Patlayıcı Madde

Patlayıcı Madde

Son dakika patlayıcı madde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patlayıcı madde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patlayıcı madde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patlayıcı Madde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patlayıcı madde gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.219 patlayıcı madde haberi bulunmuştur. Tüm patlayıcı madde haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'in Lübnan’daki dijital saldırısı! Çağrı cihazıyla ilgili MOSSAD iddiası
İsrail'in Lübnan’daki dijital saldırısı! Çağrı cihazıyla ilgili MOSSAD iddiasıİsrail Dış İstihbarat Servisi MOSSAD’ın, Lübnan’da infilak ettirilen çağrı cihazlarının pillerine patlayıcılar yerleştirdiği ve söz konusu cihazların 5 ay önce ithal edildiği öne sürüldü.
17.09.2024Dünya
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terör örgütünün mühimmat deposu imha edildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terör örgütünün mühimmat deposu imha edildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ın Cudi Dağı kırsalında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kırsal barınma alanlarının imha edilmesine yönelik "Gürz-12" operasyonlarının başlatıldığını bildirdi.
2.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizler bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizler bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü dolayısı ile katıldığı törende önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bin yıl önce gönüllerde edinilen yer bu vatanın çimentosu, kalesi ve sigortası oldu. Yıkılmaz gök kubbesi oldu. Bin yıldır bu kardeşlik hukukunun bozmaya ve yok etmeye kimsenin gücü yetmedi. Bizi bölmeye çalıştılar. Siyasi görüş farklılıkları üzerinden nifak çıkarmaya çalıştılar. Kalleş oyunlarla kardeşliğimizi dinamitlemek, bizi kolay lokma haline getirmek istediler. Aziz milletimizin desteğiyle hepsinin üstesinden geldik. 85 milyon olarak her zaman birbirimize daha sıkı kenetlendik. Vatanımıza yönelik senaryoları yırtıp atarak yola devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
25.08.2024Gündem
12 ilde terör örgütlerine ağır darbe! Hepsi yerle bir edildi
12 ilde terör örgütlerine ağır darbe! Hepsi yerle bir edildiBölücü Terör Örgütü'nün yaz aylarında eylem yapmak için kırsalda sakladığı silah, mühimmat ve patlayıcılar "GÜRZ-5" operasyonlarıyla imha edildi. 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 76 mağara ve sığınak yok edilirken, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
9.08.2024Gündem
Orta Doğu'yu sarsan Haniye suikastında yeni detaylar ortaya çıktı!
Orta Doğu'yu sarsan Haniye suikastında yeni detaylar ortaya çıktı!Orta Doğu'yu sarsan Haniye suikastında detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak İran Devrim Muhafızları, Hamas liderinin odasının dışarıdan ateşlenen kısa menzilli bir roketle vurulduğunu duyurdu.
3.08.2024Gündem
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulundu
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulunduİstanbul Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jetski bulundu.
25.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Gar katliamı davasında karar açıklandı
Gar katliamı davasında karar açıklandıYargıtayın bozma kararının ardından tekrar görülen, terör örgütü DEAŞ'ın Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te düzenlediği ve 101 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili 10'u tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
1.07.2024Gündem
İzmir’de Efes-2024 tatbikatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde takip edecek
İzmir’de Efes-2024 tatbikatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde takip edecekİzmir’de Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde düzenlenen Efes-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın gündüz safhası denizden yapılan kara bombardımanıyla başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da tatbikatı yerinde takip edecek.
30.05.2024Gündem
Jandarma ekipleri, teröristlerin kullandığı 27 sığınak imha etti!
Jandarma ekipleri, teröristlerin kullandığı 27 sığınak imha etti!Tunceli Valiliği koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından teröristlerin kullandığı belirlenen 27 sığınak imha edildi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Terörden dolayı birçok doğa harikası yerler gün yüzüne çıkmış değil. Bu müthiş doğayı turizme açmak için arazide tüm olumsuzları yok ederek terörün kalıntılarını süpürüyoruz" dedi.
7.05.2024Gündem
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdi
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdiİran'ın Paris Konsolosluğuna patlayıcı madde ile giren ve kendini havaya uçuracağını söyleyen bir şahıs polis tarafından yakalandı.
19.04.2024Dünya
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermediPolonya, Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine Rusya'nın Varşova Büyükelçisi Siergiej Andriejew'i Dışişleri Bakanlığına çağırdı. Rus Büyükelçi Andriejew, Dışişleri Bakanlığına gitmedi.
25.03.2024Dünya
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023Gündem
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlere yönelik düzenlenen Kahramalar-30 operasyonlarında, 6 ilde 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
27.11.2023Gündem
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı28 ilde 4 bin 731 timden oluşan 61 bin 500 jandarma ile "Kahramanlar Operasyonu" düzenlendi. Terör örgütlerinin kış aylarında kullanmak için hazırladığı 11 büyük mağara ve sığınak ile yüklü miktarda patlayıcı madde imha edildi.
31.10.2023Gündem
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildiDiyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023Gündem
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı1 Ekim'de İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristlerden birinin kimliği Hasan Oğuz olarak belirlendi. Kimliği belirlenemeyen ikinci teröristin ise yabancı uyruklu olduğu sanılıyor. Teröristlerin kullandığı roketatar ve patlayıcının Suriye üzerinden yasadışı yollardan Türkiye’ye sokulduğu anlaşıldı.
3.10.2023Gündem
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesiİçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.
1.10.2023Gündem
Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandı
Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 teröristin yakalandığını duyurdu.
8.09.2023Gündem
Evleri dakikalar içerisinde yok oldu! Gözyaşlarına hakim olamadılar
Evleri dakikalar içerisinde yok oldu! Gözyaşlarına hakim olamadılarMalatya'da ağır hasarlı yüksek katlı binaların patlayıcı madde kullanılarak yıkılmasına devam edildi. Aynı anda 2 blok, 360 kilo patlayıcı ile patlatılırken, site sakinleri bu anları gözü yaşlı izledi.
23.08.2023Yaşam
Evlerinin yıkılmasını gözyaşları içinde izlediler
Evlerinin yıkılmasını gözyaşları içinde izledilerMalatya'da ağır hasarlı yüksek katlı binaların patlayıcı madde kullanılarak yıkılmasına devam edildi. Aynı anda 2 blok, 360 kilo patlayıcı ile patlatılırken, site sakinleri bu anları gözü yaşlı izledi.
23.08.2023Haber
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandıAnkara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'ndaki patlamada şehit olan 5 işçiden, Mehmet Kutlu (51), İhsan Küçükerdem (27) ve İbrahim Özdemir (24), Elmadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
13.06.2023Gündem
MKE roket ve patlayıcı fabrikasında yangın!
MKE roket ve patlayıcı fabrikasında yangın!Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda patlama sonrası yangın çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi.
10.06.2023Vatan TV
MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı? Ankara MKE roket fabrikası neden patladı, ölü ve yaralılar var mı?
MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı? Ankara MKE roket fabrikası neden patladı, ölü ve yaralılar var mı?"MKE roket fabrikasında yangın mı çıktı, Ankara roket fabrikası neden patladı?" sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda patlama meydana geldi. Peki, Ankara MKE roket fabrikasında çıkan yangında ölü ve yaralılar var mı?
10.06.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Patlayıcı Madde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patlayıcı madde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.