Piraye

Piraye

Son dakika piraye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piraye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piraye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piraye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piraye gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 piraye haberi bulunmuştur. Tüm piraye haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
19.04.2024 Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak?
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar ise gündem oldu.
18.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde Piraye'den Azem'e sürpriz teklif!
İnci Taneleri'nde Piraye'den Azem'e sürpriz teklif! Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
14.03.2024 Magazin
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi.
2.03.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde Azem otele geldiğinde şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu
İnci Taneleri'nde Azem otele geldiğinde şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu İnci Taneleri'nin 6. bölümü yayınlandı. Azem ile Piraye gün geçtikçe daha çok yakınlaşıyor. Bu durumdan rahatsız olan Dilber ne yapacağını bilmiyor ve hissetiklerini arkadaşlarıyla paylaşıyor. Cihan, Sırat'la mücadelesinde el yükseltiyor. Azem otele geldiğinde şoka uğruyor. Dilber hastanelik oluyor. İşte detaylar...
1.03.2024 Magazin
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
2022 Hoş geldin eylül sözleri ve hoş geldin eylül ayı resimli mesajları! Sonbahar temalı, kısa, uzun, anlamlı eylül ayı ile ilgili sözler
2022 Hoş geldin eylül sözleri ve hoş geldin eylül ayı resimli mesajları! Sonbahar temalı, kısa, uzun, anlamlı eylül ayı ile ilgili sözler Hoş geldin eylül sözleri ve mesajları Eylül ayının gelmesiyle yoğunluk kazandı. Sosyal medya platformları whatsap, instagram, facebook, twitter hesaplarından eylül ayını karşılamak isteyenler güz ayı eylül ile ilgili resimli, kısa, uzun, anlamlı sözler ve mesajlar arıyor. Şairlere, sanatçılara, edebiyatçılara ilham veren renkleriyle gözleri mest eden eylül ayı geldi çattı. İşte Hoş geldin eylül sözleri ve hoş geldin eylül ayı resimli mesajları…
1.09.2022 Gündem
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum 'Güldür Güldür' ile ekranlarda olan Doğa Rutkay ile 2014 yılında dünyaevine girdiği Kerimcan Kamal, dört yaşındaki ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Alaçatı'daki evlerinde yaz tatillerine devam ediyorlar. 43 yaşındaki ünlü oyuncu, "Biz 2010'dan beri buradayız, Sokağın sesinden anlıyoruz yoğunluğu" açıklamasını yaptı.
30.07.2022 Magazin
Doğa Rutkay talihsiz bir kaza geçirdi!
Doğa Rutkay talihsiz bir kaza geçirdi! Spor tutkunu Doğa Rutkay'a nazar değdi. Sağ baldırındaki kaslarda yırtılma meydana gelen 43 yaşındaki oyuncu, üç ay fizik tedavi görecek.
16.11.2021 Magazin
Kedi velayeti! Mahkemeden emsal karar!
Kedi velayeti! Mahkemeden emsal karar! Mahkeme, ayrılan sevgililerin beraberken sahiplendikleri kedilerin kimde kalacağına ilişkin davada kedilerin psikolojilerinin nasıl etkileneceğine dair bilirkişi raporu aldı.
22.10.2021 Yaşam
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Doğa Rutkay: TikTok olayı tam bir facia!
Doğa Rutkay: TikTok olayı tam bir facia! 2018 yılında ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim'i kucaklarına alan oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı.
24.04.2021 Magazin
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin rolüyle hayatlarımıza giren Melis Sezen samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2021 Magazin
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim?
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? Ekranların sevilen yapımlarından Kırmızı Oda dizisi yeni hikayeleri ve kadroya dahil olan yeni oyuncuları ile dikkat çekiyor. Ekranlara gelen son bölümünde Celil Nalçakan'ın hayat verdiği Garip karakteri izleyeciden tam puan aldı. İlginç hikayesi ve karakterleri ile Kırmızı Oda dizisi tekrar bölümleri izleyici tarafından ilgi görüyor. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detaylar...
25.10.2020 Gündem
Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanı! Kırmızı Oda dizisinde neler olacak? Kırmızı Oda dizisindeki çöp takıntısı detayı!
Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanı! Kırmızı Oda dizisinde neler olacak? Kırmızı Oda dizisindeki çöp takıntısı detayı! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda dizisi yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanında Alya'nın hikayesinde gizli kalan bölümler anlatılacak. Alya'nın annesinin ve babaannesiyle ilgili büyük sırrı doktor hanıma anlattığı sahneler şimdiden dikkat çekti. Kırmızı Oda 7. bölümünde yeni bir karakter dahil oluyor. Oyuncu Deniz Hamzaoğlu dizide çöp toplayan Akif karakterine hayat verecek. Peki, Kırmızı Oda dizisinde neler olacak? Kırmızı Oda yeni bölümü detayları ve Kırmızı Oda dizisi 7. Bölüm fragmanı...
16.10.2020 Gündem
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı?  Kırmızı Oda dizisi konusu ne?
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı? Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi yayın günü belli oldu. Kırmızı Oda dizisinin fragmanları yayınlandığı ilk günden TV izleyicisinin ilgi çekti. Dizi takipçileri Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Kırmızı Oda dizisi hangi kitaptan? Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü fragmanı ve dizi hakkındaki bilgiler...
5.09.2020 Gündem
"Varlığınıza binlerce şükür"
"Varlığınıza binlerce şükür" Kerimcan Kamal ile mutlu evliliği devam eden Doğa Rutkay'ın ikiz bebekleri; Rutkay Kerim ve Piraye, iki yaşına bastı. Ünlü oyuncu, çocuklarının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
13.07.2020 Magazin
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem
Ünlü şarkıcı Taci Uslu hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Taci Uslu hayatını kaybetti! Piraye, Leylim Leylim, Bu Aşk Burada Biter, Seninleyim, Ne Fayda, Özgürlük Şarkısı ve daha pek çok şarkının bestecisi müzisyen Taci Uslu, 2015 yılında gırtlak kanserinden ameliyat olmuştu. Uslu, bugün vefat etti.
9.03.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Piraye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piraye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.