Peşaver

Peşaver

Son dakika peşaver haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peşaver ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peşaver haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peşaver

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peşaver gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 peşaver haberi bulunmuştur. Tüm peşaver haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pakistan'daki intihar saldırısında bilanço ağırlaşıyor: 32 ölü, 150 yaralı
Pakistan'daki intihar saldırısında bilanço ağırlaşıyor: 32 ölü, 150 yaralı Pakistan'ın Peşaver şehrindeki bir camide namaz kılan cemaatin arasına giren kişinin kendisini patlattığı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 32'ye, yaralı sayısı ise 150'ye yükseldi.
30.01.2023 Dünya
Pakistan'da yolcu trenine bombalı saldırı: 18 yaralı
Pakistan'da yolcu trenine bombalı saldırı: 18 yaralı Pakistan'ın Belucistan eyaletindeki Pishin kentinde raylara döşenen bombanın infilak etmesi sonucu yolcu treni raydan çıktı, 18 kişi yaralandı.
20.01.2023 Dünya
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu!
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu! ABD, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen el Zevahiri'yi Afganistan'da silahlı insansız hava aracından ateşlenen füzeyle öldürdü. Dünya, Zevahiri'nin öldürüldüğünü gece yarısı 00.27'de Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının 'acil' koduyla geçtiği haberle öğrendi.
2.08.2022 Dünya
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya
Afganistan depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü? Afganistan’ın nüfusu kaç, dini ne, Müslüman mı, Afganistan deprem bölgesi mi?
Afganistan depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü? Afganistan’ın nüfusu kaç, dini ne, Müslüman mı, Afganistan deprem bölgesi mi? Doğudaki Paktika bölgesinde gece yarısı meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, Pakistan ve Hindistan'da da hissedildi. Onlarca ev yerle bir olurken, çok sayıda insan enkaz altında kaldı. Peki, Afganistan depremi kaç şiddetinde oldu, kaç kişi öldü? Afganistan’ın nüfusu kaç, dini ne, Müslüman mı, Afganistan deprem bölgesi mi?
22.06.2022 Dünya
Pakistan karıştı! Mitinge yasak getirildi, barikatlar kuruldu, arbedeler yaşandı!
Pakistan karıştı! Mitinge yasak getirildi, barikatlar kuruldu, arbedeler yaşandı! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han'ın bugün başkent İslamabad'da yapmayı planladığı mitinge yasak getirildi. 220 milyon nüfuslu Güney Asya ülkesinde başkente çıkan yollara barikat kuruldu. Yerel basın, planlanan büyük miting öncesinde onlarca Han destekçisinin gözaltına alındığını aktardı. Uluslararası ajanslardan servis edilen fotoğraflarda ise Lahore ve Islamabad kentinde, polis ile protestocular arasında arbede yaşandığı görüldü.
25.05.2022 Dünya
Pakistan'da camide patlama! Onlarca ölü ve yaralı...
Pakistan'da camide patlama! Onlarca ölü ve yaralı... Peşaver'de Cuma namazı kılınırken gerçekleşen saldırıda en az 36 kişinin hayatını kaybettiği bildiriliyor, sayıları 56'yı bulan yaralılar ise hastaneye taşındı.
4.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
31.10.2020 Gündem
Pakistan’da bir medresede patlama: 7 ölü 72 yaralı
Pakistan’da bir medresede patlama: 7 ölü 72 yaralı Pakistan’ın Peşaver kentinde dini eğitim yapan bir medresede patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi hayatını kaybederken, aralarında eğitim gören çocuklarında bulunduğu 72 kişi yaralandı.
27.10.2020 Dünya
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var?
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var? SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Çin’de ortaya çıkan ve birçok ülkeyi etkileyen koronavirüs salgınına karşı dünya alarmda. Gizemli hastalık olarak ortaya çıkan, coronavirüs bulaşan kişi sayısı 600’ü aşarken, virüsten ölen kişilerin sayısı ise 25’e ulaştı. Dün itibarıyla Hong Kong ve Makao Özel İdari Bölgelerinde 1'er kişide saptanan virüs, ABD, Japonya, Güney Kore'de 1'er, Tayland'da 3 kişide tespit edildi. İşte Korona Virüsü hakkında merak edilenler…
24.01.2020 Gündem
'Cehennem yaşanacak' uyarısı işe yaramadı! Kabul edildi...
'Cehennem yaşanacak' uyarısı işe yaramadı! Kabul edildi... Hindistan'da Cammu Keşmir'i iki birlik toprağına ayıran yasa tasarısı, federal parlamentonun üst kanadı Rajya Sabha'da (Eyaletler Meclisi) 61 ret oyuna karşı 125 evet oyuyla kabul edildi. Hindistan, yarım asırdan uzun süredir Cammu Keşmir'e ayrıcalık tanıyan anayasa maddesini iptal ederek, bölgenin özel statülü yapısını ortadan kaldırdı. Cammu Keşmir eyaletiyle ilgili yaşanan gelişmelerin ardından bölgenin eski başbakanlarından Omar Abdullah ve Mehbuba Mufti tutuklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan son gelişmelerle ilgili Pakistan Başbakanı İmran Han ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, taraflara diyalog sürecinin güçlendirilmesi çağrısında bulundu. Öte yandan Dışişleri Bakanlığı, Hindistan'ın Cammu Keşmir kararına tepki gösterdi.
5.08.2019 Dünya
Pakistan’da sel felaketi: 4 ölü
Pakistan’da sel felaketi: 4 ölü Pakistan'da etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel felaketinde en az 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
14.07.2019 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan iki ülkedeki terör saldırılarına kınama!
Dışişleri Bakanlığı'ndan iki ülkedeki terör saldırılarına kınama! Dışişleri Bakanlığı, Pakistan ve Afganistan’da meydana gelen terör saldırılarını şiddetle kınadı
23.11.2018 Gündem
Son dakika... Pazar yerine saldırı! Ülkede çok sayıda ölü var
Son dakika... Pazar yerine saldırı! Ülkede çok sayıda ölü var Pakistan'ın Peşaver şehrinde bir pazar yerine saldırı yapıldı.
23.11.2018 Dünya
Hakkanilerin kurucusu Celaleddin Hakkani öldü
Hakkanilerin kurucusu Celaleddin Hakkani öldü Bir dönem Taliban iktidarı sırasında bakanlık da yapan, Afganistan'ın en ürkütücü grubu Hakkanilerin kurucusu bu sabah öldü. Taliban örgütü, uzun süredir hasta olan Hakkani'nin öldüğünü bu sabah saat 06.19'da duyurdu.
4.09.2018 Dünya
Pakistan'da iki mitingde bombalı saldırı: 29 ölü
Pakistan'da iki mitingde bombalı saldırı: 29 ölü Pakistan'da iki miting sırasında meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre aralarında milletvekili adayı Navabzade Siraj Raisani'nin de olduğu 29 kişi öldü, 82 kişi de yaralandı.
13.07.2018 Dünya
Türkiye'den Pakistan'daki terör saldırısına kınama
Türkiye'den Pakistan'daki terör saldırısına kınama Türkiye, Pakistan'ın Peşaver kentinde dün bir seçim mitinginde düzenlenen terör saldırısını kınadı.
11.07.2018 Dünya
Pakistan'da milletvekiline bombalı saldırı
Pakistan'da milletvekiline bombalı saldırı Miting sırasında canlı bomba üstündeki patlayıcıyı infilak ettirdi, milletvekili Bilur'un da aralarında bulunduğu 12 kişi öldü.
11.07.2018 Dünya
Pakistan'da canlı bombalı saldırı: 12 ölü, 35 yaralı
Pakistan'da canlı bombalı saldırı: 12 ölü, 35 yaralı Pakistan'da, Avami Ulusal Partisi'nin (ANP) mitingi sırasında canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, milletvekili adayı Harun Bilur da dahil 12 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.
10.07.2018 Dünya
Çarşaflı teröristler üniversite bastı
Çarşaflı teröristler üniversite bastı Terör örgütü Taliban’ın Pakistan kolu ‘Tehrik-i Taliban’a (TTP) mensup militanlar, çarşaf giyerek Peşaver kentindeki Tarım Eğitimi Enstitüsü’ne saldırdı.
1.12.2017 Dünya
Burka giyip üniversiteye saldırdılar: Çok sayıda ölü ve yaralı!
Burka giyip üniversiteye saldırdılar: Çok sayıda ölü ve yaralı! Taliban'ın Pakistan kolu Tehrik-i Taliban'a (TTP) mensup saldırganlar burka giyerek kimliklerini gizleyip Peşaver kentindeki Tarım Eğitimi Enstitüsü'ne girdi. Saldırganlar öğrenci yurdunda ateş açtı. Olayda en az 9 kişinin öldüğü, 37 kişinin de yaralandığı açıklandı.
1.12.2017 Dünya
Pakistan'da intihar saldırısı, Başmüfettiş hayatını kaybetti!
Pakistan'da intihar saldırısı, Başmüfettiş hayatını kaybetti! Pakistan'ın Peşaver bölgesinde gerçekleştirilen bir intihar saldırısında yüksek rütbeli bir polis memuru hayatını kaybetti.
24.11.2017 Dünya
Pakistan'da intihar saldırısı: 2 polis öldü
Pakistan'da intihar saldırısı: 2 polis öldü Pakistan'ın Peşaver kentinde intihar saldırısında 2 polis hayatını kaybetti.
24.11.2017 Dünya
Taliban elebaşılarından Ömer Mansur öldürüldü
Taliban elebaşılarından Ömer Mansur öldürüldü Pakistan'da 2014'te çoğu çocuk 150 kişinin öldüğü Peşaver okul saldırısının planlayıcısı ve örgütün elebaşlarından Ömer Mansur öldürüldü.
18.10.2017 Dünya
Sahte Facebook hesabı ile şantajı affetmediler!
Sahte Facebook hesabı ile şantajı affetmediler! Bir kadının adına sahte Facebook hesabı açtıktan sonra şantaj yapan Muhammad Munir adlı Pakistanlı 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
12.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Peşaver ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peşaver haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.