Pansiyon

Pansiyon

Son dakika pansiyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pansiyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pansiyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pansiyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pansiyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 815 pansiyon haberi bulunmuştur. Tüm pansiyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Günlük kiralık evlerle ilgili kritik detay! 'Binanın değerinin düşmesine neden oluyor'
Günlük kiralık evlerle ilgili kritik detay! 'Binanın değerinin düşmesine neden oluyor' Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygın hale geliyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir sağlıyor. Ancak yasalara uygun şekilde yapılmayan kiralama işlemleri nedeniyle taşınmazın mühürlenmesi ve para cezası uygulanması gündeme geliyor.
7.09.2023 Ekonomi
MEB yazı gönderdi! Öğrencileri yakından ilgilendiriyor
MEB yazı gönderdi! Öğrencileri yakından ilgilendiriyor Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin illere gönderilen yazıda, okullarda obezite ve dijital bağımlılıkla mücadele edileceği, öğrencilere sınıflara geçmeden önce kültürfizik hareketleri yaptırılacağı, velilere maddi külfet oluşturmamak adına okul kıyafetlerinde değişiklik yapılmayacağı belirtildi.
21.08.2023 Gündem
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL...
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL... Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahipleri yüzde 25'lik zam sınırını delmenin formülünü arıyor. Pek çok ev sahibi son günlerde farklı bir yola başvuruyor. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
20.08.2023 Ekonomi
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar!
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar! Antalya'da savaş sonrası yerleşik yaşama geçen Rus ve Ukraynalılardan bazıları yabancı plakalı araçlarıyla kaçak taksicilik yaparken tespit edildi. Alanya'da ise Ukrayna plakalı bir çekici, arıza yapan Ukrayna plakalı otomobili taşırken görüldü ve araç bağlandı. 
13.08.2023 Yaşam
Ücret iadesi kararı! Öğrenciler dikkat
Ücret iadesi kararı! Öğrenciler dikkat Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), Düzce'de depremde hasar görünce kapatılan pansiyon için ödediği ücreti geri isteyen öğrenciye, ücret iadesi yapılması yönünde tavsiye kararı verdi.
5.08.2023 Ekonomi
Emlak sektöründen günübirlik evlerin kirasından alınacak vergiye destek
Emlak sektöründen günübirlik evlerin kirasından alınacak vergiye destek Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akçam, günlük kiralanan evlerin bedeli üzerinden vergi alınmasını içeren çalışmaya destek vererek, bu sayede kaçak kiralamanın önüne geçileceğini söyledi.
2.08.2023 Ekonomi
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin Astronomik ev kiraları özel öğrenci yurtlarını da etkiledi. Penceresiz bir odanın kirası 4 bine çıkarken, havuzu, spor salonu olan lüks yurtlarda bu rakam 49 bin lirayı buluyor.
29.07.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar için ek gelir kaynağı ancak para cezası var!
Ev sahibi ve kiracılar için ek gelir kaynağı ancak para cezası var! Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygın hale geliyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir sağlıyor. Ancak yasalara uygun şekilde yapılmayan kiralama işlemleri nedeniyle taşınmazın mühürlenmesi ve para cezası uygulanması gündeme geliyor.
11.07.2023 Gündem
Genç kadın kaldığı pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulundu
Genç kadın kaldığı pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulundu İzmir'in Urla ilçesinde, 3 gündür bir pansiyonda kalan Dudu Y. (21), kabloyla boğulmuş halde bulundu. Dudu'nun birlikte kaldığı kocası R.Y.'nin (26) ise kayıp olduğu öğrenildi. 
17.06.2023 Yaşam
6 kişinin öldüğü pansiyon yangınında kundaklama şüphesi
6 kişinin öldüğü pansiyon yangınında kundaklama şüphesi Yeni Zelanda’da 15 Mayıs’ta meydana gelen ve 6 kişinin ölümüne neden olan pansiyon yangınında polis, kundaklama şüphesiyle cinayet soruşturması başlattı.  
17.05.2023 Dünya
Geceleri 10 bin kişinin olduğu mahallede, 75 seçmen bulunuyor
Geceleri 10 bin kişinin olduğu mahallede, 75 seçmen bulunuyor Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde tarihi Kaleiçi'nin de yer aldığı, geceleri 10 bin kişiye ev sahipliği yapan Tuzcular Mahallesi'nde sadece 75 seçmen bulunuyor. Muhtar Uğur Çetin, "Antalya'nın merkezinde yer alan mahallemizde pansiyon, kafeler ve diğer işletmeler olduğu için sayımız az" dedi.
14.05.2023 Yaşam
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, savunma sanayi alanında sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetişeceği uzay ve havacılık teknolojisi alanında Türkiye'nin ilk meslek lisesinin Ankara'nın Elmadağ ilçesinde açıldığını duyurdu.
7.05.2023 Eğitim
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu Çocuk istismarının panzehirinin “okullaşma” olduğuna dikkat çekilen raporda çocukları damgalamadan “Risk Haritası” çıkarılması tavsiye edildi. Öneriler arasında, mükerrer suç işleyen çocukların ailelerine yaptırım uygulanması da yer aldı.
4.05.2023 Gündem
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak Deprem bölgesinde sağlam raporu verilen tüm devlet okullarını açtıklarını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, üç ay içinde sağlam raporu almayan özel okulları ise kapatacaklarını kaydetti.
8.04.2023 Eğitim
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi
Seçim için adres beyanında kritik gelişme
Seçim için adres beyanında kritik gelişme 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak afetzedelerin adres değişikliği beyanı için bugün son gün. Yeni adres beyanları nüfus müdürlüklerinin yanı sıra e-Devlet ve nüfusmatiklerden yapılabiliyor.
17.03.2023 Ekonomi
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak? İçişleri Bakanlığı depremzedelerin oy kullanmasına yönelik yaptığı açıklamada “Afetzede vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin azaltılması ve kamu hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması için 6 Şubat öncesinde yerleşim yeri adresi depremden etkilenen illerde bulunan vatandaşlarımızın diğer illere yerleşim yeri adres değişikliği işlemlerini nüfus müdürlüklerimizin yanı sıra e-Devlet ve Nüfusmatiklerimiz üzerinden yapabilmelerine imkan sağlanmıştır.” İfadelerini kullandı. Peki, Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
11.03.2023 Gündem
Oy kullanacak depremzedeler dikkat! e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılacak
Oy kullanacak depremzedeler dikkat! e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılacak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde oy kullanacak afetzedelerin adres beyanının nasıl yapılacağı duyuruldu. Adres beyanının 17 Mart tarihine kasar e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılabileceği açıklandı.
11.03.2023 Gündem
İTÜ heyeti Adıyaman'da kamu binalarını inceledi, ön rapor hazırlandı
İTÜ heyeti Adıyaman'da kamu binalarını inceledi, ön rapor hazırlandı Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesinden Doç. Dr. Beyza Taşkın, "Kamuoyunda bir infial çıktı. Gölbaşı'nda çok yeni binalar yıkıma maruz kaldıkları için 'Yeni binalara da güvenemeyeceğiz galiba' diye endişe duyuldu. Bu endişelerin aslında çokta doğru olmadığı bulgusuna vardık" dedi.
2.03.2023 Gündem
Bakan Özer 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitime ara verildi
Bakan Özer 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitime ara verildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4 eğitim sendikasının temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının ardından Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 10 il ve 71 ilde eğitim öğretim süreçlerinin nasıl yürütüleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Özer, depremden etkilenen 10 ilde eğitim öğretime 1 Mart'a kadar ara verildiğini, 1 Mart'tan sonra da ilçe ve okul temelli kararlar alınacağını duyurdu. Bakan Özer, 71 ilde ise eğitim öğretime 20 Şubat'ta başlanacağını belirtti.
12.02.2023 Eğitim
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Burs yattı mı? PYBS İOKBS bursu ne zaman yatacak, 2023 bursluluk parası ne kadar? MEB PYBS İOKBS ödeme takvimi belli mi?
Burs yattı mı? PYBS İOKBS bursu ne zaman yatacak, 2023 bursluluk parası ne kadar? MEB PYBS İOKBS ödeme takvimi belli mi? İOKBS bursu yattı mı, bursluluk parası ne zaman yatacak? Ocak ayı bursluluk parasının ne zaman yatacağı ve 2023 yılında burs miktarının ne kadar olduğu sorgulanıyor. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik olarak her yıl İOKBS sınavı gerçekleştiriliyor. 2022-2023 İOKBS bursu alacaklar ocak ayı ödemelerin yapılacağı tarihi arama motorları aracılığıyla araştırıyor. Peki, bursluluk parası yattı mı, İOKBS ne zaman yatacak? Ocak 2023 bursluluk parası ne kadar?
20.01.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Pansiyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pansiyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.