Payas

Payas

Son dakika payas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan payas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını payas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Payas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan payas gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 payas haberi bulunmuştur. Tüm payas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı?
Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı? Suzan Şahin kimdir, aday mı? CHP Hatay Eski Milletvekili Suzan Şahin’in deprem sonrası Meclis kürsünde yaptığı konuşma sonrası CHP’nin Hatay için Suzan Şahin’e teklif gönderdiği iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Suzan Şahin kimdir? CHP Hatay Belediye Başkan adayı Suzan Şahin mi olacak, teklif gitti mi, Lütfü Savaş aday mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Hatay'da işçi servisi otobüsler çarpıştı: 1'i ağır 18 yaralı
Hatay'da işçi servisi otobüsler çarpıştı: 1'i ağır 18 yaralı Hatay'ın İskenderun ilçesinde işçi servisi 2 otobüsün çarpıştığı kazada 1'i ağır 18 kişi yaralandı.
15.01.2024 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunuyor. Koca, "İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Çocuklar konusundaki hassasiyeti ifade ettim. Bu durumun inkar edilecek hiçbir yanı yok. Kendisi de haklı olduğumuzu ifade etti. Hastaların Türkiye'ye güvenli sevki için mutabık kaldık. En yakın sürede kanser hastası çocukları Türkiye'ye getirmeye başlayacağız" dedi.
9.11.2023 Gündem
Yüksek tansiyon için bire bir, anında düşürüyor! Adeta doğal antibiyotik
Yüksek tansiyon için bire bir, anında düşürüyor! Adeta doğal antibiyotik Antioksidan özelliğe sahiptir, kolesterolü dengeliyor. Doğal antibiyotik özelliği gösterdiğinden dolayı çeşitli hastalıkların oluşmasına engeller, besin değeri oldukça yüksektir. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, sindirim sisteminin hızlandırarak kabızlığa iyi geliyor. Yüksek tansiyon problemini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor, anemiyi engelliyor. Hatay’ın Payas ilçesinde Amanos dağlarında yağışlar sonrası bolluk yaşanıyor. Poşet poşet toplayan bir kişi mantarla kaplı ağaçları cep telefonuyla görüntüledi.
9.09.2023 Sağlık
Kolesterolü dengeliyor, tansiyonu düşürüyor! Tam bir doğal antibiyotik
Kolesterolü dengeliyor, tansiyonu düşürüyor! Tam bir doğal antibiyotik Antioksidan özelliğe sahiptir, kolesterolü dengeliyor. Doğal antibiyotik özelliği gösterdiğinden dolayı çeşitli hastalıkların oluşmasına engeller, besin değeri oldukça yüksektir. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, sindirim sisteminin hızlandırarak kabızlığa iyi geliyor. Yüksek tansiyon problemini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor, anemiyi engelliyor. Hatay’ın Payas ilçesinde Amanos dağlarında yağışlar sonrası bolluk yaşanıyor. Poşet poşet toplayan bir kişi mantarla kaplı ağaçları cep telefonuyla görüntüledi.
6.07.2023 Sağlık
Elleriyle yakaladığı yılanı, ‘insanlardan uzak dur’ diyerek doğaya bıraktı
Elleriyle yakaladığı yılanı, ‘insanlardan uzak dur’ diyerek doğaya bıraktı Hatay’ın Payas ilçesinde 'Yılancı Kemal' olarak bilinen Kemal Başer, depremzede vatandaşların çadırına giren yılanı elleriyle yakalayarak doğaya saldı.
3.07.2023 Yaşam
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Hatay'da 4.5 büyüklüğünde deprem
Hatay'da 4.5 büyüklüğünde deprem İskenderun Körfezi açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hatay'ın Payas ilçesine yakın bir bölgede yaşanan deprem 5.39 km derinlikte gerçekleşti.
5.03.2023 Gündem
Mimar Sinan'ın yapıtlarındaki sırrı ortaya çıktı! İşte depreme karşı aldığı önlemler
Mimar Sinan'ın yapıtlarındaki sırrı ortaya çıktı! İşte depreme karşı aldığı önlemler Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce bina yıkıldı ve ağır hasar alırken Mimar Sinan’ın eserleri ‘asrın felaketi’ne de meydan okudu. Hatay’da Mimar Sinan tarafından 1574 yılında hacı ve ticaret kervanlarının konaklaması için yaptırılan Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ile Kanuni Sultan Süleyman’ın 1553 Mısır seferi sırasında yaptığı Belen Kanuni Külliyesi, son depremde de ayakta kaldı. İşte büyük ustanın yapılarında depreme karşı aldığı önlemler.
28.02.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
'TCG Bayraktar' ve 'TCG Sancaktar' gemileri, sahra hastanesi oldu
'TCG Bayraktar' ve 'TCG Sancaktar' gemileri, sahra hastanesi oldu Milli Savunma Bakanlığı'na ait 'TCG Bayraktar' ve 'TCG Sancaktar' gemilerinde, Hatay'ın Payas MMK Metalurji Limanı'nda, sahra hastanesi olarak depremzedelere hizmet veriliyor. 'TCG Bayraktar' Gemi Komutanı Deniz Albay Lütfü Sezgin, şu ana kadar 700 yaralıya müdahale edildiğini söyledi.
11.02.2023 Gündem
Hatay'da depremde yıkılan apartmandan 4 çocuk kurtarıldı
Hatay'da depremde yıkılan apartmandan 4 çocuk kurtarıldı Hatay'da yıkılan binanın enkazında yaşam üçgeni sayesinde hayatta kalan 4 çocuk, vatandaşlar tarafından 3 saat içerisinde kurtarıldı. Öte yandan Hatay'ın Payas ilçesinde çöken 3 katlı binadan 11 kişi yaralı olarak kurtarılırken, 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
6.02.2023 Gündem
Depremin ardından Hatay'da havalimanı pisti yarıldı
Depremin ardından Hatay'da havalimanı pisti yarıldı Son dakika haberine göre; 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen illerden Hatay’da havalimanı pisti yarıldı, askeri birliğe ait bina çöktü.
6.02.2023 Gündem
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve Adana'nın Kurtuluşu 100. Yıl sözleri! Adana nasıl kurtuldu, Adana’nın kurtuluş tarihi
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve Adana'nın Kurtuluşu 100. Yıl sözleri! Adana nasıl kurtuldu, Adana’nın kurtuluş tarihi 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu ile ilgili sözler ve Adana’nın Kurtuluşu 100. Yıl mesajları günün anlam ve önemine istinaden sorgulanıyor. Adana'nın Kurtuluşunun 100. yıl dönümü bugün kutlanıyor. Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak, Adana'nın Kurtuluş tarihini öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, şiirler, görseller ile Adana’nın Kuruluşu nasıl oldu, ne zaman? sorularına yanıt arıyor. İşte Adana’nın Kuruluşu mesajları ve sözleri…
5.01.2023 Gündem
Barışmak için iş yerine çağırdığı kardeşiyle tartıştı, yengesini öldürdü
Barışmak için iş yerine çağırdığı kardeşiyle tartıştı, yengesini öldürdü Hatay'ın Payas ilçesinde H.K. (45), barışmak için iş yerine çağırdığı kardeşi ve yakınlarıyla tartıştı. Yaşanan gerginlik sırasında H.K., kardeşiyle gelen yengesi İnci Bağış Karakuş'u (35) tabancayla vurarak öldürdü. 2 yakınını da silahla rehin alan H.K., özel harekat polisinin operasyonuyla yakalandı.
27.11.2022 Yaşam
Hatay'da jandarma ve MİT operasyonu; teröristlerin 2 deposu bulundu
Hatay'da jandarma ve MİT operasyonu; teröristlerin 2 deposu bulundu Hatay'da jandarma ile Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) ortaklaşa düzenlediği operasyonda; geçmiş yıllarda kullanıldığı değerlendirilen, terör örgütüne ait 2 depo tespit edildi. Ekipler, depoların içinde çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirdi.  
12.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok oldu
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok oldu Trabzon'un Arsin ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin 50 metre yükseklikten şarampole uçtuğu kazada sürücü Mehmet (32), eşi Emine (27) ile oğulları İnayet (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş (3), hayatını kaybetti.
29.09.2022 Gündem
Hatay'da ağaçlar arasında keşfedildi! Görenler hayran kalıyor
Hatay'da ağaçlar arasında keşfedildi! Görenler hayran kalıyor Hatay Amanos Dağlarında terörden temizlenen bölgelerde yeni bir şelale bulundu.
17.09.2022 Yaşam
Hatay’da tuzaklanmış EYP imha edildi
Hatay’da tuzaklanmış EYP imha edildi Hatay'ın Payas ilçesinde jandarma ekipleri, Amanos Dağları kırsalında geçmiş yıllarda PKK'lı teröristlerin kullandığı iki sığınak ve bir depoda tuzaklanmış 20 kilogram el yapımı patlayıcı (EYP) ile yaşam malzemeleri ele geçirdi. EYP ile diğer malzemeler olay yerinde imha edildi.
24.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Payas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki payas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.