Paramotor

Paramotor

Son dakika paramotor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paramotor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paramotor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paramotor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paramotor gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 paramotor haberi bulunmuştur. Tüm paramotor haberleri aşağıda listelenmiştir.
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında Dünya Bankası'nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Kırsal alandaki arama çalışmaları genişletildi.
8.07.2023 Yaşam
Adana'dan Mersin'e paramotor ile uçtu! En büyük hayalini açıkladı
Adana'dan Mersin'e paramotor ile uçtu! En büyük hayalini açıkladı THK Yamaç Paraşütü Okulu’nda 7 yıl eğitim aldıktan sonra okulda 1 yıldır öğretmen pilot olarak görev yapan Selin Ayvalı (28), Adana'dan Mersin'e motorlu yamaç paraşütü (paramotor) ile uçtu.
8.07.2023 Yaşam
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 28 Haziran’dan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi Diyarbakır’da uzun süredir köftecilik yapan ve yıllardır paramotor ile uçan Abdulkadir Arslan, namı diğer ‘Uçan Köfteci’, filmi çekildikten sonra vizyona girmeden deprem gecesi ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Acı detayı yeğeni İHA muhabirine anlattı.
6.04.2023 Yaşam
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı Siirt genelinde her türlü açık alan toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi ve miting gibi etkinlikler 15 gün yasaklandı.
14.03.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 1 Mart’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı Siirt'te 14 Şubat’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlere yasak getirildiği bildirildi.
13.02.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bir muhalefet partisi ilk kez bir terörist için DNA raporu istedi
Bakan Soylu: Bir muhalefet partisi ilk kez bir terörist için DNA raporu istedi Mersin'deki PKK saldırısıyla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir muhalefet partisi ilk kez bir terörist için DNA raporu istedi." dedi.
4.10.2022 Siyaset
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi
Polisevi saldırısında kullanılan hava aracının parçaları ele geçirildi Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan Tece Polisevine yönelik 26 Eylül'de gerçekleştirilen terör eylemine ilgili yapılan çalışmalar sonucunda Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Çöplü köyünde yapılan arama tarama çalışmasında örgüt mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen Paramotor/ Trike parçaları ele geçirildi. 
1.10.2022 Gündem
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama Hakkari'de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
31.08.2022 Gündem
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak Hakkari'de 15 gün süreyle gösteri ve toplantılara yasaklama kararı getirildi. Valilik tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı
16.08.2022 Gündem
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak Hakkari’de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
18.07.2022 Gündem
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Paramotorla Amanoslar'a gelen PKK'lı teröriste 9 yıl 7 ay hapis
Paramotorla Amanoslar'a gelen PKK'lı teröriste 9 yıl 7 ay hapis Hatay'da, paramotorla geldiği Amanos Dağları'nda yakalanan, eski BDP Genel Başkanı ve 24'üncü dönem HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu PKK'lı terörist Yoldaş Selim Çelik, tutuklu yargılandığı davada 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
3.02.2022 Gündem
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 gün süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığını duyurdu.
2.02.2022 Gündem
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasakladığını duyurdu.
4.01.2022 Gündem
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere geçici yasaklandı
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere geçici yasaklandı Hakkari'de gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, oturma eylemi, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
13.10.2021 Gündem
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere 15 günlük yasak
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere 15 günlük yasak Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma ve stant açma gibi eylem ve etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı.
17.06.2021 Gündem
Hakkari'de flaş yasak kararı! 15 gün...
Hakkari'de flaş yasak kararı! 15 gün... Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
31.05.2021 Gündem
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu Terör örgütü PKK'nın Gara'daki eğitim sorumlusu teslim oldu. Kadın teröristten PKK'nın yapılanması ve terör faaliyetleriyle ilgili flaş itiraflar gelirken tutuklanan terörist örgüt yapılanmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulunurken, halen dağda olan 151 teröristi fotoğraflarından teşhis ederek deşifre etti.
2.03.2021 Gündem
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak!
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak! Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin, 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
1.03.2021 Gündem
Gara'da SİHA'lar teröristler böyle vuruldu! İşte sıcak görüntüler
Gara'da SİHA'lar teröristler böyle vuruldu! İşte sıcak görüntüler Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde paramotor ile kaçmaya çalışan 3 PKK'lı teröristin Türk SİHA'ları tarafından imha edildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
14.02.2021 Haber
Gara'da SİHA'lar teröristler böyle vuruldu! İşte sıcak görüntüler
Gara'da SİHA'lar teröristler böyle vuruldu! İşte sıcak görüntüler Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde paramotor ile kaçmaya çalışan 3 PKK'lı teröristin Türk SİHA'ları tarafından imha edildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
14.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paramotor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paramotor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.