Pınar Aylin

Pınar Aylin

Son dakika Pınar Aylin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Aylin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Aylin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Aylin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar aylin gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 pınar aylin haberi bulunmuştur. Tüm pınar aylin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı'
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı' Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Magazin
Şarkıcı Pınar Aylin'den radikal karar! Bakın nereye yerleşti...
Şarkıcı Pınar Aylin'den radikal karar! Bakın nereye yerleşti... İstanbul'dan kaçan ünlüler kervanına şarkıcı Pınar Aylin de katıldı. Şimdilerde 50 yaşında olan Pınar Aylin, "Yaşam enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Doğanın içinde olmak ve sevgiyle beslenmek benim avantajım" dedi. Şarkıcı Pınar radikal bir karar aldı. Pınar Aylin de şehirden kaçan ünlüler kervanına katıldı. Bakın Pınar Aylin 8 yıldır nerede yaşıyor!
1.07.2022 Magazin
Pınar Aylin'den iddialı sahne kostümü cevabı: Eşim işim dahil her şeyime karışır!
Pınar Aylin'den iddialı sahne kostümü cevabı: Eşim işim dahil her şeyime karışır! Uzun zamandır İzmir’de yaşayan Pınar Aylin, üniversite eğitimi için İstanbul'a dönen kızı Maya ile Karaköy'deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Artık bir ayağının burada olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, son dönemde tartışma konusu olan sahne kıyafetleriyle ilgili olarak "Siz sahnede iddialı kıyafet giyebilir misiniz?" sorusuna yanıt verdi.
9.03.2022 Magazin
Şarkıcı Pınar Aylin'in kızı büyüdü! İşte son hali...
Şarkıcı Pınar Aylin'in kızı büyüdü! İşte son hali... Şarkıcı Pınar Aylin, kızı Maya Tokatlıoğlu'nun yeni yaşını Instagram'dan fotoğraf paylaşarak kutladı.
20.02.2022 Magazin
Pınar Aylin’in kızı Maya büyüdü
Pınar Aylin’in kızı Maya büyüdü Pınar Aylin’in kızı Maya büyüdü. Çeşme’de yaşayan ünlü şarkıcı, 18 yaşına giren kızıyla İstanbul gecelerinde görüntülendi.
24.01.2020 Magazin
Büyük kavga! "Demet Akalın haindir"
Büyük kavga! "Demet Akalın haindir" Demet Akalın'ın itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. Pınar Aylin ve İzzet Yıldızhan '2.Sayfa' programına bağlanarak olay yaratacak açıklamalarda bulundu.
20.01.2020 Magazin
"Sanat camiasından dost olmaz!"
"Sanat camiasından dost olmaz!" Demet Akalın, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de konser verdi. Yıllar önce kariyerine engel olmak isteyen insanların olduğunu söyleyen Akalın, ünlüler dünyası için sert sözler söyledi.
20.01.2020 Magazin
Pınar Aylin evinde klip çekti
Pınar Aylin evinde klip çekti Şarkıcı Pınar Aylin, 'Yazık Oldu' isimli single’ını kliplendirdi.
7.01.2020 Magazin
Pınar Aylin kaza geçirdi!
Pınar Aylin kaza geçirdi! Şarkıcı Pınar Aylin, geçen hafta evinin bahçesinde kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu
30.01.2019 Magazin
Pınar Aylin'in en doğal hali!
Pınar Aylin'in en doğal hali! Şarkıcı Pınar Aylin, sosyal medya hesabından en doğal haliyle göründüğü bir fotoğraf paylaştı.
5.09.2017 Magazin
'Küçük bir salıncaktan günaydın'
'Küçük bir salıncaktan günaydın' Ailesiyle İzmir'de yaşayan şarkıcı Pınar Aylin, ilk kitabı 'Peri Masalı'nın tanıtımı için yaşadığı yoğunluğu atlattı.
30.08.2017 Magazin
Pınar Aylin'in kızı annesini geçti!
Pınar Aylin'in kızı annesini geçti! Pınar Aylin, kızı Maya ile aylar sonra Çeşme'de bir açılışta ortaya çıktı.
29.06.2017 Magazin
Özlem giderdi
Özlem giderdi Uzun süredir ABD’de yaşayan Pınar Aylin, yeni yazdığı ‘Peri Masalı’ adlı kitabı için Türkiye’ye döndü
10.06.2017 Magazin
3 yıldır köyde yaşıyorum
3 yıldır köyde yaşıyorum Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Pınar Aylin, ‘Peri Masalı’ adlı kitabının tanıtımında konuştu.
1.06.2017 Magazin
Kitap için döndü
Kitap için döndü Uzun süredir ABD’de yaşayan Pınar Aylin, İstanbul’a döndü.
27.05.2017 Magazin
Yıldırım İzmir'de kadınlarla buluştu: Evet'te bereket var
Yıldırım İzmir'de kadınlarla buluştu: Evet'te bereket var Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de Kadınlar Günü Buluşması'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu
7.03.2017 Siyaset
Yelkenin birincisi ‘Matador’
Yelkenin birincisi ‘Matador’ Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları tamamlandı...
26.09.2016 Magazin
Ünlüler yarıştı
Ünlüler yarıştı Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’nın ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. 19 ünlü isim profesyonel sporcularla birlikte yarıştı.
24.09.2016 Magazin
Eğlence ve alışveriş bir arada
Eğlence ve alışveriş bir arada Çeşme’deki Madeo Beach’te gerçekleşen ‘Shopping Party’ ünlü isimlerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu...
1.08.2016 Magazin
Deniz Seki kimdir?
Deniz Seki kimdir? Pop sanatçısı Deniz Seki son dönemlerde adı skandallarla anılıyor. Şu anda hapishanede bulunan Deniz Seki kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Deniz Seki hakkında bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
Pınar Aylin'in kızı Maya'nın boyu annesini geçti
Pınar Aylin'in kızı Maya'nın boyu annesini geçti Pınar Aylin, önceki gün ilk evliliğinden olan kızı Maya Tokatlıoğlu ile Bodrum'daydı...
2.09.2015 Magazin
İmza sırasındalar!
İmza sırasındalar! Sevenlerine imza dağıtan ünlü isimler bu sefer imza aldı...
15.06.2015 Magazin
Pınar Aylin arabayı kaptı
Pınar Aylin arabayı kaptı Kanal D’de sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’in dün akşam yayınlanan ünlüler bölümünün son model otomobili kazanan çifti Pınar Aylin ve eşi Süleyman Erbaykent oldu...
14.04.2015 Magazin
Kadına şiddete ‘Hayır’ dediler!
Kadına şiddete ‘Hayır’ dediler! İZMİRLİ modacı Ertan Kayıtken, sosyal sorumluluk defilesini bu yıl “Kadına Şiddete Hayır” diyerek gerçekleştirdi...
2.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Aylin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar aylin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.