Palyaço

Palyaço

Son dakika Palyaço haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Palyaço ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Palyaço haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Palyaço

haberleri sayfasında son dakika yaşanan palyaço gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 palyaço haberi bulunmuştur. Tüm palyaço haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avustralya’da polis palyaço maskeli hırsızı arıyor
Avustralya’da polis palyaço maskeli hırsızı arıyor Avustralya polisi, 29 Aralık’ta bir markete palyaço maskesiyle girerek hırsızlık yapan kişinin kamera görüntülerini paylaşarak hala arandığını duyurdu.
18.01.2024 Dünya
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak ve zimmetlerine geçirmek isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi ihtiyaç sahibi olan kişilerin banka hesaplarını kara para akışında kullanmak için kiralamak. Hatta bu dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kurdukları gruplarla kiralık hesap arıyor.  Hesabını kiraya veren ve hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan Mustafa Kazan, "Biz bir cahillik yaptık, tuzağa düştük. Mağdur olan benim ama, bankalar tarafından insanlar karşısında dolandırıcı olarak görünen de benim" dedi. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcılardan biri, "Biz vergi kaçırmak için bu yöntemi kullanıyoruz" derken, bir diğeri ise dolandırıcılık olayların arttığını söyleyerek, kendisiyle çalışırsa dolandırılmayacağını taahhüt etti. 
10.12.2023 Gündem
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler...
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler... Dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki skandal büyümeye devam ediyor. Harvard Tıp Fakültesi morg müdürü ile birlikte 3 kişinin, tıbbi inceleme ve araştırma yapmak üzere bağışlanan kadavra parçalarını çalıp sattığı ortaya çıktı. Kadavra parçalarını kimlerin aldığı merak ediliyordu. Yapılan araştırma, ürkütücü bir gerçeği ortaya çıkardı.
16.06.2023 Dünya
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı Sahte doktor, diş hekimi, mimardan sonra şimdi de sahte meteorolog ortaya çıktı. Sosyal medyada vatandaşlara 'kar yağacak' ‘Yüzyılın kışı geliyor’ gibi uyarılarda bulunan kişinin aslında uzman olmadığını ortaya çıktı. Sahte meteoroloji uzmanının kendini savunmasıysa herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti!
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti! Devlet Opera ve Balesi’nin en önemli erkek dansçılarından olan Erdal Uğurlu hayatını kaybetti. 57 yaşında yaşamını yitiren Erdal Uğurlu’nun vefat haberini Okan Bayülgen duyurdu. Peki, Erdal Uğurlu kimdir? Erdal Uğurlu kaç yaşında ve nereli? Erdal Uğurlu’nun hastalığı neydi? İşte Erdal Uğurlu’nun biyografisi!
11.12.2022 Magazin
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı! Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez bu yıl etkinliklerle kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da yapılacak Hıdırellez etkinlik programını açıkladı. 4 gün sürecek Hıdırellez Şenlikleri’nde gün boyu süren aktiviteler ve konserler yer alacak. Peki, Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
5.05.2022 Kültür Sanat
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş 99 yaşında hayatını kaybetti. Atifet Usmanbaş için 5 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de Kadıköy Süreyya Operası'nda tören düzenlenecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Üç ay ömür biçilmişti, doktorlar gözlerine inanamadı! Gözyaşları sel olup aktı...
Üç ay ömür biçilmişti, doktorlar gözlerine inanamadı! Gözyaşları sel olup aktı... Antalya'da doktorların 3 ay ömür biçtiği doğuştan ağır epilepsi ve kesin tedavisi bulunmayan mikrosefali (baş küçüklüğü) hastası minik Ata, 4. yaş gününü ailesi ve sevenleriyle birlikte kutladı. Yaş gününde, Ata’nın hayatının slaytlarla anlatıldığı kısa film ise gözleri doldu.
26.12.2021 Gündem
Ünlü rapçi Biz Markie hayatını kaybetti!
Ünlü rapçi Biz Markie hayatını kaybetti! "Hip hop müziğinin palyaço prensi" olarak bilinen ünlü sanatçı Biz Markie, 57 yaşında hayatını kaybetti.
17.07.2021 Dünya
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor?
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor? Sosyal medyada dolaşan bir palyaço fotoğrafı gündeme oturdu. Instagram'da profil fotoğrafı yapılamadığı iddia edilen panyaço fotoğrafı merak edilenler arasına girdi. İddiaya göre Instagram'da profil fotoğrafı olarak bu görüntüyü koyduğunuzda hesabınız 5 saniye içinde kullanılamaz hale geliyor. Peki, Instagram palyaço fotoğrafı nedir?
27.11.2020 Gündem
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler... Stephen King, korku ustası sadece dünyanın en çok satan, en çok kazanan yazarlarından biri değil, aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en ünlü filmlerin de esin kaynağı. Özellikle İT (O) kitabı Stephen King'in hem en ikonik romanlarından hem de tüm zamanların en ünlü korku kitaplarından biri. Peki, Stephen King kimdir? Stephen King'in İT (O) romanı ne anlatıyor? İşte Stephen King'in İt romanı hakkında merak edilenler...
27.06.2020 Gündem
Avcılar’da müziği duyan çocuklar sokağa indi: sosyal mesafe kalmadı
Avcılar’da müziği duyan çocuklar sokağa indi: sosyal mesafe kalmadı Avcılar Belediyesi, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde mahallelerde araçla gezerek çocukların bayramını kutladı ve hediyeler dağıttı.
25.05.2020 Yaşam
Tipini beğenmediği palyaçoyu dövdü!
Tipini beğenmediği palyaçoyu dövdü! Mersin'de bir açılışta caddeden geçenleri eğlendirmeye çalışan palyaço, saldırıya uğradı. Palyaço Bayram Aydemir, "Tipimi beğenmedi diye bu şekilde yapması mı gerekiyor" diyerek tepkisini dile getirdi.
17.02.2020 Yaşam
Ruhani'den namaz sırasında flaş hareket!
Ruhani'den namaz sırasında flaş hareket! İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, 8 yıl aranın ardından başkent Tahran'da cuma namazı kıldırdı. Cuma namazına ise namaz biter bitmez camiden ayrılan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani damga vurdu.
18.01.2020 Gündem
Charlie Chaplin kimdir? Charlie Chaplin'in mezarı nerede?
Charlie Chaplin kimdir? Charlie Chaplin'in mezarı nerede? Charlie Chaplin’in ölümünün 42. yılı. Oscar ile ödüllendiren, tüm dünyanın alkışladığı Charlie Chaplin Şarlo karakteriyle ünlendi. Peki, Charlie Chaplin kimdir? Charlie Chaplin nasıl öldü? Charlie Chaplin’in mezarı nerede?
26.12.2019 Gündem
Son dakika... ABD saldırdı, ülke karanlığa gömüldü!
Son dakika... ABD saldırdı, ülke karanlığa gömüldü! Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkeyi yaklaşık iki gün karanlıkta bırakan elektrik kesintisine ilişkin, "Bugün ülkedeki elektrik kesintisinin neredeyse yüzde 70'ini gidermiştik ancak elektrik hatlarına, yalnızca ABD hükümetinin sahip olduğu yüksek teknoloji kullanılarak yapılmış bir saldırı düzenlendi." dedi.
10.03.2019 Dünya
NASA, Mars'a ilk insanlı seferi için komik astronotlar arıyor
NASA, Mars'a ilk insanlı seferi için komik astronotlar arıyor Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), 2033'te Mars'a gerçekleştirmeyi planladığı ilk insanlı seferi için komik astronotlar arıyor.
19.02.2019 Dünya
Maduro canlı yayında Erdoğan’a mesaj gönderdi
Maduro canlı yayında Erdoğan’a mesaj gönderdi Venezuela’nın Devlet Başkanı Nicolas Maduro, İspanyol La Sexta’ya televizyonuna verdiği röportajda, “Türkiye ile ittifakımızı; ekonomik, ticari, finansal ve teknolojik açıdan güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
4.02.2019 Dünya
Maduro'dan peş peşe hamleler! Hepsini kapatıyor...
Maduro'dan peş peşe hamleler! Hepsini kapatıyor... Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesinin ABD'deki büyükelçilik ve konsolosluklarını kapatacağını, bütün diplomatik personelini de geri çağırdığını açıkladı. Maduro, muhaliflerin elindeki Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido’nun kendini geçici devlet başkanı ilan etmesinin artık yargının konusu olduğunu duyurdu. Maduro Meksika ve Uruguay'dan arabuluculuk teklifi geldiğini de ifade etti. Öte yandan Venezuela’da devam eden protestolarda hayatını kaybedenlerin sayısının 26’ya yükseldiği öğrenildi.
25.01.2019 Dünya
Bu Bir İyilik Projesidir: Leyla'dan Sonra
Bu Bir İyilik Projesidir: Leyla'dan Sonra İstanbul Tıp Fakültesi'nde 2014 yılında ortaya çıkan proje, şimdi 50 tıp fakültesinde çalışmalarını sürdürerek, tedavi gören çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.
9.01.2019 Yaşam
Aşiret liderinin kızına görkemli düğün
Aşiret liderinin kızına görkemli düğün Bersuva Aşireti lideri Ruşen Tellioğlu'nun üniversite öğrencisi kızı Merve (20) ile yeğeni Vural Tellioğlu (34), yapılan düğünle dünya evine girdi.
19.09.2018 Yaşam
Palyaço gibiyim
Palyaço gibiyim Dudaklarına estetik yaptıran oryantel Didem Kınalı’dan esprili benzetme: “Palyaço gibiyim!”
1.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Palyaço ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki palyaço haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.