Gazete Vatan Logo

Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı? Kırmızı Oda dizisi konusu ne?

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi yayın günü belli oldu. Kırmızı Oda dizisinin fragmanları yayınlandığı ilk günden TV izleyicisinin ilgi çekti. Dizi takipçileri Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Kırmızı Oda dizisi hangi kitaptan? Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü fragmanı ve dizi hakkındaki bilgiler...

Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı?  Kırmızı Oda dizisi konusu ne?

TV8'in yeni dizisi Kırmızı Oda'nın yayın günü belli oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ izleyici ile buluştu. Kırmızı Oda dizisi usta oyuncu kadrosu ile ilk bölümüyle ekranlara 'merhaba' dedi. Peki, Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı Oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı? İşte Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü fragmanı ve dizi hakkındaki bilgiler...

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi bugün izleyici ile buluşuyor. Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Binnur Kaya yer alıyor. Binnur Kaya Kırmızı Oda dizisiyle bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıktı. İlk bölümden kadına şiddet konusunun ön plana çıktığı dizi konuşulmayanları ekranlara taşıyor.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU NE?

“Kırmızı Oda” da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
"Kırmızı Oda bu akşam başlıyor. Ne kadar heyecanlıyım size anlatamam…
Bu dizi diğerlerinden çok farklı olacak. Çünkü diğer diziler, her ne kadar gerçek hayattan olsalar da televizyona uyarlanırken ister istemez araya kurgular giriyor. Burada ise gerçek hayat hikayelerini en saf haliyle göreceksiniz. İlk hikayemiz “Günahın Üç Rengi” kitabındaki mevlithan Meliha’nın. Okuyanlar çok etkilenmişti ondan...
Umarım bu diziler ülkemizde şiddet yerine sevgiyi, şefkati, hoşgörüyü yardımlaşmayı ve yardımlaşmayı artırır."

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN OYUNCULARI

Haberin Devamı

Dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan yer alıyor. Farklı oyuncular da birbirinden şaşırtıcı karakterleri canlandırmak üzere diziye konuk olacaklar. Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir “KIRMIZI ODA”nın ilk bölümünün konukları!

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜ

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kırmızı Oda’da, yetenekli oyuncu Tülin Özen; erişkin psikiyatristi Piraye Artun’a hayat veriyor. Eşi vefat ettiği için ikiz oğullarına tek başına bakan Piraye Artun, güçlü kişiliğiyle klinikteki herkesin hayranlığını kazanıyor.

Cem Karcı yönetmenliğinde çekimlerine başlayan “KIRMIZI ODA”, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı.

KIRMIZI ODA DİZİSİ FRAGMANI