Pınar

Pınar

Son dakika Pınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.082 pınar haberi bulunmuştur. Tüm pınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Magazin
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
30.03.2024 İddaa
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydin, ‘Nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi.
21.03.2024 Gündem
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz”
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz” Seyhan Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yönelik olarak geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programları aralıksız sürüyor. Ramazan ayı boyunca 16 merkezde iftar programı düzenlenecek olup, bugüne kadar 6 ayrı mahallede iftar programı gerçekleştirilmiş oldu.
19.03.2024 Adana
Avrupa basketbolunun kalbi Misli’de atıyor! EuroLeague ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde canlı yayınlar, Şampiyon Oranlar ve çok daha fazlası…
Avrupa basketbolunun kalbi Misli’de atıyor! EuroLeague ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde canlı yayınlar, Şampiyon Oranlar ve çok daha fazlası… Hafta içi basketbol severleri adeta basketbol şöleni bekliyor. EuroLeague’de çift maç haftası sebebiyle 4 gün boyunca birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak. Normal sezonun sonuna yaklaştıkça Play-Off ve Play-In potasındaki rekabet iyice artmış durumda. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko da oldukça kritik maçlarda sahne alacak. Ayrıca sadece EuroLeague’de değil FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de son 16 turu heyecanı devam ediyor. Takımlar çeyrek final bileti alma adına gruptaki son maçlarına çıkacak. Temsilcilerimizden Galatasaray Ekmas ve Pınar Karşıyaka’nın şansı kalmazken; Tofaş’ın kaderi ise son maçlar sonrasında belli olacak.
19.03.2024 İddaa
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu?
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu? Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın eleme adayları belli oldu. Kadın elemesinin gerçekleşeceği bu haftada 4 kadın yarışmacı eleme adayı olarak düelloya çıktı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 kim elendi?
16.03.2024 Magazin
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Magazin
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi Yoğuşmalı kombilerin asidik atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm getirmeyi hedefleyen proje hayata geçirildi.
14.03.2024 Ekonomi
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu Adana’da doğuştan serebral palsi hastası olan 33 yaşındaki 1 çocuk annesi sağlık çalışanı Emine Pınar Furucu, 5 ay önce başladığı para karatede Türkiye 2.'si oldu.
15.03.2024 Adana
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu Seyhan Belediyesi'nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, " Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir " dedi.
14.03.2024 Adana
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir"
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir" Seyhan Belediyesi’nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, “Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir ” dedi.
12.03.2024 Adana
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu Başrollerini Emre Kınay ve Pınar Altuğ Atacan'ın paylaştığı "Mutlu Aile Tablosu", Duru Tiyatro Ataşehir Sahnesi'nde seyircisi ile buluştu.
3.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum Şarkıcı Pınar Soykan, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soykan, ünlü modacı Karl Lagerfeld'i örnek alarak mirasını evcil hayvanına bırakacağını söyledi.
1.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.