Pankart

Pankart

Son dakika pankart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pankart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pankart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pankart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pankart gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.138 pankart haberi bulunmuştur. Tüm pankart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu’nun seçimin yenilenmesi kararına tepki gösteren DEM Partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Parti yöneticilerinin de araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
3.04.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret gerçekleştirdiği Filipinler'in başkenti Manila'da, “Savaş suçlusu, hoş gelmedin” yazılı pankart taşıyan göstericiler tarafından protesto edildi.
19.03.2024 Dünya
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi Adana'nın Kozan ilçesinde ilçe seçim kurulu tarafından, çevre kirliliği oluşturan ve trafik sorunlarına yol açan afişler toplatılmaya başlandı.
13.03.2024 Adana
Lise öğrencileri ve polis iş birliği yaptı! "Dolandırıcılığa geçit vermeyeceğiz"
Lise öğrencileri ve polis iş birliği yaptı! "Dolandırıcılığa geçit vermeyeceğiz" Bolu'da 20 lise öğrencisi ve polis ekipleri tarafından şehrin en işlek caddesinde 7’den 70’e herkese sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapıldı.
7.03.2024 Gündem
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'da: İstasyon sorununu halledeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'da: İstasyon sorununu halledeceğiz Adıyaman’ın Kahta ilçesinde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim en öncelikli konumuz deprem bölgesidir. Depremzedelerimizi bir an önce güvenli, huzurlu ve dayanıklı yuvalarına kavuşturmaktır." dedi.
8.02.2024 Gündem
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmamasına sert tepki gösterdi. Billboard krizinin detaylarını anlatan Meral Akşener, "Basımı yapılan billboardlarımızın fotoğrafları çekilmiş, gönderilmiş. Bunları asmayacaksınız, bunları yumuşatın, denmiş. Şirket de korkmuş. Bunun peşini bırakmayacağız " dedi. Özgür Özel'e de tepki gösteren Akşener, "Referandum döneminde Kılıçdaroğlu'na gidin sorun Akşener'e 1 kuruş yardım yapmış mı? Ben sizden partimize katkı istedim mi? Sizden istemedik, size kazandırdık" ifadelerini kullandı.
31.01.2024 Gündem
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için 17'nci ölüm yıldönümü nedeniyle saldırıya uğradığı Sebat apartmanının önünde anma töreni düzenlendi.
19.01.2024 Gündem
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa mücadelesi ertelendi. Kulüpler Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle sahaya çıkmama kararı alarak Türkiye'ye döndü. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak açıklama yayınlarken, yaşanan süreçle ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden de bir açıklama geldi. Söz konusu olayın etkileri devam ederken sosyal medyada Suudi yetkililerinin Türklerin hacca gitmesine yönelik yasak kararı aldıkları yayılmaya başladı. Söz konusu paylaşımlarından ardından vatandaşlar “Hac iptal mi oldu, hacca gitmek yasaklandı mı? Suuidi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
30.12.2023 Gündem
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Süper Kupa maçında kriz çıktı! Kulüpler Galatasaray ve Fenerbahçe'ye destek oldu...
Süper Kupa maçında kriz çıktı! Kulüpler Galatasaray ve Fenerbahçe'ye destek oldu... Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finalinde kriz çıktı. Arabistan'da pankart ve Mustafa Kemal Atatürk tişörtlerine izin verilmemesi kulüpleri harekete geçirdi, mücadele oynanmadı. Bu kriz sonrasında Türkiye tek yürek oldu, kulüplerden ve spor camiasından destek mesajları yağdı. İşte o paylaşımlar...
29.12.2023 Futbol
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu?
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu? 2022-23 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, bu akşam Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası sonrası TFF açıklama yaptı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? Fenerbahçe maça çıkacak mı, FB GS maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ertelendi mi?
29.12.2023 Şampiy10
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı iptal edildi. İki takım, gün içinde çıkan pankart ve tişört krizleri sebebiyle maça çıkmama kararı aldı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi.
30.12.2023 Şampiy10
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Firdevs Günay, oğlunun tabutu başında, "Benim hakkım helal sana, sen de bana helal et annem, aslanım" dedi.
26.12.2023 Gündem
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partiler ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarını belirleyen genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  katıldığı 'Marmara Depremi ve Sanayide Deprem Etkisi' konulu panelde  “Bu işin şakası yok. Çocuk olmayın. Size ne hangi fay kırıldı, hangisi kırılacak, kaç sene geçti ne olacak? Siz yer bilimci misiniz? Vazgeçin bundan. Sizin bilmeniz gereken Marmara bir deprem tehdidi altında. Bilim dünyası bunu söylüyor. Bizim yapacağımız iş depreme hazırlanmak, bizi yönetenleri depreme hazırlamak için kentimizi, bulunduğumuz yeri onlardan talep etmek, zorlamak. Bize düşen görev bu" dedi.
19.12.2023 Gündem
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. 5 gollü mücadelede iki penaltı ve bir kırmızı kart vardı. Mücadele sonunda Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona ererken, Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Fenerbahçe, Trabzonspor’a 3-2 mağlup olarak, rakibine karşı Süper Lig'de sahasındaki 26 yıllık yenilmezlik serisi sona erdi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Galatasaray taraftarından dünyaya Kudüs mesajı! Açılan pankart ses getirdi
Galatasaray taraftarından dünyaya Kudüs mesajı! Açılan pankart ses getirdi Galatasaray Bayern Münih maçında açılan Kudüs pankardı dünyaya mesajı verdi. Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih'i ağırlayan Galatasaray'ın taraftar grubu UltraAslan'ın açtığı pankart tüm dünyada ses getirdi.
24.10.2023 Futbol
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Kiraya yüzde 500 zam! Kiracı astığı pankart ile tepkisini gösterdi
Kiraya yüzde 500 zam! Kiracı astığı pankart ile tepkisini gösterdi İş yeri sahibi Selahattin Erdem, ihtarname ile kiracısı Cengiz Örsel’den 25 bin lira kira vermesini istedi. Bunun üzerine Örsel, dükkanın camına “kira bedeli 3 bin 200 lira olan bu iş yerinde net 25 bin lira kira istenmektedir” yazılı pankart asarak duruma isyan etti. İş yeri sahibi Erdem ise, “ Beni komşulara karşı rezil ediyor. Avukata verdim, mahkemeye gideceğiz. Mahkeme ne derse ben ona razıyım. Adaletin kestiği parmak acımaz” diye kendisini savundu.
21.09.2023 Ekonomi
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında depremden etkilenen Kahramanmaraşlı çocuklar iki gün boyunca İstanbul'da ağırlandı. Çocuklar, program kapsamında İstanbul turu yaptıktan sonra Türkiye - Ukrayna milli basketbol maçında millileri tribünden destekledi.
17.08.2023 Yaşam
Eş bulmak için yaptığı pankartı görenler önce şaşırıyor sonra gülüyor!
Eş bulmak için yaptığı pankartı görenler önce şaşırıyor sonra gülüyor! Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin'in vefat eden eşinin ardından eş bulabilmek için bulduğu pankartlı çözüm görenleri hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.
2.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pankart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pankart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.