Paralı Asker

Paralı Asker

Son dakika paralı asker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paralı asker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paralı asker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paralı Asker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paralı asker gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 paralı asker haberi bulunmuştur. Tüm paralı asker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu... Rusya'da dün düşen uçak tüm dünyanın gündeminde birinci haber oldu. Düşen özel jetin içinde Paralı asker grubu Wagner'in lideri Prigojin’in de bulunması ve hayatını kaybettiğinin açıklanması bomba etkisi yarattı. Wagner lideri Prigojin'in ölüm haberinden sonra tüm gözleri Rusya Devlet Başkanı Putin'e çevrildi. Prigojin’in düşen bir özel jetin yolcu listesinde olduğunun açıklanmasının ardından Putin'in hamlesi gündem oldu. Rus lider dünya Moskova yakınlarındaki kazayı konuşurken Putin geceyi konutunda değil dışarıda geçirdi. Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral olurken gündeme aniden ölen düşmanlarının listesi geldi.
24.08.2023 Dünya
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima ABD Başkanı Joe Biden, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jetin Rusya’da düşmesinin arkasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in olabileceğini ima ederek, “Rusya'da Putin'in arkasında olmadığı çok fazla olay yok” dedi.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin'in uçağı düştü
Wagner lideri Prigojin'in uçağı düştü Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü.
23.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi Rusya'da kısa süreli isyan başlatan Rus paralı asker şirketi Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açılış konuşması yaptığı Rusya-Afrika Zirvesi’nde görüntülendi.
27.07.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre Belarus’ta olacağız. Eminim ki bu süre zarfında Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız” diye konuştu.
19.07.2023 Dünya
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! Ülkelere bu kılıklarla sızmış...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! Ülkelere bu kılıklarla sızmış... Paralı asker grubu Wagner isyanı Rusya'yı sarsmış dünyanın gündemine oturmuştu. Kayıplara karışan paralı asker grubu Wagner'in lideri Yevgeny Prigojin'in evine yapılan baskının görüntüleri sonrası, şimdide kılık değiştirmiş fotoğrafları medyaya yansıdı.
8.07.2023 Dünya
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi Rusya'da darbe girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu Evgeny Prigojin, "Yakın zamanda cephede yeni zaferler göreceksiniz" diye konuştu. Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi.
3.07.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı Moskova’ya karşı bayrak açan Wagner lideri Prigojin, Belarus’a sürgüne gitmeyi kabul ederken isyancı askerler üslerine döndü. Wagner’in Moskova’ya yürüyüşü durdurulmuş olsa da yaşananlar, 16 aydır süren Ukrayna savaşının Putin yönetimiyle ilgili gerçeği ortaya çıkardı. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, paralı asker grubunun akıbetine ilişkin flaş bir açıklamaya imza atarken Prigojin'den kritik açıklama geldi. İşte detaylar...
26.06.2023 Dünya
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu Rusya ve Wagner arasındaki kriz henüz 24 saati doldurmamışken çözüldü. Moskova'ya doğru yürüyüşe geçen Wagner birlikleri başkente 200 kilometre kala durdu. Wagner lideri Yevgeni Prigojin, Rusya'nın başkenti Moskova'ya ilerleyen savaşçılarının Belarus'un girişimiyle varılan anlaşma sonrası 'kan dökülmemesi için' üslerine döndüğünü söyledi. Prigojin'in Belarus'a gideceği ve hakkındaki suçlamaların düşürüleceği açıklandı. Washinton Post'un haberi ise dünya gündeminde bomba etkisi yarattı.
25.06.2023 Dünya
Wagner krizini bitiren görüşme! Lukaşenko, Putin’e Wagner lideri Prigojin ile yaptığı müzakerenin detaylarını anlattı
Wagner krizini bitiren görüşme! Lukaşenko, Putin’e Wagner lideri Prigojin ile yaptığı müzakerenin detaylarını anlattı Belarus Devlet Başkanlığı Ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’nun, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i telefonla arayarak Wagner lideri Evgeny Prigojin ile gerçekleşen görüşmelerinin detaylarını anlattığı belirtildi
24.06.2023 Dünya
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti Wagner Rusya'yı sarstı. Moskova Belediye Başkanı Sergei Sobyanin, Moskova sakinlerinin terörle mücadele operasyonu ilan edilmesi sebebiyle mümkün olduğunca şehir etrafında gezilerden kaçınmaları gerektiğini söyledi ve durumun 'zor' olduğunu açıkladı. Öte yandan şehirde pazartesi günü tatil ilan edildi.
24.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü Rusya'da paralı asker grubu Wagner'in lideri silahlı ayaklanma başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
24.06.2023 Gündem
Rusya Wagner grubu nedir, Wagner ordusu kaç kişi? Paramiliter Wagner lideri kimdir, Wagner grubu kimlerden oluşuyor, Wagner nedir?
Rusya Wagner grubu nedir, Wagner ordusu kaç kişi? Paramiliter Wagner lideri kimdir, Wagner grubu kimlerden oluşuyor, Wagner nedir? Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, Rus ordusunun yöneticilerine karşı büyük bir savaşın içine girdiklerini duyurdu. Peki, Wagner kimdir, Wagner grubu nedir? Rusya Wagner ordusu kaç kişi, Rus Wagner grubu nedir, lideri kim? İşte Wagner ordusu…
24.06.2023 Gündem
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir, Sergey Şoygu Türkçe konuşuyor mu? Şoygu ne demek, kimdir?
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir, Sergey Şoygu Türkçe konuşuyor mu? Şoygu ne demek, kimdir? Şoygu kimdir, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu nereli, kaç yaşında? Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" ifadeleri sonrası Sergey Şoygu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir?
24.06.2023 Gündem
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek?
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek? Wagner lideri Prigozhin kimdir, Yevgeny Prigozhin kaç yaşında, nereli? Rus paralı asker grubu Wagner'in şefi Yevgeny Prigozhin Rus ordusunu 'Wagner savaşçılarını yok etmekle' suçlayarak sınır kenti Rostov'a girdiğini duyurdu. Gece yarısı Moskova ve Rostov'da zırhlı araçlar sokağa çıkarken, Wagner'in lideri Prigozhin'in resmi yetkililerle pazarlık yaptığı görüntüler yayınlandı. Söz konusu gelişmenin ardından Wagner lideri Prigozhin kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.06.2023 Dünya
Rusya'da neler oluyor? Eski istihbaratçı açıkladı: 'Her şey tersine dönebilir'
Rusya'da neler oluyor? Eski istihbaratçı açıkladı: 'Her şey tersine dönebilir' Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'in başlattığı ayaklanma dünyada büyük yankı bulurken, CNN Türk yayınına katılan İstihbarat Dairesi Eski Başkanı Gürsel Tokmakoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.06.2023 Dünya
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, Rus ordusunun yöneticilerine karşı büyük bir savaşın içine girdiklerini duyurdu. Sert açıklama sonrası zırhlı araçlar sokaklara inerken, Rostov'da, Rus askeri karargahı olarak tanımlanan bir binanın kuşatıldığı öne sürülüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin, Wagner'in ayaklanma çağrısı sonrası yaptığı açıklamada, "Böyle kalkışmalar ülkemizi sırtından bıçaklamaktır. Silahlı ayaklanma ve herhangi bir iç ayaklanma Rusya'ya halkımıza bir darbedir. Bunun cezasını vereceğiz. Cezası ağır olacaktır." ifadelerini kullandı. Putin'in açıklamasının ardından Wagner'in kurucusu Prigojin, "Hiçbir Wagner savaşçısı kendisini suçlu görerek devlet başkanı veya FSB'nin talebiyle teslim olmak niyetinde değil" dedi. Putin, sıkıyönetim ihlali nedeniyle 30 gün tutukluluğa izin veren bir yasa imzaladı.Öte yandan Rusya'ya ait helikopterin düşürüldüğü iddia edildi. İşte tüm detaylar...
24.06.2023 Dünya
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Paralı Asker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paralı asker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.