Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! Ülkelere bu kılıklarla sızmış...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! Ülkelere bu kılıklarla sızmış... Paralı asker grubu Wagner isyanı Rusya'yı sarsmış dünyanın gündemine oturmuştu. Kayıplara karışan paralı asker grubu Wagner'in lideri Yevgeny Prigojin'in evine yapılan baskının görüntüleri sonrası, şimdide kılık değiştirmiş fotoğrafları medyaya yansıdı.
8.07.2023 Dünya
Wagner isyanı bitti kriz bitmedi! Rus ordusu karıştı: General Armageddon kayıp...
Wagner isyanı bitti kriz bitmedi! Rus ordusu karıştı: General Armageddon kayıp... Wagner isyanı Rusya'yı ve Rus ordusunu derinden sarsarken ABD'li istihbarat yetkililerin Rus generallerin de Prigojin’i desteklemiş olabileceğine dair işaretler olduğunu söylemesi olaya farklı bir boyut kazandırırken New York Times gazetesi çok çarpıcı bir iddiaya sayfalarında yer verdi.
28.06.2023 Dünya
Wagner krizini bitiren görüşme! Lukaşenko, Putin’e Wagner lideri Prigojin ile yaptığı müzakerenin detaylarını anlattı
Wagner krizini bitiren görüşme! Lukaşenko, Putin’e Wagner lideri Prigojin ile yaptığı müzakerenin detaylarını anlattı Belarus Devlet Başkanlığı Ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’nun, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i telefonla arayarak Wagner lideri Evgeny Prigojin ile gerçekleşen görüşmelerinin detaylarını anlattığı belirtildi
24.06.2023 Dünya
Wagner krizinde son dakika! Evgeny Prigojin kritik gelişmeyi açıkladı
Wagner krizinde son dakika! Evgeny Prigojin kritik gelişmeyi açıkladı Rusya'da Wagner krizi. Rusya’da silahlı ayaklanma başlatan Wagner askerlerinin Moskova’ya doğru ilerlemesine karşı Rus birlikleri Lipetsk kentindeki yollara hendekler kazmaya başladı. Başkent Moskova’da da zırhlı araçlarla tedbirler alınırken Beyaz Rusya Devlet Başkanı Lukaşenko yaptığı açıklamada 'Wagner lideri Prigojin ile Rusya Devlet Başkanı Putin anlaştı' ifadelerini kullandı. Lukaşenko'nun açıklamalarından sonra ise Wagner kurucusu Evgeny Prigojin'den kritik hamle geldi.
24.06.2023 Dünya