Piyano

Piyano

Son dakika piyano haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piyano ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piyano haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piyano

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piyano gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.068 piyano haberi bulunmuştur. Tüm piyano haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü klasik müzikle anlatmayı ve anlamayı hedefleyen “Atatürk’ü Anlamak” başlıklı çok özel konser, 13 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek! Milliyet gazetesi ve Türkiye’nin en köklü kültür-sanat dergisi Milliyet Sanat işbirliğiyle düzenlenen bu çok özel konserde Cihat Aşkın, Cana Gürmen, Faik Mansuroğlu ve Burcu Hancı, Atatürk’ün sevdiği Türk ve yabancı bestecilerinin yeniden düzenlenmiş klasik müzik eserlerini seslendirecekler. Cihat Aşkın ise her parça öncesinde çalınacak eser ve bu eserin Atatürk için önemi üzerine bir açıklama yapacak. “Atatürk’ü Anlamak” konserinin biletleri Mobilet’te ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişesinde!
29.11.2023 Yaşam
'Piyanonun Kadınları'na özel albüm
'Piyanonun Kadınları'na özel albüm Sanatçı Dengin Ceyhan, değerli bestelere sahip olan fakat klasik müziğin popüler isimleri arasında yer alamamış 13 farklı kadın bestecinin eserlerini, 'Piyano’nun Kadınları' adlı albümde bir araya getirdi.
20.11.2023 Kültür Sanat
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Mouro Icardi piyanonun başına geçti, Aşkın Olayım'ı çaldı!
Mouro Icardi piyanonun başına geçti, Aşkın Olayım'ı çaldı! Mouro Icardi, Galatasaray taraftarını çılgına çevirmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu, kendisiyle özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısını piyanoda çaldı. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
16.10.2023 Futbol
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet İsveç asıllı sanatçı Mohombi, eylül ayında genç piyano sanatçısı Berk Can Arslan ile Cranberries’in tüm zamanlara damgasını vuran Zombie düeti için bir araya geldi.
14.09.2023 Magazin
Erkin Koray hayatını kaybetti
Erkin Koray hayatını kaybetti Bir süredir hayatını Kanada'da sürdüren efsane rockçı Erkin Koray, 82 yaşında yaşamını yitirdi.
7.08.2023 Magazin
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık'
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık' Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman 5 yıllık ilişkilerini 6 ay önce evlilikle taçlandırmıştı.İddiaya göre çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.
8.03.2023 Magazin
Görüntüler filmden değil, deprem bölgesinden! Enkaz arasında piyano çaldı
Görüntüler filmden değil, deprem bölgesinden! Enkaz arasında piyano çaldı Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Hatay'da enkazlar arasında yükselen piyano sesleri izleyenleri duygulandırdı. Yıkılan okulda piyanonun başına geçen öğretmen Ozan Can Alkaya, Erik Satie'den Gnossienne 1 notes isimli eseri çaldı. Görüntüler, ‘Piyanist’ filmini hatırlattı.
20.02.2023 Gündem
Hatay'da yıkılan binaların arasında yükselen piyano sesleri ‘Piyanist’ filmini andırdı
Hatay'da yıkılan binaların arasında yükselen piyano sesleri ‘Piyanist’ filmini andırdı Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Hatay'da enkazlar arasında yükselen piyano sesleri izleyenleri duygulandırdı. Yıkılan okulda piyanonun başına geçen öğretmen Ozan Can Alkaya, Erik Satie'den Gnossienne 1 notes isimli eseri çaldı. Görüntüler, ‘Piyanist’ filmini hatırlattı.
20.02.2023 Haber
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti!
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti! TRT'nin bir dönemine damgasını vuran efsane spikerlerden Başak Doğru dün hayatını kaybetti.
16.02.2023 Magazin
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), eski TRT spikerlerinden Başak Doğru'nun 78 yaşında yaşamını yitirdiğini duyurdu. Peki, Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü? 
15.02.2023 Gündem
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak İstanbul’un buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi, geleceğin sanatseverleri çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlendiren sömestr atölyeleri ve dijital hayvanlar alemi sergisi Digizoo ile çocukların yarıyıl tatilini renklendiriyor.
19.01.2023 Eğitim
Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazım Salur’un biyografisi!
Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazım Salur’un biyografisi! Kurye sipariş götürdüğü yerde bulunan piyanoyla Mozart’ın Türk Marşı bestesini çaldı.  Firmasının kurucusu Nazım Salur, konu ile ilgili "Böyle bir yeteneğe destek olacağız, şirkete davet ettik" dedi. Peki, Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında?
11.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Piyano ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piyano haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.