irak'ın kuzeyindeki Zaho bölgesinde 20 Temmuz'da piknik yapan 9 sivilin hayatını kaybettiği saldırıyı PKK terör örgütünün gerçekleştirdiği, saldırı emrini örgütün sözde Yürütme Konseyi Üyesi 'Amed Malazgirt' kod adlı Fehmi Atalay'ın verdiği tespit edildi.
6.08.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Tahıl krizinin çözülmesi bakımından İstanbul Anlaşması son derece önemli." dedi. Çelik, Kuzey Irak'taki PKK saldırısıyla ilgili de, "Kuzey Irak'taki saldırılar planlı provokasyondur." dedi. Öte yandan Ömer Çelik, koronavirüs vakalarının arttığını ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
25.07.2022 Siyaset
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu
Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinden kaçan PKK'lı 2 teröristin hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
20.07.2022 Gündem
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, 5 Temmuz 1993'te PKK'lı teröristler tarafından katledilen 33 kişi, olayın 29'uncu yıl dönümünde köyde düzenlenen törenle anıldı.
5.07.2022 Gündem
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Polislerimize saldıran milletvekili müsveddelerinin TBMM'de yeri olamaz
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Polislerimize saldıran milletvekili müsveddelerinin TBMM'de yeri olamaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Türkiye'nin haklı sınır ötesi operasyonu an meselesiyken, ABD askerleriyle PKK/YPG'li teröristlerin beraberce poz vermeleri neyin mesajıdır? ABD'li askerlerin teröristlerle ne işi vardır? Mehmetlerimize silah sıkanlara, ihanet edenlere destek vermek insanlık onurunun neresiyle ve nasıl bağdaşacaktır? ABD pozisyonunu netleştirmek mecburiyetindedir: Bu ülke dost mudur, düşman mıdır?" dedi. Bahçeli, polise yumruk atan milletvekiline tepki gösterdi ve "Polise yumruk atanın TBMM'de yeri olamaz. Bunların dokunulmazlığı süratle kaldırılmalıdır" ifadelerini kullandı.
14.06.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: İsveç ve Finlandiya’dan 33 teröristin iadesini istedik
Bakan Bozdağ: İsveç ve Finlandiya’dan 33 teröristin iadesini istedik Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Türkiye’nin şuan da Finlandiya’da 6 PKK’lı 6 FETÖ’cü teröristin iadesi talebi oldu. İsveç’ten de 10 FETÖ’cü, 11 PKK’lı olmak üzere 21 teröristi iade talebi oldu. Toplam iki ülkeden 33 terörist iadesini talep etti ama bugüne kadar her iki ülkede o iade taleplerine olumlu cevap vermediler. Üstüne üstlük polisin kontrolünde kutsal kitabımıza hakaret yapıldığı gibi teröristler de her türlü eylemini yapıyorlar.” dedi.
2.06.2022 Siyaset
Siirt kırsalında yola döşenen mayın patladı: 2 asker yaralı
Siirt kırsalında yola döşenen mayın patladı: 2 asker yaralı Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında yola döşenen mayının patlaması sonucu 2 asker yaralandı.
31.05.2022 Yaşam
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu Tunceli’de 2 gün önce eski PKK hükümlüsü Aysel Doğan’ın cenazesinde çıkan arbedede polise taş atarak yaralayan ve gözaltına alınan M.Ç., tutuklandı. Tunceli Valiliği de 7 HDP'li milletvekili hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu açıklayarak "Valiliğimizce provokasyonun mimarı başta Tunceli HDP Milletvekili Alican Önlü olmak üzere diğer tüm HDP milletvekilleri ile provokatörler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.
16.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk’Lı Teröristler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk’lı teröristler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.