Pitbul

Pitbul

Son dakika pitbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pitbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pitbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pitbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pitbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 pitbul haberi bulunmuştur. Tüm pitbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da pitbull dehşeti! Her yer kan gölüne döndü
İstanbul'da pitbull dehşeti! Her yer kan gölüne döndü Bakırköy'de beslenmesi ve bakılması yasak olan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan bir kişi yaralandı. 
26.08.2023 Yaşam
Pitbull silah sayıldı; baba-oğula hapis cezası istendi
Pitbull silah sayıldı; baba-oğula hapis cezası istendi Bursa'da pitbull cinsi köpeğini husumetlisi Erol Tosun’a (46) saldırtıp, yaralanmasına neden olan Mehmet Murat Ö. (53) ile oğlu Eyüpcan Ö. (24) hakkında ‘Silahla kasten nitelikli şekilde yaralama’ suçundan 4 yıl 6’şar ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.
17.01.2023 Gündem
İstanbul'da pitbull dehşeti! Sokakta yürürken bir anda saldırdı
İstanbul'da pitbull dehşeti! Sokakta yürürken bir anda saldırdı Güngören’de sokak arasında ağızlığı olmayan pitbul cinsi köpeğin bacağından ısırdığı gencin yardımına vatandaşlar koştu. Genç güçlükle pitbuldan kurtarılırken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
23.03.2022 Gündem
İstanbul'un göbeğinde pitbull dehşeti! Tartıştığı kişilere saldırttı!
İstanbul'un göbeğinde pitbull dehşeti! Tartıştığı kişilere saldırttı! İstanbul Beyoğlu'nda, pitbullu ağızlıksız gezdirdiği için uyarılan sahibi, tasmasını gevşettiği köpeği tartıştığı kişilerin üzerine saldı. İki kişiyi yaralayan köpek sahibi tarafından olay yerinden kaçırılırken, caddede yürüyen bir başka kişiye daha saldırdı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşananlar anbean cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.
16.02.2022 Yaşam
Malatya’da pitbull dehşeti! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı
Malatya’da pitbull dehşeti! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı Malatya’da iki grup arasında çıkan kavgada 1'i pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.
7.01.2022 Yaşam
Sitenin bahçesinde oynarken 2 pitbullun saldırısına uğrayan Asiye, ağır yaralandı
Sitenin bahçesinde oynarken 2 pitbullun saldırısına uğrayan Asiye, ağır yaralandı Gaziantep'te oturduğu sitenin bahçesinde oyun oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ameliyata alındı. Olayla ilgili 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.
23.12.2021 Yaşam
Başıboş gezen pitpul, 8 yaşındaki çocuğa saldırdı
Başıboş gezen pitpul, 8 yaşındaki çocuğa saldırdı Kırıkkale'de başıboş gezen pitbul cinsi köpek, 8 yaşındaki Nimet Savaş'a saldırdı. Bacağından yaralanan küçük çocuk, hastanede tedavi altına alındı.
31.03.2021 Yaşam
Okul bahçesinde skandal görüntü
Okul bahçesinde skandal görüntü Denizli’de bir ilkokulun bahçesinde köpek dövüştüren gençler tepki çekti.
2.05.2018 Yaşam
Almanya'da Türklere saldırı
Almanya'da Türklere saldırı Almanya’nın başkenti Berlin’de kimliği belirsiz bir grup, Pitbull cinsi köpekleriyle iki Türk'e saldırdı. Saldırının aşırı sağcı motivasyonlu olduğu tahmin ediliyor.
22.04.2018 Dünya
5 gün önce aldı, 3 yaşındaki kızını öldürdü
5 gün önce aldı, 3 yaşındaki kızını öldürdü ABD'de babasının 5 gün önce bir arkadaşından alıp eve getirdiği pitbull cinsi köpek, 3 yaşındaki kıza saldırarak ölümüne sebep oldu.
18.01.2018 Dünya
Denizli’de 4 iş yerinin kül olduğu yangında köpek mahsur kaldı
Denizli’de 4 iş yerinin kül olduğu yangında köpek mahsur kaldı Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çelik kapı üretimi yapın bir iş yerinde çıkan yangın yandaki 3 iş yerine sıçradı. Yangında mahsur kalan bir iş yerine ait köpek, itfaiye ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında sahibi tarafından kurtarıldı.
11.01.2018 Gündem
Reklam tabelasına bağlanan köpek feci şekilde can verdi
Reklam tabelasına bağlanan köpek feci şekilde can verdi Bursa'nın İznik ilçesinde, reklam tabelasının direğine bağlanan köpek, elektrik akımına kapılarak telef oldu
21.12.2016 Yaşam
İlkokul öğrencisi pitbull saldırısına uğradı
İlkokul öğrencisi pitbull saldırısına uğradı Karabük'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralanan 7 yaşındaki ilköğretim öğrencisi, hastaneye kaldırıldı.
20.12.2016 Yaşam
Polis pitbulu uyutup operasyon yaptı
Polis pitbulu uyutup operasyon yaptı Kulübesinde eroin bulunan pitbul saldırınca polis iğne yaptı
4.11.2015 Yaşam
Bu dayı pitbula kafa tutuyor..
Bu dayı pitbula kafa tutuyor.. Sokakta başı boş olarak pitbull dolaştıran gencin pitbulu kediyi yakaladı. Ancak cesaretine hayran kalınan bu dayı pibula kafa tutuyor ve pitbulu uzaklaştırıyor ancak kediyi kurtaramıyor. İşte o anlar…
27.05.2014 Arşiv
Genç kadına yılanlı işkence!
Genç kadına yılanlı işkence! ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan bir çiftin ‘kölelik yapması’ için kaçırdıkları bir kadın ve çocuğuna yıllarca yılanlarla işkence ettiği ortaya çıktı.
8.03.2014 Dünya
Evdeki pitbul bebeği parçaladı!
Evdeki pitbul bebeği parçaladı! Hem de annesinin köpeği tarafından...
11.02.2014 Dünya
Brezilya usulü gol
Brezilya usulü gol Beşiktaş maçında kendi kalesine gol atan Melo, ülkesinde böyle yorumlandı
28.08.2012 Futbol
Klişe gerçek oldu!
Klişe gerçek oldu! Bursa'da bir kadın pitbul cinsi köpeğini böyle ısırdı
29.09.2021 Gündem
Ölüm kampı
Ölüm kampı Filipinlerin’in güneyinde bulunan bir çiftliği basan polis, pitbul cinsi 278 köpeği ölümden kurtardı
2.04.2012 Dünya
Ünlü futbolcu bırakıyor!
Ünlü futbolcu bırakıyor! Galatasaray'ın emektar yıldızı sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı
16.02.2012 Futbol
Pitbul PFDK yolcusu
Pitbul PFDK yolcusu Samsunspor maçının yıldızı Felipe Melo’ya kötü haber
19.09.2011 Futbol
Tekmelediler, kafasını ezdiler!
Tekmelediler, kafasını ezdiler! İzmir'in Bornova ilçesinde izleyenlerin kanını donduracak bir olay yaşandı
29.09.2021 Gündem
Avrupa´da bir numara
Avrupa´da bir numara RTÜK´ün 250 bin TL para cezası verdiği klip şu sıralar Avrupada bir numara...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pitbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pitbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.