Pınar Dilek

Pınar Dilek

Son dakika pınar dilek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pınar dilek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pınar dilek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Dilek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar dilek gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 pınar dilek haberi bulunmuştur. Tüm pınar dilek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan ile Pınar Dilek Tevetoğlu'nun romantik akşam yemeği!
Tarkan ile Pınar Dilek Tevetoğlu'nun romantik akşam yemeği! Şimdilerde yeni çıkacak şarkısıyla gündemden düşmeyen Tarkan, '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Pınar Dilek Tevetoğlu'nu romantik bir akşam yemeğine çıkardı. Ünlü şarkıcı, gecede eşiyle birlikte objektif karşısına geçti.
15.02.2022 Magazin
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim Pandemi nedeniyle sahnelere ara veren ve Almanya'da yaşamını sürdüren Tarkan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. İstanbul'u çok özlediğini söyleyen Megastar, 'İstanbul Ağlıyor' şarkısını seslendirdiği videoyu takipçileriyle paylaştı
25.10.2021 Magazin
Tarkan: Yazı özledim
Tarkan: Yazı özledim Pandemi sürecinde kendisini önlem amaçlı karantinaya alan megastar Tarkan Tevetoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah ah, inşallah yakındır o günler" diyerek yazı özlediğini ifade etti.
28.02.2021 Magazin
Tarkan paylaştı: Market zamanı
Tarkan paylaştı: Market zamanı Karantina sürecini eşi Pınar Dilek ve Kızı Liya ile Almanya’daki evlerinde geçiren Tarkan, alışveriş anını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
6.12.2020 Magazin
Sağanak yağmur bile olsa Tarkan'dan vazgeçmediler!
Sağanak yağmur bile olsa Tarkan'dan vazgeçmediler! Harbiye’deki altı konserlik maratonuna başlayan Tarkan, şarkılarıyla coşturdu. Sağanak yağmur olmasına rağmen, bir kişi bile alanı terk etmedi.
22.09.2019 Magazin
Kızım olmadan asla!
Kızım olmadan asla! Üç yıl önce Pınar Dilek ile evlenen ve geçen yıl baba olan Tarkan, konser programlarını artık ailesine göre düzenliyor
15.09.2019 Magazin
Romantik Megastar
Romantik Megastar Tarkan, hem bayramı hem de eşi Pınar Dilek’in doğum gününü Instagram’dan kutladı.
13.08.2019 Magazin
Kızının geleceğine şimdiden yatırıma başladı
Kızının geleceğine şimdiden yatırıma başladı Megastar Tarkan, kızı Liya'nın geleceği için şimdiden hazırlık yapmaya başladı.
10.08.2018 Magazin
Tarkan fotoğraf paylaştı hayranları yoruma boğdu
Tarkan fotoğraf paylaştı hayranları yoruma boğdu Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen kızı Liya ile ilk görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2018 Magazin
Flaş karar! Bebek doğduktan sonra...
Flaş karar! Bebek doğduktan sonra... Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, bebekleri bir yaşına girene kadar dadı tutmama kararı aldı
20.05.2018 Magazin
Tarkan ve eşi Pınar Dilek'in 10 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı
Tarkan ve eşi Pınar Dilek'in 10 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı 2008 yılında Almanya'da konser veren Tarkan, basın mensuplarının da bulunduğu kuliste hayranlarıyla fotoğraf çektirmişti.
22.04.2018 Magazin
Mega bebek göründü!
Mega bebek göründü! Hamileliğinde 5. ayını geride bırakan Tarkan’ın eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ilk kez objektiflere yakalandı
26.03.2018 Magazin
Tarkan kız babası olacak
Tarkan kız babası olacak Tarkan’ın Nisan 2016’da evlendiği Pınar Tevetoğlu 4 aylık hamile. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Tarkan geçen günlerde doğacak çocuğu için 17 bin liraya bebek arabası sipariş etmişti.
20.03.2018 Magazin
Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Tarkan, geçen günlerde baba olacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Tarkan'ın dünyaya gelecek olan bebeğinin cinsiyetini, Seda Sayan canlı yayında açıkladı.
12.02.2018 Magazin
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı!
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı! Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğu açıkladı.
8.02.2018 Magazin
Gelin hanım kum saati gibi!
Gelin hanım kum saati gibi! Tarkan’ın eşi Pınar Dilek’i çok beğendiğini söyleyen Diva, “Gelin Hanım kum saati gibi bir kız.
6.01.2018 Magazin
1 gecede 1.3 milyon
1 gecede 1.3 milyon Yılbaşında Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıkan Tarkan, bir gece 1.3 milyon TL kazandı.
1.01.2018 Magazin
'Ülkemi terk etmek gibi bir düşüncem asla yok'
'Ülkemi terk etmek gibi bir düşüncem asla yok' Almanya doğumlu Pınar Dilek ile evli olan Megastar Tarkan, Almanya oturumu başvurusu hakkında açıklama yaptı.
9.12.2017 Magazin
Tarkan, Türkiye'yi terk ediyor!
Tarkan, Türkiye'yi terk ediyor! Tarkan, Alman Başkonsolosluğuna başvuruda bulundu. Megastar'ın Türkiye'yi terk edip eşinin memleketi Almanya'ya yerleşeceği öğrenildi.
4.12.2017 Magazin
Pınar Tevetoğlu'dan 150 bin liralık alışveriş!
Pınar Tevetoğlu'dan 150 bin liralık alışveriş! Daha şık giyinmesi için Tarkan'ın tuttuğu moda danışmanı ile alışverişe çıkan eşi Pınar Tevetoğlu 150 bin liralık kış alışverişi yaptı.
26.11.2017 Magazin
Bebek sessizliği
Bebek sessizliği Tarkan, arkadaşlarıyla Etiler Papermoon’da buluşup yemek yedi.
27.09.2017 Magazin
Can pınarım!
Can pınarım! Harbiye Açıkhava’da konser veren Tarkan’ı eşi Pınar Dilek ön sırada izledi.
9.07.2017 Magazin
Tarkan'ın alyans bağlılığı! Hiç çıkarmıyor...
Tarkan'ın alyans bağlılığı! Hiç çıkarmıyor... Tarkan sahne şovundan giyeceği kıyafetlere kadar her ayrıntıya dikkat ederken yüzüğünü hiç çıkarmaması dikkatleri çekiyor.
6.07.2017 Magazin
Pınar Tevetoğlu 'hamile' iddiası!
Pınar Tevetoğlu 'hamile' iddiası! Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğu iddia edildi.
6.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Dilek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar dilek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.